Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2015 10:19 - Докато всичкото роб препикаваше магнолията на тиквата ...
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4991 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... как тиквата и нейните семки люпеха роби?
Или защо българинът си заслужава мизерията, от която уж недоволства. Или за това, как продължава геноцида над робите по писта енерГЕПИка?
Днес е 23-ти април 2015-та г., а последното заседание на постоянно действащата парламентарна комисия по енерГЕПИка, под председателството на Делян Добрев (ГЕРБ), е било на 31-ви март. На него господарите са изслушали и са предложили на вашите избранници да назначат за регулатор №1 в енерГЕПИката 70 годишна мумия, без да има доказан принос от поне 2 стотинки в полза на робите.

image

Мумията беше назначена на следващият ден и робовладелците видяха, че това е хубаво и решеха, че няма нужда повече да се трудят в полза на робите.

image

Линк към сайта на Народното събрание ТУК. И така вече цял месец, ако не ще отиде и повече, защото следващата седмица ще ги подгони празника на "труда" 1-ви май, после Гергьов ден и така ... празници без край, защото в енерГЕПИката няма никакви проблеми, а тези, които са съществували те са ги решили веднъж и за винаги!!!

Но вие, роби, не се отчайвайте! Господарите не са престанали да мислят и "работят" за вас. Освен снимките с любимите ви магнолии те неуморно се трудят за вашето "светло бъдеще", но при това го правят толкова тихо и незабележимо, за да не смущават радоста ви от пролетните цъфтежи и техните гарнитури.
Как става това? Господарската парламентарна комисия по енерГЕПИка си има дублирана версия, чийто състав се състои на 75% от членовете на оригиналната и аз вече няколко пъти ви показвах нейния състав, но нека го сторя още веднъж:

image

Вчера, 22-ри април, те проведоха поредното си заседание, но ...

image

... то за пореден път остана ЗА-СЕК-РЕ-ТЕ-НО !!! За пореден път, поне 3-ти или 4-ти!!! Ей така, за да не ви тревожат. А? Как ви харесва? Добри са господарите? А?
Видно от дневния ред на вчерашното (секретно/тихо) заседание господарите са приели да продължат дейноста си за ваше "добро".
БРА-ВО! 
БРА-ВО! БРА-ВО! БРА-ВО! БРА-ВО! ....

А защо и какъв "шум" принуди втората комисия за засекрети заседанията си, за да не ви тревожи, можете да научите от материала:

Как забих ТОЧКА в битката срещу партийно-енерГЕПИйната мафия?

image

Обичам и харесвам филмите на Куентин Тарантино. Това е кадър от последната му култова картина. Какво? Нямам ли право да ви споделя?

А вие не се разсейвайте! Поддържайте влагата около магнолиите и всичко останало, което ви пуснат, за разтуха!

Георги Котев без окови



Гласувай:
11



1. dimat - Г-н Котев,поздравления,НО:
23.04.2015 20:26
Няма никакъв смисъл да се тревожи стадото по такива въпроси.Неговият смисъл в живота е да хленчи,да се оплаква,даже да псува,НО ДА НЕ ВЪРШИ НИЩО!

Нищоневършенето е главната професия в овчето общество и става много лошо,ако някой се опитва да попречи на това.Даже рискувате да Ви намразят.Да Ви намразят,защото му напомняте непрекъснато за това,което то не иска да прави.Мой съвет е,оставете го да си отиде от този свят тихо в безкрайния си хленч.То тогава изпада в нирвана,а какво по хубаво от това,по пътя към небитието.
цитирай
2. gikotev - Re: Г-н Котев,поздравления,НО:
23.04.2015 20:47
По принцип съм съгласен с Вас, г-н Димат (най-вероятно - Атанасов), НО ... има една малка причина, заради която го правя и ще продължавам да го правя. Правя го преди всичко и най-вече заради самия себе си. За да се чувствам аз свободен (без окови). Не искам, а и не вярвам, че мога да избагам от тази тиня. Формално мога, но фактически - НЕ.
Въпреки това Ви благодаря, за разбирането и съвета! Поздрави!
цитирай
3. blasterica - Битие и Изход
26.04.2015 09:56
Г-н Котев, откакто се формира новият (не разбирам дори какво му е новото) регулатор КЕВР, изявленията, които дава Иван Иванов, както и другите енергийни феодални органи, са напълно разнопосочни и противоречиви.
Кратка анотация по хронология.
1. Цените ще бъдат задържани на досегашното ниво до края на годината
2. Цените ще бъдат намалени, защото има над 60% енергийно бедни в България и защото има резерви за намаляване и на електроенергия и на топлоенергия.
3. Пазарът ще се либерализира от 2016 г.
4. Пазарът няма да се либерализира, защото либерализацията ще доведе до поскъпване с 15-20%, а в България 60% от хората са енергийно бедни, значи не може да се либерализира.
5. Финансова независимост (също предполагаща се по закона).
6. Искаме пари от бюджета (около половин млн. лв.) за нови заплати за експерти и за заплатите на двамата допълнително избрани комисари.
7. Енергетиката ще се управлява и регулира прозрачно.
8. Правим закрити заседания.
Въпросът ми е към Вас, като свободно мислещ човек и специалист в областта.
Как тълкувате тези безумни противоречия. Не питам какво мислите за морала на хора, които днес казват едно утре друго и правят трето.
Не съм овца и не се оплаквам.
Търся начин да разбера случващото се, защото без аргументи, каквито вие давата тук, съпротива е немислима.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876687
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930