Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2015 10:09 - Стефан Гамизов засекрети всички престъпления в енерГЕПИката.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3887 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Набеденият за "енергиен експерт" Стефан Гамизов си извоюва ролята на сив кардинал в родната енерГЕПИка, използвайки за параван па(т)ри(оти)чната формация в парламента, с лидер Валери Симеонов (собственик на телевизия СКАТ). Как действа механизмът?

image

Той е вкаран, като нещатен сътрудник, в една от общо ТРИте парламентарни комисии, които се занимават с енерГЕПИка, в 43-тото Народно събрание.

image

На практика, О-БА-ЧЕ, неговият патрон Валери Симеонов е член на всички ТРИ парламентарни комисии, а на една от тях е даже и председател!!! В това си качество Симеонов върви плътно с Гамизов на заседанията на всички ТРИ комисии за да има някой, който да му шепне в ухото, какво и как да се доразграбва в енерГЕПИката.
И друг път съм ви показвал състава на комисията, на която Валери Симеонов е председател, но заради ключовата и роля за унищожаването на сектора ще го сторя пак:

image

"Задачата" на тази комисия е да разкрие престъпленията в сектор енерГЕПИка и предложи механизми за тяхното бъдещо предотвратяване. НО какво става на практика???

От както е сътворена (в края на февруари 2015-та г.) тази комисия е провела ОСЕМ заседания, от които само първите ДВЕ са били публични и прозрачни, а всички останали ШЕСТ са за-се-кре-те-ни!!!! Причината да засекретят дейноста си беше факта, че във всяко едно от откритите заседания Валери Симеонов беше разобличаван в прокарване на престъпни практики в сектора. Най-фрапантната от тези престъпни практики беше лъжата му, че НЕК нямала право да продава ток за съседните страни. Много скоро се оказа, че това въобще не е вярно (
Как забих ТОЧКА в битката срещу партийно-енерГЕПИйната мафия?), НО СКАТаджията продължава да бъде депутат и вече тайно да прокарва останалите си престъпни намерения в сектора, под "вещото" съветосване от страна на "експерта" Гамизов!!!
Направих си труда да събера в едно всички съобщения за осемте заседания на водената от Симеонов комисия. Можете да си проверите верноста на събраното от мен ТУК. За по-добър прочит на събраното в долната фотография кликнете с мишката върху нея:

image

До сега цели 75% от заседанията на тази комисия, която вече трябваше да си е свършила работата, но вместо това си гласува продължение на съществуването си, са за-сек-ре-те-ни. Няма изгледи някога да ги разсекретят. Засяга ли ни всички нас нейната дейност? Не плащаме ли всички ние престъпленията в енерГЕПИката, които сега тандема Симеонов-Гамизов прикриват и доразвиват???

За десерт ще ви предложа едно видео, на предаване по СКАТ, водено от депутата в групата на Симеонов Валентин Касабов, с гост в студиото Стефан Гамизов, от края на миналата (2014) година. Който си направи труда да го изгледа е хубаво да го сравни приказките на Гамизов по телевизията с реалното му мълчание, бликащо от горната справка.
В края на предаването един зрител предлага по телефона Стефан Гамизов за министър на енерГЕПИката!!!!!

Георги Котев





Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Гамизов е необразован, ограничен човечец,
30.04.2015 19:33
който на всичко отгоре страда от тежки психически отклонения.
цитирай
2. gikotev - Re: Гамизов е необразован, ограничен човечец,
30.04.2015 19:50
Това не пречи на отделни крила на партийно-енерГЕПИйната мафия да се гиздят с точно такива цървули. В настоящия случай това са па(т)ри(оти)чните народни изедници.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9878381
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930