Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2015 10:09 - Личната кауза на рИформатора Мартин Димитров - кражбА и мОр!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3333 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вчера, на страничкана си във Фейсбук, депутата от рИформаторския блъф (РБ) и заместник-председател на енергийната комисия в настоящия парламент Мартин Димитров обяви кражбАта на милиарди от АЕЦ "Козлодуй" (по схемата "удължаване" на живота на мощностите през ден, а може и всеки ден) и натрупването на още повече убийствени, високо-радиоактивни и много дълго живеещи (минимум 100 000 години) продукти на деление на ядреното гориво за лична и национална кауза!!!
Това стана в един пост, който той впоследствие изтри и поде мощна атака срещу скромната ми персона, поради факта, че го изобличих в съучастие в унищожаването на държавата България. Ето част от този пост:

image

Целиат диалог с туй, преди да блокира достъпа ми до страницата му можете да видите в
рИформатора Мартин Димитров заплаши да ме съди! (допълнена).

Ето как световния информационен лидер Дойче Веле (българската секция) илюстрира с кратка, но много съдържателна изложба от 11 фотографии (публикувана преди само 7 дни) личната и национална кауза на недоразумението Димитров, в материала си


Невидимата отрова

Анонса на редакцията към изложбата е:

Радиацията се превръща във все по-голяма заплаха за здравето ни. Добив на уран, аварии в атомни електроцентрали, тонове радиоактивни отпадъци: радиацията е навсякъде, а опасността, произтичаща от нея, често се подценява.

Аз ще ви покажа тук само две от 11-те фотографии. Всички можете да видите в дадения по-горе линк.

image

Тези близнаци са родени след аварията в Чернобил. Бащата е бил "ликвидатор" на последиците от катастрофата, а майката е живяла в отровения град. Списъкът с хората, починали от раково заболяване в резултат от аварията, съдържа над 15 хиляди имена.

image

От 1952 година нататък в комплекса "Селафийлд" в Северозападна Англия се произвежда плутоний за направата на атомни бомби. През 1956 година съоръжението започва да произвежда електроенергия. Година по-късно в един от реакторите избухва пожар, следват и други аварии, които отравят почвата и водите наоколо. Броят на заболяванията от левкемия се покачва драстично.

Такава е заявената от Димитров лична кауза - кражбА и мор, от всички и за всички. Това, което туй недоразумение не стоплия е, че и той самият е жертва, наравно с нас. Блясъка на кражбАта го заслепява, но в никакъв случай не го спасява. Сега туй ме заплашва със съд. Чакам призовката.

Уточнение! Този пост е провокиран от нервната реакция на "политика" Димитров, който е изтрил всички линкове с доказателства на престъпленията му, постнати вчера на страницата му във Фейсбук, не от мен, а от хора, втещени от кретенизма му.

Георги Котев



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9872051
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930