Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2015 10:29 - Остана ли нещо за взривяване в тази "държава" освен ... АЕЦ-а?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2623 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това не е опит за дърпане на опашката на дявола, а точно обратното - да му бъдат вързани ръцете, докато не е станало късно. Повод за настоящето писание ми дават актуалните "медийно-политически" поредни рЕвове, след поредния взрив на оръжеен погреб, преди няколко дни в пловдивско. Сега със седмици и месеци ще ни занимават с това, какво и защо не било направено на време, контролирано, санкционирано, превентирано и какво ли още не. В същото време в продължение на дълги години, съвсем съзнателно и абсолютно нарочно, не "виждат" подготовката за подобна трагедия в най-взривоопасното място в България - АЕЦ "Козлодуй".

image

Старниците на този блог вече в продължение на 6 години буквално бълват разобличения за престъпления за милиарди, човешки трагедии (наказвани и даже облъчвани с радиация), потъпкване на закони и норми, и няма край, и няма край ...
Сега ще покажа само малка част от тях, в по-концентрирана форма, за да се опитам за пореден път да запаля предупредителната червена светлина.

image

Доскорошния председател на СД на АЕЦ "Козлодуй" беше лице, ефективно осъждано за финансови престъпления. От момента на назначаването му беше въведена практика, на интернет-страницата на предприятието да не се показват снимки и визитки на членовете на СД, с изключение на изпълнителния директор, за сега.

image

Наследника му на същия пост, което е на него и в момента, не само че няма биография, НО даже не е възможно да откриете негова фотография в глобалната мрежа!!!! От "чистото" му минало със сигурност се знае само едно - служил е дълго и вярно на застрелания бос на Мултигруп Илия Павлов.

Двете лица, които се виждат на горните две снимки са отдавна пенсионирани персони, но заради вярна и покорна служба на политико-енергийната мафия неколкократно връщани да оглавяват изпълнителното ръководство на централата. Цялата ръководство на АЕЦ-а прелива от изкукали старчета, газейки просото безнаказано, докато ...

Както казах и по-горе блога изобилства от изобличения и разобличения за престъпления за милиарди, но сега ще ви припомня само най-последното, което стартира преди половин година, а преди около 2 месеца, в Народното събрание, министър-счетоводителката на енерГЕПИката Теменужка Петкова най-тържествено рапортува пред офицера от Държавна сигурност Таско Ерменков, че вече са "усвоени" 190 (сто и деветдсесет) милиона лева, но се подготвя схема за източването на бюджета, за още много стотици милиони, която ще се кърпи от многомилиардния дълг, който ще се изплаща от поколения напред (по-подробно в
Истината за новия външен дълг!):

image

Мога да продължавам до безкрай, но за да не злоупотребявам с търпението ви ще ви припомня само двете лица на преките участници в подготвящия се апокалипсис.

image

Красимир Митков Каменов - по образование полупроводник, но назначен да отговаря за пресмятане и прогнозиране поведението на ядреното гориво, без да отговаря на нито един от нормативните критерии за заемания пост. Снимката не е колаж или монтаж а абсолютно автентична, направена лично от мен. Той така обича да си ходи.

image

Иван Стоянов - Компиро, от охрана на бар в Боровец назначен през последните осем години (само той!!!) да "контролира" качеството на производството на ядреното гориво, което се доставя от Русия, за родната АЕЦ. Снимката е от Фейсбук-профилът му.

Е, аз бях длъжен само да предупредя! Само преди броедни дни, поредната държавна институция (Главна Дирекция "Национална полиция", към МВР) ми даде недвосмилен знак, че няма никакво намерение да се занимава с ликвидирането на тази престъпна групировка (виж в
Как ще стана милионер?), докато ...

Георги Котев



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9878520
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930