Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 11:19 - Аз Гамизов съм голям, вие блейте аз ще ям
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1400 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 03.12.2015 11:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 19-ти февруари 2015-та г. Народното събрание гласува сформирането на "Временна анкетна комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката в Република България към 31 януари 2015 г.", с председател па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов, чийто съветник №1 е енерГЕПИйният "експерт" Стефан Гамизов. Мандата на комисията е ДВА месеца, но те не успяват да се справят и в краят на юли 2015-та е удължен до 30-ти ноември т.г. Вече ТРИ дни от изтичането на крайният срок комисията не дава никакви сигнали за отчитане.
Нещо повече! Последното заседание на комисията е проведено на 11-ти ноември (вижте ТУК, от сайта на НС), т.е. ТРИ седмици преди изтичането на мандата и. След това няма нито засездания, нито отчети, какъвто е обещан и задължителен.

image

Видно от съобщението заседанието е ЗАКРИТО за външни лица. По този повод е важно да се отбележи, чи от всичките 26 проведени заседани 24 са били ЗАКРИТИ, за външни лица, което прави 92,3%.

Причината да скрият дейността на комисията беше, че още на второто им (открито) заседание тя беше разобличена тук (вижте в "
Новата цена на тока ще ви радва, като песен ... па(т)ри(оти)чна песен.") в прокарване и прикриване на престъпни схеми, целящи скорошното фалиране на НЕК. Това вече се случва в наши дни.

Преди лятната ваканция на парламента комисията Симеонов-Гамизов публикува невероятен пасквил, който ви показах в поредица от материали, събрани в "
Бомбата в Доклада Симеонов-Гамизов, за енерГЕПИката".

image

С комисионните от престъпните си практики Гамизов си направи европейски летен круиз и най-нагло поздравяваше жертвите си от борда на самолета, с който се връщаше у нас, за да продължи мародерствата си.

Два дни след последното заседание, от 11-ти ноември, се случиха терористичните атентати в Париж, а още два дни по-късно ... "
Стефан Гамизов: Терорът в Париж улеснява престъпленията ми".

ЕнерГЕПИйният "експерт" Гамизов и съветник №1 на председателя Симеонов не спира ежедневно да радва зомбираните си последователи с отвратителните си словоблудства, на стената си във Фейсбук, някои от които съм ви показвал тук.
Във всичките си публични изяви Симеонов прехвърля отговорноста за дейноста на комисията върху Гамизов. Вижте началото на летния Доклад ТУК.

Вместо да пише доклад и да се отчете пред нас Симеонов ходи по "медии", за да ни зарадва, че от началото на следващата година тока неизменно ще поскъпне (от вчера, вижте по TV7 ТУК):

image

РЕЗУЛТАТ! ЧЕТИРИ пъти по-дълъг мандат на комисията Симеонов-Гамизов, спрямо първоначално гласуваният от НС. 24 от всичките 26 заседания (92,3%) бяха ЗАКРИТИ. Последното заседание - преди повече от ТРИ седмици (11-ти ноември). ТРИ дни след края на мандата (30-ти ноември) няма Отчет. Вместо да се отчетат пред народа ходят по "медии" за да му внушават, че няма как да не му се вдигне цената на тока след старта на (не)зависимата борса, в близките дни.

Това са резултатите, а изводите си ги правете сами. А, да, нека ви припомня и целият състав на въпросната комисия. Колажът съм го направил още при старта на найната дейност.

image

Нямам какво да променя в кристално ясната картинка.

Георги Котев



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841144
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031