Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2016 13:19 - Счетоводител на грабежа АЕЦ "Белене" е ... Петьо
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3875 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не го познавате? Сега ще ви запозная! Той по принцип си е световно неизвестен, какъвто и трябва да бъде един истински счетоводител на политико-енерГЕПИйната мафия. Но преди да ви предстява Петьо нека ви напомня, че вчера в "Запознайте се със спасителят - Вальо Топлото ІІ" ви показах първият от общо само двамата, за сега, известни предложени членове на предстоящата да се сформира българо-руска група за търсене на изход от казуса с присъдата от € 620 милиона плюс € 167 000 всеки ден неустойка. Това става ясно от публикувано във вторник (9-ти август) съобщение на уеб-страницата на Министерството на енерГЕПИката:

МЕ покани експерти от "Росатом" за провеждане на среща на работната група за "Белене"


Министър Теменужка Петкова изпрати писмо до генералния директор на Държавната корпорация за атомна енергия на Руската Федерация "Росатом" г-н Сергей Кириенко за определяне състава на работната група, свързана с проекта "Белене". От българска страна в групата ще участват изпълнителните директори и експерти от "Български енергиен холдинг" ЕАД и "Националната електрическа компания" ЕАД. Министър Петкова отправи покана към руската страна да посети България в периода от 15-ти до 30-ти август тази година, за да продължат детайлни разговори по сътрудничеството в ядрения сектор.

Вчера в "
Запознайте се със спасителят - Вальо Топлото ІІ" ви представих директора на НЕК. Днес е ред на директора на БЕХ? Май някои от вас вече започнаха да се досещат, кой е Петьо? Ето го и него:

image

Както ви казах и по-горе той е световно неизвестен, поради което не беше лесно да открия нещо за него. Съвсем малко ми помогна вестник "Монитор" и сега ще споделя наученото от там с вас:

ВИЗИТКА:

Петьо Иванов е роден през 1978 г. в Харманли

Преди да поеме БЕХ, е изпълнителен директор на „Булгаргаз“

Работил е и като ръководител „Финансов контролинг” и главен счетоводител в НЕК

Това е всичко! В уеб-страницта на БЕХ, чийто директор Петьо е от март 2016-та г. няма и толкова. И едва ли някъде ще намерите повече.
Велик разбирател и познавател на ядрената енерГЕПИка? Ъ-ъ! Не е нужно!

Защо е избран Петьо? Много просто!
Вече почти цели два месеца тече и се трупа ежедневната неустойка от
€ 167 000. По думите на министър енерГЕПИка, от 27-ми юли 2016-та г., тази неустойка е проблем за поколения напред!!! Стопляте ли? А? Ще се трупат стотици милиони (само за година се събират 61 милиона), които някой трябва да осчетоводява и разпределя по направленията на участниците в схемата. Всичко е повече от просто! Петьо е млад. Ще обслужи поне едно цяло поколение?

На този етап нямам повече какво да ви кажа. С нетърпение очаквам да узная, кои ще бъдат останалите представители от българска страна. Ако въобще решат да ни ги кажат и покажат?

За финал ще ви припомня, че вече втора седмица, от 29-ти юли на сам, министър енерГЕПИка не е забелязвана на публично място. Вече ми се изчерпаха всички версии за вероятното и местонахождение.

Теменужкееееее.....! Къде си ма? Обади се, скъпа!

Георги Котев


Тагове:   счетоводител,   БЕХ,   Петьо,


Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9887991
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930