Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2015 11:29 - Ядрената импотентност води до вампиризъм.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3057 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Даже с кръв от носа, но ние сме длъжни да пуснем четвърти блок". От това зависи приемането на решението за изграждането на БН-1200 (блок с реактор на бързи неутрони, с електрическа мощност 1200 МВт - бел. Г.К.), в това число и за изграждането му на нашата площадка. В противен случай могат да последват най-сурови изводи, чак до там, че "технологията за изграждане на бързи реактори в Русия е загубена",
- цитира генералния директор на АЕЦ "Белоярск" (Белоярская АЭС) Михаил Баканов, местното ведомствено издание "Бърз неутрон".

image

Това съобщава на интернет сайта си Руското атомно общество, в материала

Строительство реактора БН-1200 отложено

"Изграждането на реактора на бързи неутрони БН-1200 в АЕЦ "Белоярск" (Свердловска област) е отложено за неопределен срок, макар по-рано, в т.нар. "пътни карти" на концерна Росенергоатом (оператор на всичките 10 руски АЕЦ - бел. Г.К.) се планираше ежегодно въвеждане в експлоатация на по ДВА нови блока, до 2025-та г. В АЕЦ "Белоярск" говорят, че принципиалното съгласие за изграждането на БН-1200 ще зависи от резултатите от работата на БН-800, който все още не е пуснат в експлоатация (отлагането се влачи вече повече от 1 година - бел. Г.К.). В централата обясняват отлагането с "човешки фактор", а в Росенергоатом - с необходимоста от подобряване на ядреното гориво за реактора от новия тип. В същото време икономическата ситуация и в Русия и в Уралския регион поставя под съмнение необходимоста от пускането на многомилиардния проект БН-800 в действие."

Много ядрена мъка и още по-голяма импотентност има в този почти откровен материал, който почти слага кръст на "бъдещето" на ядрената мафия - реактори на бързи неутрони. (За сравнение, нашите - козлодуйските два ядрени реактора (от типа ВВЕР-1000) работят на бавни (топлинни) неутрони, след като са се родили бързи, но след това са забавени от ядрата на водорода, в молекулата на водата, която охлажда ядреното гориво.)

Уши, нос и гърло са си скачени биологични системи, така че няма значение от къде ще потече кръвта. Все си е чиста проба вампиризъм? До такава степен на откровено озлобление са стигнали някои членове на руската ядрена мафия? Лошото е, че с потъването на кораба на ядрената мафия това озлобление ще ескалира!!!

image

В същото време ето какво показва интернет сайта на компанията-оператор Росенергоатом, за работата на АЕЦ "Белоярск":

image

Според зелените индикатори в центъра на кръга работят и двата блока (БН-600 и БН-800), но на практика натоварването на АЕЦ-а е 0% !!! Направа да падлудееш!!! Абсолютна гавра!

Не е изненада, че това антихуманно начинание е обречено, като се има прадвид, че изпълнителите му открито изповядват един от седемте смъртни гряха - гордоста:

image

"ГОРДЕЕМ СИ С РАБОТАТА СИ" е изписано на входа на въпросната АЕЦ. Рекламния клип, от който е взет горния кадър можете да видите в края на този пост.

Бог да ги прости тях, а нас да спаси пак от ... тях!!!

Георги Котев




Тагове:   АЕЦ,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883102
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930