Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2015 11:09 - Какво свърши Путин дни преди Парада на Победата?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3384 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 07.05.2015 11:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 5-ти май президента на РФ Владимир Путин привика в Кремъл за отчет генералния директор на държавната корпорация Росатом Сергей Кириенко. С оригиналната стенограма от разговора можете да се запознаете ТУК, от интернет-сайта на Кремъл. Аз няма да се спирам на цялата пренапудрена постановка, за "успехите" на руския клон на световната ядрена мафия, но ще ви обърна специално внимание на най-интересния (според мен) момент от мероприятието. 

image

И той е позициониран в самия край на сценария, според стенограмата (за по-добър прочит кликнете с мишката върху долното изображение):

image

Путин: И продължава активната работа с науката.

Кириенко: Да, продължава активната работа с науката. Една е темата в науката - това е всичко, което е свързано с ликвидацията на старото, натрупано наследство на безопасноста. Искам да докладвам, че през 2014 г. ние завършихме важно нещо. Помните, че Вие, с Ваше решение предадохте на нас отговорноста за утилизация (обезвреждане - бел. Г.К.) на атомните подводници, които са изведени от експлоатация, и старото (ядрено - бел. Г.К.) гориво. През годините на съветския строй се е натрупало много, особено в Далечния Изток. През миналата година ние завършихме, извозихме последната касета отработило ядрено гориво, в това число и аварийното гориво.

Путин: Вие даже привлякохте партньори от чужбина.

Кириенко: Да, те помагаха. Ето един ключов момент. При нас отпътува 41-ви ешалон (най-вероятно влаков - бел. Г.К.) пълен с гориво. Тоест в Далечния Изток не остана нито аварийно нито отработило ядрено гориво. Лодките работят, ще се появява ново, но сега, както се казва, можем да извозваме на колела, така че опастноста ... (не става ясно, какво става с опасноста - бел. Г.К.)

Путин: Това е голяма работа, която е била свършена в течение на много години и действително по сериозен начин оздрави екологогичната ситуация в Далечния Изток. Така че това е много добре. Благодаря!

Кириенко: По този начин ние напредваме на Север.
(не става ясно, с какво и как напредват на Север - бел. Г.К.)

Сега се налага превод от езика на ядрената мафия. На практика Кириенко казва на Путин, че утилизацията (обезвреждането) на ядрената смърт става чрез преместването и от точка А в точка Б, при това точка Б въобще не е дадена в условието на задачата!!!

И най-накрая се налага още по-опростен превод. Ако някой от нас се изпусне и за да прикрие следите от околните пъхне @кото в левия джоб на панталона си, но въпреки това то вони, означава ли, че преместването му в десния джоб ще реши проблема окончателно??? Отговора го оставям на вас. Проблема на тандема Путин-Кириенко е, че те крият координатите на десния джоб, което буди съмнение дали въобще новият джоб е от техния панталон. Дали не са прехвърлили издайническото
@ко в джоба или друга гънка на дрехата на някое неподозиращо другарче????

От такива пренос-превоз постановъчни сценки няма как да се стигне да утилизация на ядрен боклук (разбирай - смърт). НЯМА КАК!!! Чрез проветраване ли става тази работа??? Би било смешно, ако не беше убийствено тъжно.
Така действа машината на ядрено-мафиотската (диз)информационна програма.


Но дали наистина Далечния Изток е толкова чист, колкота Кириенко бие тупана пред Путин?

Преди точно една година ви запознах с култовото си географско откритие, наречено
Путин - Дунав - залива Разбойник. Там ви показах сателитна снимка на това ядрено бунище. В долния десен край на снимката (в резедавата рамка) е показана датата, на която тя е щракната, а също така и географските координати на местноста, по които можете и сами да се убедите в Google Earth.

image

Датата на снимката е 15-ти август 2013-та г.
Нека видим, как изглежда същото място днес?

image

И по-детайлно изображение на бунището в овалното заграждение:

image

Датата е 14-ти октомври 2014-та г. Аз не виждам никаква разлика, но Кириенко носи очила (виж най-горното фото), а ние с Путин ... НЕ !!! Като се има предвид и, че Кириенко "забравя" да спомене точка Б на "утилизацията" е много, най-по-най-вероятно нищо да не се е променило, а Далечния Изток да става все по-чист и все по-чист???

Миналогодшната среща Путин - Кириенко можете да си припомните от материала
Шефа на РОСАТОМ към Путин: „Близо сме до втори Чернобил”.

Може пък да са решили да пуснат "утилизираният" ядрен боклук на парада на Червеният площад, след два дни????

Георги Котев




Гласувай:
4



1. ok3223 - Защо се излагаш като кифладжия.
07.05.2015 12:31
Ще ти посочат къде точно са прехвърлили боклука, който не е какъвто и да е, а крайно опасен, ако някой го взриви или бомбардира.
Не си глупав, а се правиш на такъв насила.
Та това е тайна, държавна, която се знае от малцина.
цитирай
2. gikotev - Re: Защо се излагаш като кифладжия.
07.05.2015 12:39
А-е стига БЕЕЕЕееееееее....... !!! вЕрно ли БЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееее....... ??? Цъ-цъ-цъ-цъ- ... И аз да не съм се сЕтил???? Уаууууууууууууууу........ !!!
Благодаря, другарю Всичко Знам, че хвърлихте светлина през затворените ми клепачи!!! Ще се моля за безценното ВИ здраве до края на дните си!!!

Хахахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.....
цитирай
3. blasterica - до ok3223 - Защо се излагаш като кифладжия.
07.05.2015 17:49
Интересува ме дали съхранението на тази смърт се калкулира някъде, в някоя себестойност, по правило - в себестойността на енергията на АЕЦ Козлодуй. Това не може да бъде държавна тайна. Можело е да е държавна тайна при Хитлер, но не и днес. Трябва да го има в управленския отчет, макар и не публичен на АЕЦ Козлодуй, който твърди, че произвежда с пъти по-евтин ток от всички други но май не е така. А всъщност произвежда евтина некалкулирана смърт. Трябва да го има и в пълбичния ГФО на АЕЦ. А го няма. Това е недопустимо и не знам кой се излага като баничка- убиецът, на когото няма кой да потърси отговорност, или човекът, който търси и намира истината. Истината излага другиго, не и този, за когото се произнасяте като "кифладжия". И не разбирам какво би могло да бъде общото между кифладжиите и ядрените физици, наистина. Може би Вие сте баничар който се прави на ядрен физик? Доста неуспешно,вярвайте ми.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842564
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031