Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2015 12:19 - Ало, ядрената мафия, дърпат ви килимчето! Усещате ли?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2646 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 24.03.2015 12:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Току що се запознах с интервюто на една от емблематичните фигури на политико-енергийната мафия у нас, лицето Делян Добрев (от партия ГРОБ), за (дез)информационния парцал "Труд", озаглавено:

В държавната енергетика все още цари комунизъм

И ето, какво казва туй за вас:


- Т.е. ще се опитате да оптимизирате дейността в държавните енергийни дружества?

- Да, все още има голям потенциал за повишаване на ефективността на тези компании.

 

- Като например - ТЕЦ „Марица-изток 2“ има футболен отбор, който е на загуба.

- Бих дал друг пример - защо АЕЦ „Белене“ по проект е с 800 души персонал, а в АЕЦ „Козлодуй“ работят 4200, при положение че мощността на двете централи е еднаква.

 

- Вие ми кажете защо.

- Защото цари комунизъм.
........................................................................................

А? Разбрахте ли? Ще ви съкращават! Край на клатенето на краката, за по няколко хиляди левчета на месец?
Да ви кажа честно, на мен ми е през носната кърпичка, каво се гласят да ви сторят ГЕРБ-ерастите, рИформаторите и па(т)ри(оти)чните , НО понеже държа тук да се говори единствено и само истината ще ви дам един жокер срещу туй и компания. В тази връзка ще поставя тук извадка от последния
Годишен отчет на АЕЦ-а, за 2013-та г. (за 2014-та ще излезе едва след 4 месеца), където е посочена бройката на персонала в края на отчетната година:

image

Видно от последния отчет на АЕЦ-а туй бърка с 460 персони, а ако се има предвид, че от тогава е минала повече от година, много вероятно е разминаването да е доста по-голямо?

Ало, ядрената мафия! Сега ще си оставите ли коня в калта? Ще оставите ли туй и компания да ви прецакат? Мога да ви кажа още нещо! Туй, дето ви пуска нишан, че ще ви съкращава, Баце и компания не искат да делят с вас стотиците милиони, които вече потекоха по схемата за удължаване на кражбАта ... пардон - "удължаване" на живота/ресурса на блокове 5 и 6. А? Не се ли бяхте досетили сами? Ако не четете редовно блога ми няма как да се сетите! Четете бе, бунаци с бунаците!

Вие много добре знаете, че работещите сега блокове нямат никаква нужда от поредно "удлжаване" на ресурса им, защото вие вече произведохте едно такова, парите за които все още се издължават към кредиторите. И това изплащане ще продължи до май 2021-ва г. А сега, когато заедно задействахте механизмът, за поредното (абсолютно ненужно) "удължаване", изведнъж туй, Баце и компания решиха, че вече не сте им нужни и нямат намерение да делят с вас? Понятно? Ферщейн? Каписче? Анадъм? Ъндърстенд?

Пак ви казвам, че ми е през носната кърпа за вашата съдба, но понеже и вие вече се оказвате жертви на досегашните си господари ще ви дам още един жокер:


image

Туй, най-отпред на снимката, дето сега ви точи секирата е почернил доста човешки съдби в България. На фотото е запечатан как си играйка с едно друго недоразумение, по време на командировка, по заповед на мутрата Баце, да инспектират всички язовири в България, веднага след трагедията в село Бисер, преди години, когато загинаха 10 човака. След тази, "съвестно изпълнена задача", в България от бедствия и наводнения умряхя още десетки хора, а хиляди останаха без покрив, покъщина и бъдеще. В това число и на съседната ви Мизия.

Сега изпълнява поредната поръчка, да се справи и с вас. Ваша си работа, до кога и колко ще го/ги търпите!

Последен жокер и ви оставям да си се оправяте. Туй и вашето изпълнителен директор Дим. Анг. са земляци - от Хасково. Дим. Анг. е племенник на Гриша Филипов - един от последните министър-председатели на Народна Република България, по времето на комунизма. Ето защо туй заявява сега, че при вас цари комунизъмъ!

Георги Котев




Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9880864
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930