Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2016 10:29 - Белите конци по спирачките на Мартин Димитров
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1967 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 17.02.2016 10:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Организираната престъпнтост владееща територията България тази сутрин ни събуди с нова постановка - Отрязаните спирачки на депутата от РБ Мартин Димитров. Ето какви смешки разказва самият той пред НОВА ТВ, в предаването "Здравей, България" (4 минутният репортаж можете да видите ТУК):

„Жена ми трудно намира места за паркиране пред вкъщи и трябваше аз да потърся място. Когато тръгнах да паркирам автомобила, педалът на спирачката потъна докрай, което е необичайно. Успях бавно да закарам колата до сервиз. Оттам ми се обадиха притеснени и дори ми пратиха снимки. Според тях някой целенасочено и злонамерено е прерязал метална тръба, от която е изтекла спирачната течност”, разказа Мартин Димитров.

image

Възникват въпроси? След като жена му е трябвало да паркира, значи до този момент тя е ползвала колата, прибирала се е от някъде с нея? Не е ли разбрала, докато е карала, че има проблем със спирачките? Как е спряла тя самата, без проблеми, за да може после любимият и да намери място за паркиране? А?
В хода на разговора става ясно, Димитров предполага, че злодеянието е било извършено през нощта, но не се уточнява през коя точно нощ. Още по-объркващо става, ако се опитате да си представите, как някоя сутрин, в началото на работен ден някой загрижен съпруг тръгва да паркира семейната кола, с която съпругата му през нощта ... някъде е хойкала?
За капак на хумореската Димитров заявява, че от авто-сервиза му се обадили "притеснени" монтьори, за да му кажат за прерязаната тръбичка. И защо им е на монтьорите да се притесняват? Да не би техните съпруги да хойкат по нощите?

Без никой да го пита Димитров бодро заявява, че повод за произшествието може да е една от двете бутафорни спектакъла, в които той играе водеща рола през последните месеци - историята около КТБ и за цените на течните горива. И двете постановки са изпразнени от съдържание и няма да доведат до никакви ползи за редовият българин. АБСОЛЮТНО НИКАКВИ! В продължение на години същото лице крещеше за грабежа на века по проекта АЕЦ "Белене", за да отклонява вниманието от истинския ГРАБЕЖ - АЕЦ "Козлодуй". Да сте видяли поне една стотинка върната по "Белене"? А? Толкова ще видите и сега.

ИСТИНАТА!
Мартин Димитров е отговорен за източването на стотици милиони и даже МИЛИАРДИ левове от българската енергетика. И аз нееднократно съм показвал, разказвал и доказвал това тук, в този блог.

рИформатора Мартин Димитров заплаши да ме съди!

image

Една от двете комисии, които се занимават с енерГЕПИка, в настоящето НС, чийто член е и Димитров вече ТРЕТИ месец не публикува задължителният Доклад, който първоначално трябваше да види бял свят още през ЮНИ 2015-та година!!!

image

Списъкът с "геройствата" му е безкраен.
Като например - Какви заплати са се раздавали в енерГЕПИката, докато той (Димитров) е председателствал комисията по енерГЕПИката в НС, през 2012-та година?

image

По-подробно можете да видите в "
ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №1 - документи".


Георги Котев



Гласувай:
5



1. stariatb - Протестирам и против различните възможности!
17.02.2016 19:49
Подкрепям "белите конци" на автора, но се възмущавам, още, и от завишените възможности на депутата, които самия той разкрива, като не съзнава, даже, скандалната разлика от възможностите на многото обикновени граждани. На мен също беше нанесена по- сериозна и по-опасна от неговата повреда на колата от неизвестен, без да мога, пък и без да трябва, да занимавам обществото за загубата от това за мен, семейството, та и за държавата. От полицията ми отговориха, че нищо не могат да направят, а на министъра МВР не съм и помислял да позвъня.
Г-н Мартин Димитров живее в друга демокрация, различна от тая в която живеем ние ние.
цитирай
2. gikotev - Re: Протестирам и против различните възможности!
17.02.2016 20:02
Нещо повече! Лицето Димитров и маса още негови колеги "политици" са популярни с факта, че не са допринесли за доброто и благоденствието на България с поне ДВЕ СТОТИНКИ. В същото време съучастват в престъпни схеми за милиони. Ето защо и се ползват със специална защита от институциите.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9871308
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930