Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2015 11:09 - Снимка на деня - Енергопоробителите
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2093 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера (11/12/2015г.) беше исторически ден за България. Високият ешалон на политико-енерГЕПИйната мафия се събра в хотел "Шератон" (все още известен с това име), за да набележат мерки за затягане на въжето около врата на робите. Но за да не стресират жертвите те наричат мероприятието си старт на Българската (не)зависима енергийна борса. Де факто - подготовка за поредният скок в цената на електроенергията. Ето ги и тях:

image

1 - Теменужка Петкова - министър на енерГЕПИката, която през пролетта обеща, че ще ни поевтинее цената на тока с цели 31%, след като подписа споразумение с двата "американски" ТЕЦ-а. И макар да не сме дочакали обещаното поевтиняване вчера същата обеща тока да поскъпне, но този път щяла да ни спасява с държавни помощи. Вижте още в "
Б@си математиката размириса министърката на енерГЕПИката!".

2 - европейска енерГЕПИйна пионка, пратена у нас за да легитимира престъпната седянка. Не смятам за нужно да му помня и пиша името, но можете да го видите от новинарския репортаж по-долу.

3 - Жаклен Йосиф Коен - бивш мултак, а сега "
ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №2" и още "Най-скъпо платеният държавен енерГЕПИк е ... мултак".

4 - Членът на Европейския Парламент (ЧЕП) Владимир Уручев, бивш директор в АЕЦ "Козлодуй", а в последствие и до ден днешен трети мандат ЧЕП. Заслужил си е ЧЕП-ството със съдействието за източването на стотици милиони от АЕЦ-а, за целите и нуждите на политико-енерГЕПИйната мафия. Можете да си го припомните от "
ГЕРБ-ерски ЧЕП тъпче Конституцията и законите".

5 - Иван Иванов, бивш "политик" и настоящ председател на КЕВР, по-известен като мумията, заради преклонната си възраст от над 70 години. Ето го и последното, от миналата седмица, за него в "
Мумия разкри гигантска тайна на пирамидите" и "Мумия заплашва да взриви пирамидите". Видно от горната снимка мумията изпитва най-голямо задоволство от съучастието си в настоящето престъпление.

6 - Петър Илиев, изпълнителен директор на НЕК. В края на месец октомври му изпратих писмо с питане ("
До изпълнителният директор на Национална електрическа компания (НЕК)"), защо поверената му държавна компания не изпълнява вменените и задължения и дейности по внос и износ на електроенергия. Отговор, както се досещате, все още няма, а и въобще не се очаква.

По- 4 минутният новинарски репортаж на НОВА ТВ, от който е взета и горната снимка, е убийствена гавра със всеки един българин. Можете да го гледате тук.



И други "медии" не отстъпват в сътрудничеството с политико-енерГЕПИйната мафия, като "
"Капитал"-но ослепителна енерГЕПИка".

Георги Котев



Гласувай:
7



1. bgman13 - цитат:"5 - Иван Иванов, бивш ...
12.12.2015 11:52
цитат:"5 - Иван Иванов, бивш "политик" и настоящ председател на КЕВР, по-известен като мумията, заради преклонната си възраст от над 70 години. Ето го и последното, от миналата седмица, за него в "Мумия разкри гигантска тайна на пирамидите" и "Мумия заплашва да взриви пирамидите". Видно от горната снимка мумията изпитва най-голямо задоволство от съучастието си в настоящето престъпление."

А как иначе? Ако не е послушко, Москов ще му спре лекарствата и на него, като и на останалите пенсионери.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9881027
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930