Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2015 12:09 - Фондация "Америка за България" е терористична, антибългарска организация.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 14637 Коментари: 3 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След повече от два месеца на селски номерца и криеници фондация "Америка за България" най-накрая изплю камъчето - нов тригодишен грант от 3 000 000 (три милиона) лева за групировката на олигарха Иво Прокопиев. Ето аргументите, за това престъпно спонсориране:

image
Независимо, че бавиха съобщаването на "новината" повече от два месеца (навярно нарочно се е чакало да приключи посещението на държавния секретар Джон/Джим Кери у нас) пак са объркали "декември 2014" с "декември 2015".

Ще дам само два примера за съучастието на кръга Капитал в престъпления и грабежи от енергийния (ядрения) сектор на милиарди.

Датата е 14-ти декември 2003-та г., а "медиата" е в-к "Дневник": (за по-добро прочитанне кликнете върху снимката)

image

Един милиард лева (без лихвите) са похарчени за удължаване на живота на блокове 5 и 6 в АЕЦ "Козлодуй" от 40 години (проектен ресур) с още по 15 години. Това прави така, че те следва безпроблемно да работят до 2042-ра и 2046-та години съответно. Но в наши дни групировката Капитал е "забравила", какво ни е лъгала преди повече от 10 години. (И даващия информацията Найденов (КИП-аджия по професия) и "журналистката", списваща материала, не правят разлика между реактор и блок, поради което следва да приемате правилно, че става въпрос за блоковете, а не за реакторите, както е написано.)

Датата е 11-ти януари 2015-та г., а "медиата" е в- "Капитал", а статията -

АЕЦ "Козлодуй" с поръчка за 41 млн. лв. за ремонт на 5-и и 6-и блок (обновена)

Средствата са много повече в сравнение с предходни години

image

ХА! Ти да видиш! На уж удължения ресурс на мощностите сега ще им се прави ново "удължаване, макар те да са далеч от изчерпването на проектния им такъв!!!!! Преди последните избори сегашния премиер-министър се закани за вдигне мизата на този грабеж до 2 000 000 000 (два милиарда) лева (вижте в
Нова мощна доза убийствени за България лъжи на Бойко Борисов.)

Къде е тук "разследващата и обективна журналистика" на кръга Капитал??? След десетина години ще се завърти още една врътка, за ново "удължаване" на ресурса на същите мощности, за "усвояването" на нови 4 милиарда (всеки следващ път сумата се удвоява, заради нарастналите апетити) и всички "медии, политици и институции" ще са "забравили" за предишните аналогични мероприятия. Защото за това им се плаща!

В деня на посещението на държавния секретар на САЩ у нас ви показах практиката в неговата страна на ядрените мощности да се дава първоначален лиценз от 40 години, а после да се продължава с по 20. (вижте в
Грабежа в родната енергетика вече ще се дирижира от Вашингтон!) Родната ядрена мафия ви пързаля със схема за по-кратки лицензии (от по 8 или 10 години), след което ви казва, че трябва дълбоко да се бръкнете, за да не си изгубите "безценната" АЕЦ.

И второто доказателство, за "обективноста и морала" на тази групировка:

Датата е 30-ти октомври 2013-та г., в-к "Капитал", а материала е -

Забавени проекти за 57 млн. евро в старите блокове на "Козлодуй"
Не е ясно защо по тях са наемани външни консултанти, които са и причината за закъснението, твърдят евродепутати

image

ЧЕП Владимир Уручев е водещо лице в престъпното източване на ядрения под-сектор от българската енергетика, поради което е и награден с трети пореден мандат в евро-парламента. Това, което от групировката Капитал не отразява точно и обективно случилото се на пресконференцията означава, че излъгаха читателите си. Но по-важния въпрос е защо продължават да си затварят очите за тези гигантски престъпления и не си провериха законноста на действията на Уручев (на пресконференцията аз цитирах член 68 от Конституцията на РБ)? Защото за това им плащат он фондация "Америка за (унищожаването на) България".

Заради опитите ми да обяснавам на читателите на електронните медии от тази групировка преди половин година ми бяха спрени правата да коментирам в техните форуми, за винаги!!! За мен няма по-голямо признание за верноста и качеството на това, което правя - разобличаването на ядрената престъпност.

На страниците на тази групировка няма да намерите и една буква, за откраднати поне 5 стотинки от най-голямото електроенергийно, държавно предприятие, в най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС. Защото така е платено от ... знаете вече кой.

Не е тайна за никого в целия свят, че по същия начин САЩ са финансирали и Осама бин Ладен, след което потрошиха милиарди, от джобовете на жертвите, за да го преследват и убият.

Сега групировката Капитал ще ви убеждава, че ако не се бръкнете за американския седми блок в АЕЦ "Козлодуй" щъркелите вече никога няма да дойдат в България и деца вече тук никога няма да има? Защото така е платено от
"Америка за (унищожаването на) България".

image

Г. К.




Гласувай:
22



1. fascindoo - плъхчето от "Кормисош" -
18.01.2015 17:18
по вреден от толупа Пеевски!
цитирай
2. alchemist - Интересни данни!
18.01.2015 18:30
Излиза че Америката, била същата като Русията...
цитирай
3. apostapostoloff - То пък едни вестници!...
19.01.2015 06:28
И двата парцала излизат в тираж от няколко хиляди бройки.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841448
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031