Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2015 11:09 - Часовникът на Страшния съд е на 3 минути до полунощ!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4124 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 29.01.2015 09:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Има такъв въображаем "часовник" и той съществува от 68 години. Неговите идейни "родители" и настойници са основателите на ядрената мафия, на нейното първо и водещо световно крило - Съединените атомни щати.

image

Идейният смисъл на това създание е да държи целокупното човечество в постоянна масова психоза на страх и несигурност. Колкото по-малко минути остават до полунощ - толкова по-скоро ще настъпи краят на света. Преди броени дни стрелките му са били "преместени" на три минути до полунощ.
Това съобщават самите съдържатели на часовника - авторите на "Бюлетин на атомните учени" (Bulletin of the Atomic Scientists), в материала си:

2015: IT IS 3 MINUTES TO MIDNIGHT
2015-та: До полунощ остават 3 минути

В него накратко се обосновава решението на учЕните да преместят стрелката от 5 мин., където се е намирала до началото на тази година, на 3.мин. сега. Но вместо да ви занимавам с парализиращото им словоблудство (който иска да ползва линка към материала) предпочитам да ви разкажа повече за историята на раждането на този "часовник", а също така и ключовети моменти от 68 годишната му история.

На 9-ти август 1945-та г. избухва третата в света атомна бомба, над японския град Нагазаки. Три дни преди това избухва втората бомба, над японсия град Хирушима, а три седмици преди третата избухва първата, над местноста Тринити, в пустинята "Еднодневната разходка на мъртвеца", в щата Ню Мексико, САЩ.

На 10-ти декември 1945-та г. (точно 123 дни след третата бомба, в Нагазаки) създателите на описаните по-горе три бомби и на още много други след тях решават да "легализират" престъпната си, антихуманна си дейност чрез издаване на печатно издание, през което да облъчват мозъците на жертвите си. Първите няколко броя на изданието носи името "Бюлетин на атомните учени на Чикаго" (
Bulletin of the Atomic Scientists of Chicago - по-долу можете да видите 1-ва страница на 1-ви брой, но иначе всичките му броеве са откриваеми в електронната библиотека на Google Books, безплатно). В последствие името на града отпада от името на бюлетина и така продължава да съществува и до ден днешен.

През месец юни 1947-ма г., при излизането на поредния брой на бюлетина на корицата му за първи път се появява въпросния "часовник". (Този брой можете да го видите от ТУК.) Това се счита и рожденната дата на този "часовник" на Страшния съд.

image

От тогава до сега стрелката се е доближавала на ТРИ минути до полунощ (т.е. ситуацията в света е доста напечена) само два пъти, а сега това се случва за трети път, в 68 годишната му история!!! Първият път това се случва през 1949-та г., котаго Съветския съюз провеждата първият успешен тест, на първата си атомна бомба. Вторият път - през 1984-та г., когато са стопирани преговорите по разоръжаване между САЩ и СССР. Това е период на нестабилност в Съветската история, в който за кратко СССР се управлява от много възрастни и силно изкукали старчета/комунета (Андропов и Черненко), в промеждутъка между застоя на Брежнев и перестройката на Горбачов.
Един единствен път стрелката се е доближавала на 2 минути до полунощ и това се е случило през далечната 1953-та г., когато САЩ тестват първата си термо-ядрена бомба - несравнимо по-мощна от познатите до тогава атомни бомби.
Най далеч от полунощ, на цели 17 минути, стелката се е намирала през 1991-ва г., непосредствено след падането на желязната/берлинската стена и рухването на комунизма, разпада на Съветския съюз.

Любопитен, но далеч не приятен факт от историята на този бюлетин е свързан с нас - българите. Вече веднъж съм ви разказвал тази история (виж
Мястото на България, в зората на световната ядрена мафия?), но тя е толкова знакова, че си струва да се напомня.
Още в първият брой, на първата му страница, в първата статия се споменава страната ни България. (за по-добро четене кликнете с мишката върху снимката)

image

"Точно сега Сенатския Комитет по атомна енергия, под председателството на сенатор Макмахон, провежда изслушвания на най-изтъкнатите експерти. Тези изслушвания са може би най-важното нещо, което се случва днес в света. Как Конгреса ще определи позицията си по материята и ще формират позицията на американския народ по отношение на атомната енергия. Дали народа ще подкрепи администрацията или не в атомната им политика ще има много по-голям ефект за бъдещето на тази страна (САЩ - бел. Г. К.) и на целия сват, отколкото гражданските войни в Китай или Иран или съдбата на Палестина или България."

Не знам, как ви звучи това на вас, но личното ми виждане е, че това е директно проклятие. За огромно съжаление даже виждам и последствията от практическото му приложение.

В света има много над-национални организирани престъпни групировки, като тези на политиците, банкерите, фармацевтите, индустриални картели и какви ли още не. Но нито една от тях не си е присвоила правото да определя положението на стрелките на "часовника" на Страшния съд!!! Само ядрената мафия се чувства уверена и в правото си да диктува тази псохо обработка. Защо? Защо ли? Защо???
Личното ми мнение е, че това е така, защото тя с пълно основание се счита за най-мощната и най-бързо разрушителна сила от всички останали престъпни групи в света.

А адали, когато удари полунощ ще започнат с България предстои да научим, но това знание няма да трае дълго.

В последствие попаднах и на графично изображение на динамиката на движението на "часовника" през годините, дело на информационната агенция Ройтерс. Ето го и него:

image

Георги Котев




Гласувай:
14



1. podvodni - О, няма да почнат с България! Кол...
28.01.2015 12:33
О, няма да почнат с България! Колкото и да ми е неприятно, ще призная, че днешното поведение на Борисов ГЕРБ на коленопреклонничество към САЩ ни предпазва от демократични бамбандировки от страна на "демократичната общественост".
Най-вероятно ядрени удари ще има по Сирия или/и Иран.
Преди седмица, Иран обяви, че спира да използва долата като разменна единица при външнотърговската си дейност. А това е огромно светотатство в този свят, даващо право на нй-жестоко наказание.
Малко преди това станаха събитията "Шарли" в Париж като отговорност за това пое "Ал Кайда" в Йемен и като отговор Оланд изпрати "Шарл Де Гол" да нанася унищожителни удари по ИДИЛ в Сирия. Но по стара западна практика, ударите ще понесе Ассад, а помощите които са подготвени за противниците на ИДИЛ ще се окажат в ръцете на самата ИДИЛ. По погрешка де, не нарочно.
Само да се молим, някоя адрена бойна глава да не цапне в Донецк или Луганск, по погрешка, вместо в Дамаск или Техеран, че тогава купонът ще е много як и с доста сериозни фойерверки.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883169
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930