Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2016 12:14 - Уважаеми бели, дните ти са преброени
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1638 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Уважаеми бели, дните ти са преброени Общество - 11.24.2015

През последните няколко седмици се появиха мъка за бяла  кожа американци.
http://www.zahariada.com/

image


Така че, някои студентски групи протестираха срещу това, което те твърдяха, малтретирането на "малцинства" на територията на колежа и безразличие в отговор на жалбата си.
Всичко започна с размириците в Университета на Мисури, които могат да бъдат наречени следващия етап в бавния упадък на "бяла Америка". Тези събития съвпадат със смъртта на десетки френски граждани.

Причината е, както следва. Head чернокожите ученици Пейтън, председател на правителството на студент, се оплака на Facebook, че един човек от минаващ пикап го нарече "негър". В допълнение, няколко дни преди членовете на почивка Реюнион на Легиона на чернокожите ученици казаха, че някой обиждали ги расист. Имена не са били наричани, доказателствата не, реалната вредата е причинена поради - в действителност, е имало само нищожни такси.

По време на честването на среща яростни чернокожите ученици блокираха колата на президента на Университета на Мисури, Том Улф, опитвайки толкова странен начин, за да привлече вниманието му. И когато той слезе от колата, за да говоря с тях, те са много обиден! По-късно президентът на Студентското правителство на ръководителя пише, че Улф "усмихнати и смях" по време на протест, "той се засмя в лицата ни. Ето това е вашия президент. И това е Америка. 2015 ".

На следващо място, завършил студент Джонатан Бътлър отиде на гладна стачка в знак на протест срещу "бяло привилегия", заявявайки, че няма да се докосва до храната, докато президентът Вулф няма да бъде изместен. По-късно стана известно, че баща му, Eric L. Бътлър, член на висшето ръководство на Съюза Pacific Railroad (американска компания, която е собственик на най-голямата железопътна мрежа в САЩ. Прибл Mixednews).Миналата година той спечели $ 8.4 милиона, а семейното богатство надхвърля 20 милиона. И това развали потомък на престори защити "потиснатите."

След футболния отбор заплаши изоставяне на играта, с треньора Гари Pinkel кавказки съгласи. Очевидно, Pinkel избра отстъпчива политика - пари, които носи един студент футбол надделява над справедливостта. Въпреки това, по-късно той обяви, че в края на сезона да подаде оставка "по здравословни причини".

В резултат на това президентът Вулф направи това, което всички уважаващ себе си либерална бял мъж. Той отстъпи и подаде оставка. Чудно ли е тогава, че длъжността президент е назначен черна Майкъл Мидълтън.Намерението да напусне в края на годината, каза също ректорът Bowen Loftin. Университета на Мисури никога няма да бъде същият.

От четвъртък, хаосът е разпространил в цялата страна - студенти протестираха и призова за главата, за да лети.

Целият този цирк е свързана с преразпределение на власт и богатство от бяло до черно. От доста почтени бели кожа хората да нечестивите негрите, които не го заслужават. Слабите либерални бели чудовища подхранвани в техните училища, а сега тези чудовища ги погълне, заплашвайки еднакви и различни.

Положението не се подобрява, докато белите американци няма да сложи край на това. В действителност, тя само ще се влоши.

В началото на ноември относно реформата на уебсайта Campus бе съобщено, че група, наричаща себе си "The African черна коалиция" звучеше шокиращите два гола: да се спре бялото и отмени конституцията. Вероятно, това някак си не му дойде наум, че "конституцията на бялата" и защитава правото си да протестират. Тяхното мото е сладък като "нова конституция или куршум."

Говорейки за влошаването на ситуацията може да доведе Post New York Daily News, че двете черни тийнейджъри (13 и 14) се твърди, убити бяла жена в колата си, а след това продължи да се вози на машината, а мъртвото тяло на собственика подпряна напред седалка. Тази история няма да бъде показвано във вечерните новини.

И на фона на факта, че белите американци гледат безучастно като пламъци поглъщат своята страна, звучеше новините от терористичната атака в Париж, извършено от мюсюлманските терористи.

В един момент в бялото население на Европа и Америка е загубила връзка с Бога и реши да се откаже от защитата на неговия свят и свободи му. Европейците връчени континент мюсюлмани. Белите американци прехвърлени черни бунтовници - и мюсюлмани. Миналия петък бе съобщено, че първата вълна от сирийски имигранти пристигна в Ню Орлиънс. Когато се гледа губернатор на Луизиана Боби Jindal? Защо да не чуе протестите на възмутените американци?

Hooligans утихне, ако отвърне на удара, дали радикални черни кампуси или ислямисти. Но ако седнете, да се изправи в страх, те се нахвърлят върху вас и вашите деца. Ние трябва да изразяват мнението си на висок глас, за да бъдем честни и да живеят живота си. Кажи истината и да се покаже чрез пример - това е единственият начин да се промени нещо по-добро.

Най-силният от световната цивилизация разрушен от атеисти, които са отишли в заблуда. И сега те са унищожаване на свободния свят. За бяло и в Америка и в Европа, че е време да се спре тази лудост. Ако това не спира, дойде края на нормален живот - а може би и самия живот.

image

На автора. Джеси Лий Питърсън е един от най-безстрашните и прави критиците на "граждански права" в Америка днес.Основателят на национално призната организация с нестопанска цел BOND, посветена на "възстановяване на семейството чрез възстановяване на народа", и в частно училище в Лос Анджелис. Той също така е домакин токшоу по радио коментатор за Fox News, CNN и други американски телевизионни и радио мрежи.

Източник




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. minevv - dbd
04.01.2016 13:43
Не бързайте да погребвате белите мъже!!
Историята учи, че:
-БМ са мнооого луди /берсеркери/ и само държавата ги спира
-БМ търпят, но не забравят
-.. и т.н.
цитирай
2. angelova229 - Решете трудностите със структу...
26.11.2020 03:58
Решете трудностите със структурата си.
Посетете ни https://bforcredit/
Имейл: contact@bforcredit
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39923018
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930