Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2015 11:09 - Бил Гейтс: Ядрената мафия иска да ми гЕпне паричките
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2079 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако някой от вас не знае днес ще научи, че най-богатият човек в света (79,2 милиарда щатски долара към 2015-та г.) отдавна е свързан с ядрената мафия и даже е съсобственик и президент на компанията Terra Power, чрез която се надява(л) някога да да завладее цялата планета Зема (Terra - Земя, на италиански) с ядрена енергия (Power - мощност, власт, енергия, на английски). Но изглежда през годините го е застигнало прозрението, че тази работа няма да я бъде? Как разбираме това?
През седмицата Бил Гейтс навърши 60 години и по този повод дава обширно интервю за авторитетното американско списание Атлантик. Още в самото заглавие си личи, че за най-богатият човек на света няма нищо по-важно от осигуряването на енергия за настоящите и бъдните поколения:

image

ИМАМЕ НУЖДА ОТ ЕНЕРГИЙНО ЧУДО (цялото интервю в оригинал ТУК)

И понеже е много дълго и напоително няма да го разглеждаме и обсъждаме цялото, а ще се спрем само на най-същественото - визията му за ролята на ядрената индустрия в откриването на жадуваното енергийно чудо.

Now, nuclear is a non-CO2 source, but it’s had its own problems in terms of costs, big safety problems, making sure you can deal with the waste, making sure the plutonium isn’t used to make weapons.

Сега, ядрената енергия е източник НЕемитиращ парникови газове, но тя си има своите си проблеми, като ЦЕНАТА, БЕЗОПАСНОСТТА, УПРАВЛЕНИЕТО НА ОТПАДЪЦИТЕ и осигуряване на НЕИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПЛУТОНИЯ ЗА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ.

Макар да не го казва в прав текст, а и то е разбираемо защо, аз долавям помъдряването му, че практически нито един от посочените от него 4 проблема на ядрената мафия няма приемливо решение. Цената и (без)опасността са право пропорционално свързани - когато увеличаваш едното неизменно нараства и другото, и обратно. Ядрената индустрия не може да бъде безопасна, докато продължава да посяга на мирното и тихо, тежко ядро на Урана, за да произведе Плутоний. Насилствено разделеният Уран си отмъщава с ОПАСНОСТ и никаква цена не може да го спре. Отпадъците - кауза пердута. Няма решение и не се вижда на хоризонта. Единственото решение е час по-скоро да се спре производството им, за да не се трупат и превземат цялата планета, и всичко живо на нея. Плутоният - за да не се използва, за каквото и да било, просто не трябва да се произвежда. На планетата Земя няма Плутоний, поради което ядрената мафия е създала ядрените реактори, за да го произвеждат. Спрете всички ядрени реактори и проблема е решен. Елементарно, Били!

В статията има едно около 5 минутно рекламно клипче на ядрената компания на Бил Гейтс, където едно изкопаемо старче "решава" всички посочени от боса му проблеми. Но съществува един единствен проблем - предлаганата от него и хайката му технология НЕ РА-БО-ТИ. Идеята за реактора, който рекламират в клипа (
traveling wave reactor - реактор на бягаща вълна), съществува от 60 години и вече ТРИ поколения ядрени мафиоти не могат да я въплатят в реалност. Така ще бъде и за напред. Ако е луд Бил Гейтс нека им пълни гушите на психопатите - ядрени мафиоти. Все пак парите са си негови, но Земята е на всички нас.

Георги Котев



Гласувай:
4



1. kbalenciaga - Бил Гейтс е едно от лицата на най-големите Измамници в света
06.11.2015 18:27

Един от най-хитрите, най-умните, най-манипулативните подлоги на Световната Олигархия!
И като такъв много трудно може да се разбере като каже нещо, какво всъщност цели.
Като цяло винаги е някаква Огромна Манипулация, от която зависят много хора на Земята.

ФАКТ Е, че днес в много държави по света, както е и в България, учениците не могат да завършат средното си образование, без да са взели изпита за частната операционна система Майкрософт, на американеца Бил Гейтс!
Разбирате ли?

Отделно в колко компании, администрации, различни учреждения, НАЛАГАТ да се ползва Майкрософт!
Това са Пари, Пари, Заробване, Пари, Пари, Заробване...

И гнусното, гротескното и дори може да се каже в случая и извратеното е, че така е направила Олигархията, че постоянно обвиняват и вменяват на хората, които са ПРИНУДЕНИ да ползват продуктите на Майкрософт, но не могат да си ги платят, че са крадци!

Този от когото крадат(Бил Гейтс), постоянно натрупва повече и повече милиарди.
А тези които крадат от него, СТОТИЦИ МИЛИОНИ живеят в бедност и мизерия!
Разбирате ли за каква Измама, за каква Извратеност става на въпрос???
цитирай
2. gikotev - Re: Бил Гейтс е едно от лицата на най-големите Измамници в света
06.11.2015 18:44
Съгласен съм с коментара Ви. Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9891406
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930