Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2015 11:19 - Открийте ДВЕТЕ разлики
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2781 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 21.12.2015 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви покажа две фотографии, направени на едно и също място, в рамките на точно ЕДИН месец и ЕДИН ден. Мястото е машинната (турбинната) зала на блок №5, в АЕЦ "Козлодуй". Първата фотография е направена на 14-ти ноември 2015-та г., когато в централата се провежда поредният "Ден на отворени врати" ("Ден на отворени врати" в АЕЦ-а за ... бременни) и тя изглежда ето така:

image

За да няма спекулации - тази снимка е взета от последният брой на ведомственото периодично издание "Първа атомна", за 2015-та година, т.е. от ТУК.

А втората фотография е направена на 15-ти декември 2015-та г., по време на посещение на китайска бизнес делегация (името на компанията умишлено се пази в тайна !!!), съпровождана от двама членове на правителството на република България (
Правителството: Взривяваме АЕЦ "Козлодуй" с китайски барут). И снимката изглежда ето така:

image

Вице-премиер Томислав Дончев и министър Теменужка Петкова, в съпровод на служители на АЕЦ-а. Забелязвате ли разликите с първата снимка? Но първо приликите. И двете снимки са напправени на фона на ТГ №9 (турбо-генератор), т.е. в машинна зала на блок №5. (Не се зацепвайте в разликата в номерацията. Грешка НЯМА.) И на двете снимки има запечатани по двама гости в АЕЦ-а, т.е. външни лица. Две дечица и двама министри. Започнахте ли да се досещате за разликите? Годините? Ръста? Теглото? Ъ-ъ!

Децата, както и щатния персонал на АЕЦ-а носят КАСКИ. На министрите каксите им стискат големите "умни" глави и те са ги свалили. В нарушение на всички правила за техника на безопасност. Те дават пример! Сега вече всеки може да тъпче правилата и да си развява красивата глава, докато ... И после всички стават "експерти" да обясняват, какво и защо е трябвало да се прави така или иначе?

Тук е важно да се отбележи, че освен наглото дебелоочие на богопомазаните министри е налице и унизителен слугинаж от страна на персонала на централата. Защо никой от тях не направи забележка на "умните и красивите"? Защо не ги изгони от залата и въобще от площадката на предприятието. Защо? Защо ли? ЗАЩО?
Ако тези служители не смеят да направят забележка на двама нарушители, за толкова елементарно но много ценно правило, какво да очакваме от тях, в случай на много по-голямо престъпление? Като например експерименти с непознато ядрено гориво или пък източване на милиарди с непрестанни "удължавания" на експлоатационния ресурс (живота) на двата блока (5 и 6)? А? Какво можем да очакваме от тези плужеци?

Аз знам, какво може да се очаква от тях, защото го преживявам вече почти цели ОСЕМ години. Какво можете да очаквате вие си решавайте сами.

А какво можем да очакваме от наглите министри? Конституционна реформа? Спазване на правила? Ред и справедливост, които да ни изведат до западните стандарти на живот?

Хахахахахааааааааааааааа...........

Ако все пак ви интересува, какво точно можете да очаквате от тези двамцата и съратниците им от политико-енерГЕПИйната мафия знайте - те отдавна го правят. Вижте в "
И НЕКа енерГЕПИката светне сега!". А милиони българи се страхуват да го казват и показват. Точно така, както и служителите на АЕЦ-а.

Георги Котев



Гласувай:
7



1. bolyarkata - за "умни" и дебели глави каски не се полагат :)
21.12.2015 14:07
Наглостта няма граници, ама нали са "елита", за тях няма правила, има само права за ........облаги. Какво ли е нужно да се направи, за да слязат тези на земята?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9866153
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930