Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2015 11:09 - Съветска Русия на Путин се взриви ... ядрено
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 5185 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Новината е от няколко часа и ни я съобщава не кой да е, а лично държавната корпорация Росатом. Есенцията на съобщението гласи, че Русия отлага въвеждането в експлоатация на 6 (шест) ядрено-енергийни блока (някои, за краткост или от неразбиране, ги наричат реактори), в 4 (четири) АЕЦ-а, с общо 11 (единадесет) години!!! Това на практика е най-мощния тих ядрен взрив в историята на световната ядрена мафия от както тя съществува, вече 73-та година.
Ето го и официалното съобщение:


«Совет рынка» согласовал перенос промышленного ввода ряда атомных блоков на год-два

""Пазарният съвет" е съгласувал пренасяне на промишленото пускане на няколко ядрени блока с по година-две"

image

По-надолу в статията се посочва и един блок в АЕЦ "Курская" с 2 години. Така сметката излиза.

А сега нека ви припомня, какво съм ви показал и разказал точно преди ГОДИНА И ПОЛОВИНА, в материала:

Шефа на РОСАТОМ към Путин: „Близо сме до втори Чернобил”

В нея се разказва за традиционната годишна среща (за отчитане пред бащицата) между президента на РФ Владимир Путин и генералния директор на Росатом Сергей Кириенко.

image

А ето го и ключовият момент от разговора:

image

Тогама моят коментар 1:1 е бил такъв: "
Ключът е „съветските темпове” до които Кириенко заявява, че приближава развитието на руската ядрена индустрия. А сега си спомнете, че аварията в АЕЦ „Чернобил” се случи на пика, на върха, на съветските темпове с които тогава се развиваше съветската ядрена индустрия. До каква кондиция Кириенко, Путин и компания искат да доведат състоянието на отрасъла сега? Някой от вас съмнява ли се, че Кириенко би си позволил да употреби израза „съветски темпове”, и даже да го повтори”, ако имаше макар и капка съмнение, че Путин няма да го хареса?"

ГОДИНА И ПОЛОВИНА по-късно съветските темпове на Кириенко са взривени ... ядрено. На практика имаме наистина Чернобил-2, както съм го предсказал, но (Слава Богу!) ... тих, глух, безшумен, и което е най-важното - без жертви.

Какви изводи можем да си направим от възникналата ситуация?
1-во - И в регионален (руски) и в световен (отлагания масово се случват и в САЩ, и в Китай, и ...) мащаб ядрената мафия търпи тотално крушение.
2-ро - Тези отлагания едва ли ще са окончателни, най-вероятно ще последват отлагания на отлаганията и може смело да се прогнозира, че някои от тези блокове ще умрат още в зародиш, за винаги.
3-то - Докато се реализират тези неизбежни отлагания ВЕИ индустрията ще продължи своя неизбежен бум и още повече ще обезсмисля довършването на отложените блокова, а още повече - стартирането на нови строежи.

Тези изводи се припокриват напълно и с наскоро публикувания годишен доклад за статута на световната ядрена индустрия, с който подробно ви запознах в "
ВЕИ-тата нокаутират ядрената мафия по света".

Остава въпросът, дали ще има нови истински Чернобили и Фукушими, докато световната ядрена мафия сложи окончателно оръжие или не? Личното ми, реалистично мнение е, че, за съжаление, ДА ще има. За съжаление! Причината - безграничната алчност на ядрената мафия.

Георги Котев



Гласувай:
5



1. lightsaber123 - Абсолютно
26.07.2015 09:13
нищо не разбрах от статията. Сигурно съм тъп :-)
цитирай
2. eniza - Съветска Русия направо се взриви. И ...
26.07.2015 10:12
Съветска Русия направо се взриви. И Русия също. Най-напредналите южноамерикански племена направиха парад по случая. Последваха ги в Австралия и отчасти Африка. Голямо събитие за световната история - няма що.
Човеко,
За тебе няма ли нещо хубаво, нещо положително в този живот. Защо все плюеш, все отхвърляш.
Напиши колко ядрени енергийни блока работят по света. Колко се строят.
И колко кислород ни отнемат ТЕЦ за добиването на 1 МВтч.
цитирай
3. gikotev - Re: Съветска Русия направо се взриви. И ...
26.07.2015 10:39
Това е ПЕТИ-ят "коментар" на едно озверяло същество, което се опитва да ми дава тон за песен. Другите 4 не съм ги пуснал, но съм си ги запазил, за спомен. Забележително е, че ТРИ от тях са от малките часове на нощта. Сън не му дават моите писания ;-)
Това е добре!
Собствената му страница е ПРАЗНА!!! Опитва се да ми диктува какво и как да пиша, вместо сам да си го пише на собствената си страница!!! Анонимен е, не смее да се покаже, което ще рече - жалък страхливец!!!
От време на време се налага да ви показвам, с какви странични препятствия трябва да се справям. През годините много подобни "смелчаци" се пробваха тук и все напразно. Всички си приличат. Анонимни, злобни, неграмотни (защото не пишат на кухите си страници) и агресивни. Бързо, обаче се задавят в собствената си жлъч и изчезват.
Ало, ядрената мафия, много сте елементарни бееее...! За толкова години не измислихте ли нещо по-оригинално!
Последния да не се надява повече да види свой "коментар" тук!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832385
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031