Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2015 11:09 - Престъпник е №1 в листата на Разбойническия блок в София
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2832 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 19.09.2015 11:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това съобщи рано тази сутрин любимата на фондация "Америка за (унищожаване на) България" "медиа", в-к "Дневник", в материала си: Трайчо Трайков води листата на Реформаторите в София, следва - Прошко Прошков

Но вместо да обсъждам днешната "новина" ще ви припомня едно от най-зловещите престъпления на фаворит №1 на разбойниците.

На 12-ти октомври 2010-та г. аз се завръщам в България, от Брюксел, след две и половина години доброволно изгнание в три европейски страни (Австрия, Италия и Белгия), по покана на тогавашният министър на икономиката и енергетиката Трайков.


На 14-ти октомври 2010-та г. срещата ми с министъра се състоява в присъствието на двама журналисти (Иво Инджев и Стойко Стоянов) и още двама граждани. В края на едночасовата среща, на която показах на министъра над 100 страници с доказателства за престъпления в АЕЦ-а, той поиска да му изпратя кратък и прост списък от стъпки, чието изпълнение да изясни и реши проблема.

На 16-ти октомври 2010-та г. министъра участва в радио предаване в БНР, където ДВА ПЪТИ повтаря, че той е поискал от мен списък от стъпки, чието изпълнение ще реши спора за престъпленията в АЕЦ-а. Интервюто, дадено от Трайков на журналиста Никола Миладинов, дълго време беше достъпно на сървъра на БНР, но около година след качването му то ... изчезва.
Въпреки това в мрежата има следи за някогашното негово съществуване и един ден Трайков ще трябва да си го припомня и обяснява:

image
На тази снимка личи кога е било взето и качено интервюто, по коя програма и предаване, а също така и факта, че моето име също е замесено.

СЕДЕМ МЕСЕЦА по-късно, на 14-ти май 2011-та г. БНР излъчва 14-15 минутен репортаж (непосредствено преди централните обедни новини), подготвен и сглобен от същият журналист Миладинов, в който участват 4 лица - аз, двама доценти от Софийски университет и министър Трайков. За разлика от предното интервю този репортаж никога не е бил качван на сървъра на БНР.
ЗА ЩАСТИЕ, обаче, аз разполагам с него и сега ще ви дам възможност да го изслушате. Той се състои от две части и си струва да бъде изслушано, защото скриващото се в него престъпление засяга абсолютно всеки български гражданин:

РЕПОРТАЖ ЧАСТ 1

РЕПОРТАЖ ЧАСТ 2


Важен момент в конструкцията на репортажа е, че аз съм записан пръв, след това двамата доценти ме изслушват, в мое отсъствие, и журналиста записва "опроверженията" им, без аз да получа право на реплика. В самият край на втората част от репортажа Трайков най-нагло излъгва, че заповядал образуване на 100% (не)зависима комисия, да разследва моите обвинения, по МОЕ ЖЕЛАНИЕ. За 7 месеца той е "забравил", че е поискал от мен списък със стъпки и съвсем нагло и безнаказано си съчинява нова версия. Цената на пикритото от Трайков престъпление надминава 2 000 000 000 (два милиарда) лева, без да се броят ядрените рискове, които продължават да ни заплашват.

Това е само едно от многото престъпления на Трайков. Но за да не ви досаждам прекалено ще ви припомня само едно от тях.

image

На тази снимка министър Трайков и заместника му Добрев, "инспектират" здравината на язовирните стени в страната, след трагедията в село Бисер, при която загинаха 10 човека, командировани от премиера Борисов. След тези "успешни инспекции" се случиха още маса трагедии, с десетки жертви и десетки хиляди пострадали.

Сега Трайков, издигнат от разбойниците, иска да става общински съветник в София и най-вероятно ще дооглозга Топлофикация и не само?

вЕрвайте им, гласувайте им и после пак искайте да живеете по-добре!

Георги Котев



Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883726
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930