Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2015 12:09 - След пилота самоубиец ядрената мафия е в психо паника.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4271 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 06.04.2015 18:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За грижите на британския клон на ядрената мафия съобщава вчера (05/04/2015) авторитетното островно издание Daily Mail, в материала си Suicide pilot sparks MI5 alert over Britain"s rogue "insiders": Staff in nuclear and transport industries may be subjected to continuous psychological tests after crash

"Пилота самоубиец алармира тайните служби на Великобритания MI5 за вътрешни измамници: Служителите на ядрената и транспортната индустрии могат да бъдат подложени на непрекъснати психологически тестове след катастрофата"

image

"Опасенията са толкова големи, че един източник на сигурност предупреди: ". Независимо от голямата физическа сигурност която можете да имате, ако някой вече е там, няма нищо което може да направите, за да го спрете да извърши акт на саботаж или тероризъм"

MI5 сега дава съвети относно риска от хиляди кандидати за чувствителни зони - известен като "вътрешни хора" - осветено от бедствието с Germanwings."

"Насоки, издадени от Центъра за защита на Националната инфраструктура (CPNI), агенция за сигурност към МИ5, препоръчва продължителна психологическа оценка на ключови служители, с най-висок приоритет на работниците, чиито работни места представляват най-голям риск за обществеността."

"Пилот, който пожела да остане анонимен, заяви: "British Airways (ВА - британските авиолинии) се интересуват повече от това дали някой има херния отколкото от психичното му здраве.
Няма тестове по отношение на психичното здраве.
Говорителка на BA отказа да обсъжда подробности за здравни проверки, извършени върху пилотите.
CPNI набеляза редица мотиви за служителите да стават
вътрешна заплаха, включително кражба, отмъщение, глад за слава, политическа или религиозна идеология и страх или принуда, външен натиск е упражняван върху работник."


"Източник на сигурността, заяви: Преди години акцентът беше върху външната сигурност. Сега "вътрешен човек" е нарастващата заплаха, както се вижда в случаите на Едуард Сноудън и Lubitz.
Съветваме фирмите да се вгледат внимателно в техния персонал. Колкото по-важни са позициите им за сигурноста, толкова по-близо те трябва да се следят.
"

Със съкращения.
..................................................................................................................

И въпреки че алармирам от години сега е подходящ момент да обърна внимание, още веднъж, на родната ядрена мафия върху психическото здраве на две ключови персони за сигурноста на АЕЦ "Козлодуй".

image

Красимир Каменов - ръководител на структурата, отговорна за прогнозиране и последващото проследяване на поведението на ядреното гориво в ядрените реактори. Образование - полупроводник!!!

image

Иван Стоянов - неизменен "проверител" на качеството на ядреното гориво, на територията на завода-производител (Новосибирския комбинат за химични концентрати), през последните 7-8 години. Предишна професия - охрана на бар в курорта Боровец.

И не че ядрената мафия и покровителстващата я политико-енергийна престъпна групировка ще се вслушат, но най-добре е АЕЦ-а незабавно да бъде затворена. Не са само тези двамата на снимкиге за връзване.

Георги Котев



Гласувай:
9



1. podvodni - Хи-хи-хи, каква е връзката между ...
06.04.2015 13:11
Хи-хи-хи, каква е връзката между катастрофиралият германски самолет във Франция и ядрената безопасност?
Ами, токава, че вече не е възможно да се гарантира сигурността на системите, защото успешното контролирано разбиване на самолета подсказа, че системите вече са нъплно упрявляеми от вън, въпреки супер защитите от вируси, троянски коне и пр електронна фауна. "Стук нет" реално стана морално остаряла технология. Обачие никой не може да го обяви гласно и поради тази причина се набляга на психическото състояние на обслужващият персонал.
Представи си какво ще стане в обществата, ако официално съобщят, че апаратурата е напълно необезопасена, въпреки изхарчените милиарди долари, евро и лири за разните му защитни системи, програми и пр. екстри на цивилизацията? Състоянието ще бъде блиско до анархията и тоталният хаос.
Друго си еда обявиш че за аварията на еди кой си реактор е виновен оператора който именно в този момент е обладавал чистачката в тоалетната, поради това, че е разбрал, че жена му е изневерила с продавача на зарзават и е получил силно емоционално разтройство.
цитирай
2. gikotev - Re: Хи-хи-хи, каква е връзката между ...
06.04.2015 13:37
Благодаря за хубавия коментар!

А що се отнася до това, че не могат и не искат да обяват, че "апаратурата е напълно необезопасена, въпреки изхарчените милиарди долари, евро и лири за разните му защитни системи, програми и пр. екстри на цивилизацията" то изхода е - самата апаратура/техника/технология/практика/опит ни го казва.

Слушайте АЕЦ "Три майл айланд" (САЩ), АЕЦ "Чернобил" (СССР - Украйна), АЕЦ "Фукушима-Даичи" (Япония) ... Ще има и още по оглушителни "нашепвания"?
цитирай
3. gikotev - Re: :)
06.04.2015 19:23
В такива случаи един бивш колега (отдавна пенсионер) казваше - то пък едни хора ;-)
А и какво да ги мисля? Да не би те да ни мислят нас?
Поздрави!
цитирай
4. podvodni - Г-н Котев, силно се надявам да има ...
06.04.2015 20:02
Г-н Котев, силно се надявам да има такива нашепвания.И отдавам предпочитанията си на такива централи като "Сатана", "Воевода", "Булава" и т.н.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833453
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031