Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2015 11:39 - Великобритания се самовзривява ... ядрено. БУМ!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1656 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е съвсем официална позиция на настоящето британско правителство, публикувана преди точно осем дни (26/01/2015г.) на интернет страницата му, под формата на аналитичен доклад озаглавен UK nuclear : Powering the future, което ще рече:

"Британската ядрена индустрия - носителка на бъдещето"

image

В левия долен ъгъл на снимката виждаме и съдържанието на прИмоционалния материал, по глави. И ако пропуснем блудкавото Въведение веднага отиваме на първата глава, обяснаваща световното сътрудничество, в областа на ядреното гориво. И какво виждаме там, още в първите няколко изречения???

image

"Според МААЕ (Международната агенция по атомна енергия = IAEA - бел. Г.К.) установената ядрена мощност в целият свят към 2030-та г. ще нарастне да 722 ГВт (Гига-Вата)."

И като прочетох това ... онемях! Веднага бегом на интернет страницата на МААЕ, където виждаме следната картинка (ако кликнете с мишката върху нея и вие ще се окажете при оригинала):

image

Според генералния щаб на световната ядрена мафия (МААЕ) в момента в света работят или са в режим на временно стопиране (48 само в Япония) общо 439 ядрено-енергийни блока/реактора, с обща установена мощност (капацитет) от близо 377 ГВт. Все пак имайте едно на ум, че това инфо идва от бърлогата на злото, най-голямото зло на света!!! Реално в света, в момента работят около 370-380 ядрени енергийни блока/реактора, чиято обща мощност (на електрическите им генератори) едва ли надвишава 320 ГВт. Това се изпусна да си признае един от зам-генералните директори на МААЕ, преди година и половина, при посещението си в АЕЦ "Козлодуй":

Александър Бичков напомни, че в света в момента се експлоатират 370 ядрени реактора, а 69 са в процес на изграждане.

image

Какво иска да ни каже с мераците си британското правителство??? Че за 15-тина години "мирният" ядрен арсенал на планетата Земя ще се увеличи с над ДВА ПЪТИ???? Тук не е нужно да хвърлям боб или да гледам на кафе, за да видя бъдещето, в което това е НЕ-ВЪЗ-МОЖ-НО!
НЕ-ВЪЗ-МОЖ-НО!!!

Стана ми ясно, че е безсмислено да продължавам да чета този прИмоционален материал. Но надушвайки ядрена мърша реших да приложа добрия стар метод на анализ, наречен облак от думи. (И друг път съм ви демонстрирал неговото приложение тук.) Копирах целият текст на прИмоцията в кутията на платформата Wordle и натиснах бутончето  GO. И ето какво се получи:

image

Принципа на работа на тази платформа (облак от думи) е да показва всяка една дума от обработваемия текс, толкова по-голяма, колкото по-често тя (думата) се среща в него (текста). Така аз откривам скритите послания, в блудкавите и манипулативни послания на ядрената мафия. И кои думи ви се открояват? Аз лично виждам

"Nuclear management decommissioning UK" , което буквално ще рече ...

"Ядреното управление/мениджмънт извижда от експлоатация Великобритания"

Познавателите на островитянското слово вероятно ще скочат да протестират, че по-правилно би било, ако се появи картинка, като

"The nuclear management is decommissioning UK" ?

И до някъде ще бъдат прави, но не за да ни отклонят от верния извод. Работата е там, че (най-вероятно) платформата
Wordle е така конструирана, че да филтрира определени знаци, като цифри, числа, препинателни знаци, определителни-неопределителни членове и съюзи. Това обаче не ни пречи ние да ги "видим" и поставим на правилните им места?

От дясната страна на облака си личи, че правителството предвижда да извади страната си от експлоатация с помощта на ядрени предприятия и обслужващи системи, ядрен боклук и тям подобни. Всичко са предвидили родолюбците?

Накрая остава само да ви припомня, че преди точно 10 месеца британския министър на енергетиката посети АЕЦ "Козлодуй", водейки със себе си експерти по ... извеждане от експлоатация!!! Вижте повече в
Ще приема ли АЕЦ "Козлодуй" ядрени боклуци от Великобритания?.

По-малко от три седмици след това се случи събитие, което предизвика резонния въпрос -
Защо кралица Елизабет ІІ прие Росен Плевнелиев?

Дали пък ние не сме опитната площадка за извеждането на Великобритания от експлоатация???

Аз само си ръзсъждавам на ... ум.

Георги Котев



Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836229
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031