Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2016 10:19 - Френският посланик: Аз съм българоубиец
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3768 Коментари: 6 Гласове:
14

Последна промяна: 28.02.2016 10:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера лицето Ксавие дьо Кабан, посланик на Република Франция в София, за пореден път демонстрира безгранична наглост, декларирайки подкрепа за един осъден "зелен" рекетьор. Ето какво е написал посланика в Туитър:

image

Сандов е осъден да заплати 3 000 (три хиляди) лева за обида на един човек. Не знам подробностите, а и не ме интересуват. Много повече ме вълнува топлата връзка дьо Кабан - Сандов. Защо точно географчето е на сърцето на дипломатчето? Само преди четири-пет месеца "
Ядрената мафия осъди "еко"рекетьори на 30 000 лева", но тагава дьо Кабан не отрони нито една сълза. А сега? Защо Сандов му е толкова скъп?

Нека видим хронологията. Преди точно ТРИ годи ви разказах и показах, как "
Грийнпийс и Зелените подкрепят изграждането на 7-ми блок в Козлодуй". Признанието е на тогавашния директор на АЕЦ "Козлодуй" Вальо Кифлата (Валентин Николов - сега депутат от ГЕРБ) и видеото с откровението му е все още налично в горният линк. Случката става по време на разгара на подготовката за референдума за проекта АЕЦ "Белене". Сандов е главно действащо лице в задкулисните преговори за безпроблемно изграждане на 7-ми блок в Козлодуй.

Година и 4-5 месеца по-късно лицето дьо Кабан посещава АЕЦ "Козлодуй", водейки със себе си шефове на френски фирми, които да "удължили" живота на блокове 5 и 6, при все че той отдавна и за дълго вече е бил удължен от друга френска държавна фирма АРЕВА ("
Кой лъже? Посланика на Франция или концерна АРЕВА?"). Дьо кабан урежда сега Електрисите дьо Франс (ЕДФ) и успява. Последната компания оперира 58 ядрено-енергийни блока само във Франция, повече от половината ПО-СТАРИ от двата в Козлодуй, но на нито един от тях никога не е правено "удължаване". Това не пречи на ЕДФ вече една година да източва мощно АЕЦ "Козлодуй", разбирайте - всички нас. Последното доказателство ви показах съвсем наскоро в "Файнешъл Таймс: Франция унищожава България".

image

Датата е 13-ти януари 2016-та г. географът Борислав Сандов (вторият от дясно на ляво, със шалчето) е в кабинета на директора на Държавно предприятие "Радио-активни отпадъци" Дилян Петров (в средата) за договаряне на поредното "сътрудничество".

image

Датата е 16-ти февруари 2016-та г., а събитието е на територията на АЕЦ "Козлодуй". Сандов е най в ляво, с лице към камерата. Географът договаря управлението на радиоактивните отпадъци. Ти да видиш! Това е все едно аз да договарям управлението на Миланската Ла Скала?

От сайта на министерството на енергетиката: "
Надеждното съхранение и управление на радиоактивните отпадъци гарантира безопасността на хората и опазването на околната среда". Няма абсолютно никаква информация "еко" активистите да са предприели нещо за прекратяване на производството на нови радио-активни отпадъци (РАО), нито пък да са предложили революционен метод за справянето с тях. Ъ-ъ! 

Идва момента да свържа всички така изредени по хронология събития. След всички тях следва вчерашната изцепка на Ксавието. Защо? Защо ли? ЗАЩО?

Единственото обосновано предположение, което ми идва на ум е, че Сандов и компания са лобирали за участие на френски фирми при бъдещото справяне с
РАО. Сега франсетата ни "удължават" живота на вече удължените ресурси на двата работещи блока, за да могат да продължат да произвеждат още хиляди тонове ядрена смърт, а после ще ни "помагат" да се справяме с нея. С любезното съдействие на "зелените еко ястреби".

Какъв е за нас Ксавието оставям да си реши всеки един от вас. За мен той си е чиста проба българоубиец.

Георги Котев



Гласувай:
14



1. raders - Всъщност, обикновен вагабонтин. А ...
28.02.2016 19:27
Всъщност, обикновен вагабонтин. А българоубийците са нашите си управници
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9837907
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031