Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2015 18:14 - САЩ се отказаха да ни забременяват, за да ... родим?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3404 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 07.04.2015 18:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Схемата действа по следния начин. Терористичната организация-фондация "Америка за (унищожаване на) България" плаща милиони левове на групичката на оли(гофрено)гарха Иво Прокопиев, а неговите "медии" ни изпращат зашифрованите послания за плановете на САЩ за България. Някой ви ги разшифрова и поднася, а ваша воля е да повярвате или не.
Последното послание дойде в края на миналата седмица, с материала

Ядрен полуразпад
Американската Westinghouse се опитва да се оттегли елегантно, за да остане в българския ядрен бизнес

Виждате ли? Още в подзаглавието е зашифровано посланието - отказ от забременяване с цел раждане? А в заглавието е посочен плода - ПЪЛЕН РАЗПАД, разбирасе, че посланието е зашифровано.

image

За по-добър прочит кликнете с мишкана върху снимката на статията.

Още първото изречение кърти миФки!!!
"Обогатеният уран-235 има период на полуразпад от 703.8 млн. години."

Такова понятие, като "обогатен уран-235" в ядрената физика и техника НЯМА! Уран-235 е само един изотоп (изотопите са ядра на атоми, на едни и същи химични елементи, съдържащи еднакъв брой протони (в случая с урана - 92) и различен брой неутрони) от общата смес на химичния елемент. Сместа на урана в природата съдържа над 99% от изотопа уран-238 и едва около 0,71% от уран-235%. Процеса на обогатяване означава промяна на това съотношение в полза на У-235, за сметка на намаляването на У-238. Но даже и след това (обогатяване, за целите на "мирната" ядрена мафия/индустрия) У-238 преобладава с над 95% от общата маса на ядреното гориво.
Периода на полу-разпад на У-238 е 4,47 милиарда години, или почти ДЕВЕТ пъти повече от този на У-235, посочен в началото на сатията. Какво е искала да ни каже аФторката на стаитята с заблудатв н началото и? Нищо друго освен заблуда!

image

На графиката е показан закона на радиоактивния разпад на всички нестабилни ядра, в това число и на ураните. По оста Х са посочени периодите на полу-разпад (от 0 до 5). Със жълт цвят е обозначено количеството на ядрата-родители, а със светло-син цвят - дъщерните ядра.

Но да се върнем на посланието от Капитал.
След мощната атака в началото следва дълга и напоително-лигава тирада за истинските намерения на американската компания да родим пълен разпад на България. Няма да се спирам на всички ключови точки в посланието, а ще откроя само най-важните от тях.

"Ако направим увеличаването на мощността - това заедно с удължаването на живота на 5-и и 6-и блок е единственото, което може да се направи реалистично в ядрената енергетика за това поколение", коментираха източници, които пожелаха да не бъдат назовавани.

Забелязахте ли??? Никой не иска да се цитира името му, когато то се свързва със схеми за разграбване и унищожаването на отрасъл енерГЕПИка???? Защо така бе, другари и другарки??? Нали ще правят нещо хубаво и народополезно? Защо тогава си крият имената и лицата??? А???

Едно нагло ЧЕП-че, обаче (ЧЕП означава Член на Евро-Парламента), отдавна не се притеснява да си показва наглата и престъпна моцуна:

"Винаги има смисъл от подобен проект. Това е световна тенденция. Сега, когато се удължава животът на 5-и и 6-и блок на АЕЦ "Козлодуй", е напълно оправдано и е точният момент за такива действия", коментира евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев, който беше и заместник-председател на съвета на директорите на АЕЦ "Козлодуй".

Естествено - ЧЕП Владимир Уручев. Забелязахте ли? Платените от САЩ родни "журналисти" нагло натъртват, че ЧЕП-чето е било в управата на АЕЦ-а, без да ви обърнат внимание на факта, че Конституцията на Република България му ЗАБРАНЯВА да прави това!!!!!

Конституция на Република България

Чл. 68. (1) Народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.

Според Избирателния Кодекс, който е със статут на закон, такава дейност е ЗАБРАНЕНА на ЧЕП-чето, но на кой му пука, щом той работи за пълния разпад на България????

Ето какво пише същия платен от американците Капитал година и половина по-рано:
image

Друг ключов момент в зашифрованото послание е схемата за източване на още 200 милиона евро, за да увеличават мощноста на реакторите. Но това е дъвка, чийто аромат ще продължим да следим и занапред. Сега само ще отбележа, че, без да е посочено изрично името му в статията, главна роля в тази схема се готви да играе "енергийния експерт" Стефан Гамизив - изключително обичащ настоящето управление и още по-близък до па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов.

Георги Котев



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. konspiratorbg - Луна
08.04.2015 01:44
Луна след около десетина години може да направят ракета с с нещо ,като луноход и Луната да ние ядреното сметище.
цитирай
2. podvodni - Абе, онова, природно-генетично ...
08.04.2015 13:39
Абе, онова, природно-генетично недоразумение Мартин Димитров, нали все опяваше, че Уестнгхаус били голямата работа и давали мило и драго да построят 7-ми блок на Козлодуй?
Дей го ся да излезе и обясни, що краварите се отказват от този проект?
А за Гамизов просто не ми се приказва. Въздух под налягане като котлтите ва Мариците в областта на енергетиката!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9877589
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930