Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2014 10:09 - Как управниците заличават участието си в аферата "Южен поток"?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1715 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От месеци търся едно култово интервю на екс-министър Трайчо Трайков в ефира на БНР, което той даде точно ДВА дни след първата ми среща с него, по негова покана, поради което и се прибрах в България след повече от ДВЕ години в Западна Европа. Въпросното интервю беше налично на сайта на БНР дълго време, но в един момент ... пропадна. Но вече имам напредък! Вече открих 1:1 анонса към въпросното интервю и безспорно доказателство, че такова е и мало и после свалено.

image

Някой ден неизбежно ще чуем и цялото култово онтервю. И ще си попълним списъка от тежки, антинационални престъпления на Трайчо. За сега ще спестя източника на горната снимка, но ще отбележа, че автентичноста и е елементарно доказуемо, ако това се наложи.
Видно от таговете, в дясно от заглавието на материала, е налично и моето име. Причината за това е обсъждането на скромната ми персона, по време на разговора. Там Трайчо цели ДВА пъти повтаря, че сме се разбрали (в резултат на срещата ни) да му предоставя списък от лесни за изпълнение стъпки, чието изпълнение да сложи точка разобличенията ми за престъпленията на ядрената мафия. Аз изпълних своята част от уговорката, но познайте ... какво стори ТО ...

image

На снимката ТО е с приятелката на премиера Борисов Цветелина Бориславова и екс-финансовия министър Дянков - повече от доказана руска подлога!!! Поливат престъпленията си в планинска хижа.

Четири години по-късно сегашния "консултант-експерт" на групировката (една от безбройните издънки на БКП) РБ пледира да съдим Русия в арбитражен съд, заради спирането на проекта "Южен поток", за да платим на поробителя още някой и друг милиард.

Нещо неясно?

Георги Котев

Свързано с темата:

Как Трайчо Трайков ме назначи за доносник, клеветник и инструмент на власта?

Кирил Добрев + Трайчо Трайков = Мизерна България!



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9875340
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930