Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2016 18:19 - Мълчанието на агнетата
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2723 Коментари: 3 Гласове:
15

Последна промяна: 08.04.2016 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сега ще ви покажа в само ЕДНА графика пълната картина на ВНОСА/ИЗНОСА на електроенергия В/ОТ България, по дни, ОТ/КЪМ всяка една от съседните ни страни, по дни, за първите ТРИ месеца на 2016-та г. Претендирам, че подобно нещо няма да видите никъде другаде. И то изглежда ето така (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху графиката):

image

За съжаление картинката не е съвсем пълна. Виждате ли празните скоби в горният десен ъгъл? В тях трябваше да се намират сумарните количества за първите ТРИ месеца на 2016-та г., за съответната транзитна посока. Причината да ги няма е във вас. Вчера в "
БОГАТ - БЕДЕН по български" предположих, че целенасочено и целеустремено, съвсем съзнателно и нарочно няма да споделите и разпространите поредното уникално разкритие от практиките на политико-енерГЕПИйната мафия, водещо да ограбването на всеки един от нас. И се оказах на 100% ПРАВ! Ти да видиш?
Така аз разбрах, за пореден път, вашето отношение към самите себе си, а още повече и към близките ви. Естествената ми реакция е да се откажа от услугине на подобен род хора. Защо да помагаш на някой, който сам не иска да си помогне? Горната графика е предупреждние, че скоро няма да виждате и такива неща.
Щом ви харесва робството и искате да го споделяте щедро с ближните си, кой съм аз за да ви пречи? Както споделих и вчера в
"БОГАТ - БЕДЕН по български" аз не получавам и 1 стотинка за това, което намирам, обработвам и ви показвам, и това продължава вече ШЕСТ години. ЗНАМ, че това ви дразни най-много, но от истината не може да се бяга. Ето защо ако продължавате да мразите себе си и околните около вас аз ще прекратя усилията да търся пробив срещу политико-енерГЕПИйната мафия с ваша помощ (като разпространявате механизмът на престъпните им схеми) и ще потърся нови форми и начини.
Аз няма да прекратя разобличаването на организираната престъпност владееща територията. Просто вие няма да сте част от това шоу. Защото така ви харесва.
На първо време ще продължа да публикувам неща съдържащи "бели петна", по подобие не горната графика. Ако упорството ви продължи ще прекратя напълно публикациите си. Нови форми за отпор на мафията ще се намери.
Това ми действие е продиктувано от елементарен прагматизъм. Ако нещата не се случват по един начин трябва в разумни срокове да се търсят нови решения. Ако не можем да се овобождаваме заедно ще се освобождаваме поединично.
Ако аз подавам ръка ТУК в продължение на последните ОСЕМ години и не намирам съмишленици трябва да съм кретен за да продължавам? Остатъка от живото си ще посветя на удоволствието да наблюдавам, но без да го споделям.

Сега по-добре ли ви е, като не знаете, ние ли повече сме внесли от Румъния или пък повече сме изнесли към Турция? Като не искате и другите да знаят, защо ви е и на вас да знаете? Мажете да си го намерите и сами. Прав ви път!

Даже и не смея да предположа, колко ли човека, четящи тези редове, знаят произхода на заглавието на култовия световен роман, на Том Харис "Мълчанието на агнетата", както и едноименния световен кино-хит?

АКО НЯКОЙ МИ ПРЕДОСТАВИ ДОСТОВЕРНИ ДАННИ ЗА ЛИПСВАЩИТЕ ЧИСЛА В 
СКОБИТЕ ОБЕЩАВАМ ДА ГИ ПУБЛИКУВАМ!

В пълният си вид, без бели петна, и даже допълнена с шест дни вече може да бъде видяна в "
Забляло ми агънце".

Историята продължава на

Мълчанието на агнетата 2

Мълчанието на агнетата 3

Георги Котев


Тагове:   графика,   внос,   износ,   2016,   повикало,   обадило,


Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. planinitenabulgaria - Първоаприлски въпрос:
03.04.2016 20:18
Японците се наплашили от аварията в тяхната АЕЦ и поискали тя да се затвори, като на нейно чясто се построи ТЕЦ на въглища. Начело на Инициативния комитет бил застанал министъра на въгледобива на Япония професор Наибаго Укимура. Истина ли това?
цитирай
2. gikotev - Re: Първоаприлски въпрос:
03.04.2016 20:35
Интересен въпрос! Но истината е, че не знам точният отговор. Следя ситуацията в Япония, след аварията от преди ПЕТ години. Това което виждам и разбирам е, че са се насочили мощно към ВЕИ инсталации, за бъдещо и трайно задоволяване на енергийните нужди. Независимо от това на японската политико-енерГЕПИйна мафия не и се разделя лесно с ядрения сектор в отрасъла. Това е разбираемо, като се има предвид, че притежават инсталирани, НО спрени ядрени мощности, които по своята величина се равняват на ТРЕТО място в света, след САЩ (№1) и Франция (№2). Въпреки това ще им се наложи. Приказките за готвен бум на ТЕЦ-ове (на въглища) ми изглеждат несериозни. Времето ще покаже.
Поздрави!
цитирай
3. apostapostoloff - Нищо не става ясно
04.04.2016 15:26
от тази графика. Това е пълна и отвратителна бъркотия. Пък и никой не се интересува от тези уйдурми.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9837472
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031