Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2016 10:19 - Партия "Престъпна държава" си присвои АЕЦ "Кадиеви"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1583 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 06.07.2016 10:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Държавата на организираната престъпност сътвори уникален прецедент вчера - подари най-голямото държавно електропроизводствено предприятие (АЕЦ) на клана Кадиеви, които бяха недоволни от разпределението на квотите на т.нар. "свободен" пазар на тока, в който участва фирмата на нежната половинка от клана "Енерджи Съплай". Налице е очеизбождащ конфликт на интереси, защото мъжката половина от клана, човекът-партия "Престъпна държава" (за да не бие на очи той я прикрива под името "Нормална държава") вдига "медийна" пушилка, че бил подал "сигнал" срещу директора на АЕЦ-а, за нещо си, НО не показва НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, нито за предполагаемо извършено престъпление, нито че наистина е подал сигнал до която и да било институция. Държавата на организираната престъпност взема незабавни мерки и след по-малко от 24 от старта на "медийната" канонада освобождава директора на АЕЦ с аргумент - изтекъл мандат. Последното още веднъж потвърждава отсъствието на "сигнал" от страна на клана. Няма заявки за последващи разследващи или наказателни преследвания на освободения виновник или на негови съучастници, за каквито намеква политическата половина от клана. Това също е доказателство за истинските цели и задачи на мероприятието - пренасочването на най-голямото количество и най-евтин ток в правилното русло. "Политикът-борец" няма претенции към тъмният начин по който се организират търговете за електроенергията на АЕЦ-а (над 60% от продукцията), не претендира да започне да се осветяват резултатите от тях, като количества и цени на които са продадени, каквото е и изискването на ЕС. Ъ-ъ! Партия "Престъпна държава" не разбира така ползата за добитъка. Ъ-ъ!
Изглежда много от читателите на блога не разбраха вчера, защо "
Класическа мафия - Борисов връща услуга на Кадиев", поради което сега кратко ще поясня. На последните местни избори през миналата (2015-та г.) "политикът" Кадиев направи услуга на ПП ГРОБ (на Бойко Борисов), като се отцепи от партията-майка (БКП-С) и се яви за кандидат-кмет на София, откъсвайки гласове от предишните си другарчета. Вчера Борисов му върна услугата, по правилата на "Кръстникът", на Марио Пузо.

А защо има конфликт на интереси ли? Преди да ви покажа доказателствата за това ми се иска да ви покажа култова картинка от предишния дизайн на уеб-страницата на формата на Соня Николова-Кадиева. И тя изглежда ето така:

image

На най-долния ред са посочени външните партньори на клана Кадиеви и най-интересният от тях е "Дж. П. Морган". Това е четвъртата по сила банка в света и №1 в САЩ, според списание Форбс. (На първите три места са все китайски банки.) Не знам дали това твърдение е вярно или не, но то не присъства в новият вариант на уеб-страница на компанията на другарката Кадиева.
Още един епизод от стария дизайн на сайта (аз прадвидливо съм си ги заснел и запазил), който показва партньорството с АЕЦ "Козлодуй" (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху долната снимка):

image

Обърнете внимание на точка 4.

В последния дизайн на сайта на компанията АЕЦ "Козлодуй" фигурира в раздел ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ. Вчерашните събития показаха, че това е най-полезната връзка?

АЕЦ-а присъства индиректно и на още едно място в новия сайт, а именно в раздел ПАРТНЬОРИ. Там АЕЦ-а е представен от компанията-майка Български енергиен холдинг (БЕХ).

С какво да завършя? С нещо оптимистично? Лидерът на ПП "Престъпна държава" е протаже на Р. Овч. Последният представлява държавата в надзора на ЛУКОЙЛ-Нефтохим. Същият Р. Овч. е главен виновник за скорошното осъждане на НЕК (разбирайте - на всички нас), на 620 милиона евро, заради проекта АЕЦ "Белене", плюс 167 000 евро ежедневна неустойка ("
И печелившите от присъдата за над € 620 милиона са ..."). Бойко Борисов е на осмото небе от тази присъда "Борисов точи ножица за най-скъпата лентичка на света".

До сега не съм чул или прочел, че "медия или политик" са забелязали или заклеймили този престъпен конфликт на интереси. И това ще стане, но когато му дойде времето. Трябва да има интерес, за да се заклати феса?

Георги Котев



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9863806
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930