Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2016 17:29 - Класическа мафия - Борисов връща услуга на Кадиев
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2809 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.07.2016 19:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По-малко от 24 часа, след като червеният Георги Кадиев си плати на "медии" за разпространението на вонящ чорап срещу директора на АЕЦ "Козлодуй" Димитър Ангелов последният беше освободен от поста. За това съобщават в ранния следобед всиччки "национално-отговорни медии", но аз ще ви предложа варианта на любимката на фондация "Америка за (унищожаване на) България":

Шефът на АЕЦ "Козлодуй" е сменен

С решение на Съвета на директорите на "Български енергиен холдинг" за изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй" ЕАД е определен досегашният зам.-изпълнителен директор на централата Иван Андреев, съобщиха от холдинга.
Смяната на досегашния директор Димитър Ангелов става ден след като депутатът и лидер на наскоро учредената партия "Нормална държава" Георги Кадиев подаде сигнал срещу него за корупционни практики, нагласяване на търгове за ремонт и изкуствено завишаване на цени за изпълнение на ремонти. Кадиев обясни, че самият той е получил сигнал с копие на регистрация на офшорна компания, собственост на Ангелов.


За истинската прочина, поради която Кадиев подава "сигнал" (не ни е показал нито едно доказателство!) ви разказах тази сутрин в "
Георги Кадиев "бори" корупцията в АЕЦ "Козлодуй"". Само тук и никъде другаде.

За услугата на Георги Кадиев към Бойко Борисов съм ви разказал още през септември 2015-та г., в материала "
Комбината Борисов-Кадиев срещу матряла". Днес беше ред на Борисов да си връща. Според любимият му автор Марио Пузо ("Кръстникът").

Използвам случаят да ви покажа лицето на новия директор Иван Андреев. Съмнявам се че скоро ще можете да го видите от някоя друга медия?

image

Това е снимка от миналата седмица, практически последната заедно. Вторият от ляво на дясно е новият директор Иван Андреев, а третият от ляво на дясно е досегашния Димитър Ангелов.

Аз имам вземане-даване с АЕЦ "Козлодуй" от вече повече от 25 (двадесет и пет) години, от които повече от 17 като непосредствен служител в предприятието. Познавам и двамата, но по-добре Ангелов. За Андреев мога с категоричност да кажа, че това е най-лошият избор за директор на АЕЦ-а в цялата му 42 годишна история.

За да се тествате дали вече можете да го разпозвате ще ви покажа още една снимка, на която присъстват и двамата, пред централния вход на администрацията на АЕЦ-а:

image

ДОПЪЛНЕНИЕ! От местната, козлодуската преса:

ВИЗИТКА ИВАН АНДРЕЕВ
Иван Андреев е роден на 23 юни 1967 г. в Плевен. Завършва Оренбургския Политехнически Институт, специалност “Технология на машиностроенето и металорежещи машини”. Има и магистърска степен по индустриален мениджмънт от Стопанска академия “Д. А. Ценов” – Свищов. Започва работа в АЕЦ “Козлодуй” през декември 1990 г. в Реакторен цех-1. От 1992 г. работи на 1000-мегаватовите 5 и 6 блок. Там преминава последователно през различни длъжности в експлоатацията на турбинно оборудване до “Старши оператор по управление на турбината”. През 1994 г. преминава в оперативно звено, където достига до позицията “Главен дежурен на АЕЦ”. През  2007 г. заема длъжността началник-отдел “Контрол и анализ” в ЕП-2. В средата на месец август 2010 година става директор на дирекция „Развитие и модернизации”, а от началото на октомври 2014 г. до момента Андреев заема длъжността зам.-изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“.


Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832677
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031