Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 10:39 - Убийците на енерГЕПИката получиха премии от ... новият дълг!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2868 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 27.02.2015 10:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наскоро ви разказах за това "Колко па(т)ри(оти)чни са депутатите от па(т)ри(оти)чния фронт?", където ставаше дума за новосформираната парламентарна комисия, за ревизия в енерГЕПИката, оглавена от па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов. Сега е момента да се запознаете и с целия състав на въпросната група (от сайта на Народното събрание ТУК). Но преди това е хубаво да ви напомня, че и без тази (временна, анкетна) комисия в парламента си има постоянна комисия по енерГЕПИка с общ числен състав от 20 депутата (от сайта на НС ТУК). Новата временна комисия се състои от 8 депутата. И постоянната комисия може да извърши ревизията в енерГЕПИката, ако иска де? Да не би да се прегърбят от работа? Да ама не! Вместо това се създава нова, временна, анкетна и не знам каква си комисийка. Защо се прави това? Отговора се появява сам на хоризонта, когато се сравнят поименните състави на двете комисии.
О-КАЗ-ВА-СЕ, че 75% от състава на новата комисия (6 от общо 8-те члена) са същите, които получават надбавки към заплатите си, заради членството си в постоянната комисия!!!
Ето ги. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху галерията.

image

Само двамата, отбелязани с червената петолъчка, не са членове на постоянната комисия по енерГЕПИка. За участието си във всяка една нова група, независимо дали е временна или постоянна, всеки един дУпедат получава надбавка към основната си заплата. Ето защо така съм построил галерията, че да видите всеки един от тях, в колко комисии участва. Заплатите, както всички добавки към тях се изплащат от държавния бюджет на Република България. Повече комисии, повече добавки, повече дефицит (недостиг на средства/пари) в държавния бюджет, повече външен дълг, повече тежест за робите!!!
Но и това не е всичко! Преди броени дни, в материала "
Истината за новия външен дълг!" ви показах как офицера от Държавна сигурност и член и на двете енерГЕПИйни комисии Таско Ерменков и рИформаторчето (също член и на двете комисии) Мартин Димитров натискаха министър Теменужка Петкова да подготви схема за източване на бюджета, за да се осигурят средства по кражбАта на този мандат, която се нарича "удължаване" живота на блокове 5 и 6, в АЕЦ "Козлодуй".

Сега стана ли ви ясно? Който помага за колкото се може по-грамадни кражби той и получава още по-големи премии, за да се стимулира, за още по-големи кражби и така до безкрай!!!

Ще завърша с едно напомняне. Двама от горните "герои" - Мартин Димитров и Рамадан Аталай (доносник от ДС, с прякор Вергил) са бивши председатели на постоянно действащата комисия по енерГЕПИка, в два предишни парламента. По тяхно време съм отправил общо 3 (три) официални искания за изслушване в поверената им комисия, внесени в деловодството на НС и придружени с доказателства за гигантски престъпления.
И дали бях поканен за изслушване? Познайте от първия път!

Георги Котев



Тагове:   убийци,   премии,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883820
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930