Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2016 11:29 - На българския роб, с любов! 2
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2454 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Организираната престъпност владееща територията поднесе поредната си гавра с робите, на връх Страстната седмица. Преди точно една седмица ви показах "Болни буклуци публикуваха учебник по енерГЕПИка". Тогава изрично подчертах, че "Докладът-учебник по престъпни практики е в обем 175 страници, във формат DOC, което само по себе си е подозрително, защото дългогодишната установена практика в такива случаи е документите да са във формат PDF." И това наистина беше така (даже съм си запазил въпросната версия), но изглежда някой е подшушнал на робовладелците и те бързо се поправиха. Вчера, една седмица след първоначалното публикуване на доклада на Боклук Симеонов и Болен Гамизов, ми беше обърнато внимание, че той вече е трансформиран в PDF формат. Новата, подобрена и обогатена версия на учебника по висша престъпност можете да видите от уеб-страницата на Народното събрание ТУК.
Сега ще ви покажа най-по-най-интересната и подобрена част на новата версия. Тя показва подписите на робовладелците, съчинили тази класика на хилядолетието. По-точно подписите са изтрити (за да не им ги изкопираме), но са останали собственоръчно изписани две букви - абревиатура на гаврата с робите. Ето как изглежда това:

image

Забелязяхте ли? След всяко име, с изключение на атакистката Ташева (най-вероятно въобще не е участвала в подписването, неизвестно по какви причини) стоят буквите О.М. Това трябва да означава Особено Мнение. ВСИЧКИ робовладелци подписали учебника са с О.М. КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА? И аз бих искал да знам, какво означава това, НО си нямам абсолютно никаква представа.
Формално О.М. следва да означава, че подписалият не е съгласен с нещо от това, което подписва. Случва се най-често в постановленията на съдебните състави. За първи път, ОБАЧЕ, виждам 100% от подписалите да са с О.М.!!! Какво би могло да означава това?
Аз си имам своето мнение, но този път ще ви го спестя. Всеки от вас сам да си решава.

Вече СЕДЕМ дни от публикуването на доклада нито една "национално-отговорна медиа" не е зарадвала робите със становище или мнение по него. С ЕДНО единствено изключение - телевизията на Боклук Симеонов. Под ДВЕ минутното видео можете да видите от ТУК. Записът е направен още в деня на първото публикуване на учебника по висша престъпност, т.е. когато той все още е в DOC формат, т.е. без подписи и О.М.-та. Поради тази причина и краткото си слово Симеонов нито веднъж не споменава, че нещо от творението му не му харесва. Точно обратното - той се бие в гърдите, че е сътворил нещо ВЕЛИКО. А какво се оказва сега? Той си имал О.М. И на другите са им спуснали О.М.-та, но за сега не са им разрешили да ни ги споделят.

Наистина онемявам пред лицето на тази гавра. Поради тази проста причина ще спра до тук.

А, да, има и "
На българския роб, с любов!".

Георги Котев




Гласувай:
6



1. bashtata - Имам мнение, но не съм съгласен с него.
29.04.2016 13:14
Имаше стар виц, когато на едно събрание, не може да се вземе решение поради факта, че при гласуване гласовете за и против са равни и има един въздържал се. Накрая председателя се обръща към въздържалия се и му казва: "добре де ти нямаш ли мнение?"
Отговорът е: "Имам мнение но не съм съгласен с него"
Май всичките членове на временната комисия са в тази роля.
Нормално е "Особеното мнение" на народните представители да се придружава с писмено становище обясняващо непълното съгласие с доклада...
НАРОДЕ???
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9891379
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930