Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2015 12:43 - ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №2
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2589 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Докато подготвях материала "ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №1 - документи" се натъкнах на новина, която не се сдържам да споделя с вас. Оказва се, че не само през първият си мандат, но и през настоящият той (ББ) постоянно си има любими енерГЕПИйни калинки. Сегашната се нарича Жаклен Йосиф Коен и участва едновременно в управлението на цели (до сега установени) ТРИ държавни енерГЕПИйни предприятия.

image
Жаклен Коен е в средата, от ляво на снимката е посланика на Испания у нас, а в дясно - директора на АЕЦ "Козлодуй" Димитър Ангелов.

Вече неколкократно съм ви разказвал за него, но ще ви напомня изрично, че "
Най-скъпо платеният държавен енерГЕПИк е ... мултак" и това се отнася за него. Ето основните етапи в растежа на калинка Коен:

(Настоятелно моля желаещите да коментират да се въздържат от обиди и нападки на етническа основа! Коментарите се модерират и такива няма да бъдат пускани.)

10 декември 2013-та г. Коен е назначен за член на Съвета на директорите (СД) на АЕЦ "Козлодуй" ЕАД. Тук е важно да се отбележи, че на власт е правителството на Орешарски.

16 юли 2014-та г. Коен е назначен за председател на СД на АЕЦ "Козлодуй". Държавата все още се управлява от кабинета Орешарски.

16 юли 2014-та г. Коен е назначен за член на СД на БЕХ (Български енергиен холдинг), структурата собственик на всичко държавно в енерГЕПИката. Не, датата не е сгрешена. Двете последни вписвания в регистъра са станали в един и същи ден.
Държавата все още се управлява от кабинета Орешарски.

8 август 2014-та г. кабинетът Орешарски предава власта на правителството на Георги Близнашки.


Тази хронология ви показах в материала
"Най-скъпо платеният държавен енерГЕПИк е ... мултак", но когато вчера събирах доказателства за "ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №1 - документи" се натъкнах на ново откритие, което леко размества и допълва горната последователност.

29 юли 2014-та г. Коен е назначен за член на Съвета на директорите на "Южен поток България" АД.

image

Така се оказа, за сега, че енерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №2 е с цели ТРИ ключови позиции в 100% държавни енерГЕПИйни предприятия. На всички три позиции той е спуснат още по времето на кабинета Орешарски. А вие си мислите, че Борисов, Орешарски и Станишев са врагове? Мислете си! През това време джобовете ви олекват.

Ако някой се заблуждава, че предприятието
"Южен поток България" АД е мъртво жестоко се лъже. КражбАта през него продължава с пълна пара. Ето го доказателството от миналата седмица:

"
България продължава да следва процедурите по строителството на газопровода "Южен поток" през своя територия близо 9 месеца, след като Русия обяви, че се отказва от проекта. Причината е, че досега в София не е получено писмено потвърждение за спирането му."

Е, остава да ви напомня, по колко парички месечно получава член на СД на "ЮП България" АД, съдейки по примера на
"ЕнерГЕПИйна калинка №1 в кабинета Борисов №1 - документи":

image

Предишната калинка №1 е получила тези пари за само 8 месеца, което прави по 46 000 лева на месец, само от този енерГЕПИйен канал.

Само си представете, по колко прибират, на тъмно, патроните на калинките, като Борисов и .... със сигурност не е сам.

Георги Котев




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9882130
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930