Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2014 12:39 - С тази Комисия по енергетика (в НС) и Господ не може да ви помогне!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 9002 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В петък (28/11/2014г.) е била избрана и вече може да се види състава и на интернет сайта на Народното събрание ТУК. Състои се от 20 парчета и сега ще ви покажа само първите 5 от тях, т.е. нейното ръководство - председател и заместници (за по-добро четене кликнете с мишката върху снимката):

image

4-ма от общо 5-мата, т.е. 80%, вече са били в ръководството на същата комисия (без този в средата). Това означава, че вече са дали доста от себе си за довеждането на сектор Енергетика до дереджето, на което се намира в настоящия момент. Но то не е било напълно достатъчно, поради което сега ще продължават да се порят да погребат, каквото е останало.

image

Настоящия председател, на снимката в ролята си на заместник министър, по време на командировка из страната, заедно с министъра, да инспектират язовирните стени, след трагедията в село Бисер. След тази весела "инспекция" се случиха още много скъсвания на язовирни стени, смъртни случаи и десетки хиляди пострадаха. После стана министър и даде своя принос за разграбването на сектора.

Втория е по-известен с прякорите си Вальо Кифлата/Баничката, заради бизнеса си по доставка на закуски в детски заведения, преди да стане "политик". За малко беше зам-министър, в предния кабинет на Борисов, а после и изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй". Помни се с факта, че по време на управлението му на АЕЦ-а негов заместник беше действащия ЧЕП (член на евро-парламента) Владимир Уручев (ГЕРБ), за което тук е писано и разказвано многократно. По този повод парчето, хвърлящо снежната топка от горната снимка, наскоро ме нарече доносник, клеветник и инструмент на власта, защото съм подал сигнал до комисията на Филип Златанов, срещу престъпленията на ЧЕП Уручев!!!!

image

Последните двама от настоящите заместници са бивши председатели на същата комисия, в 41-то и 42-то НС, съответно. Известни са с това, че по време на тяхното управление съм внесъл в Деловодството на НС общо ТРИ искания за изслушвания в поверената им комисия (2 пъти към Димитров и веднъж към Аталай), но нито веднъж гражданското ми право не беше уважено. Зад всяко едно от тези искания стоеше и все още стоят престъпления в особено големи размери (за над два милиарда лева общо) и то само в под-сектора на ядрената енергетика!!! Димитров го играе "десен-демократ", а Аталай е доказан доносник на Държавна сигурност с прякора Вергил. И каква е разликата между тях????

Сред останалите 15 члена на комисията се открояват имената на екс-министър Стойнев, "патриота" Валери Симеонов, една атакистка, за която единствено във визитката и не е посочена професия (!) и другия доказан щатен служител в Държавна сигурност Таско Ерменков.

image

Това че идват празници не ви дава основание да си развързвате кесиите! Пестете си парите, защото после ще трябва да им ги давате, през новите цени на електро и топло-енергията.

Г. К.



Гласувай:
2



1. nikikm - Моите уважения!
02.12.2014 22:29
Но,с това " и Господ не може да ви помогне!",Вие г-н Котев,се дистанцирате от собствения си народ в името на който си мисля,че правите Вашите изобличения! Тогава?
Недейте изпада в положението на някои позабогатели парвенюта,които се срамят от народа си,когото са ограбили и се гордеят,че са станали прислужници на ОНИЯ! Хе,къде е простият народ,къде сме ние? И говорят точно така,ВИЕ! Все едно,че не са от нас! Вие сте такива,вие сте онакива... Не Ви числя към тях,преценил съм Ви мисля и не ми отговаряйте,просто Ви провокирам към размисъл!
цитирай
2. gikotev - Re: Моите уважения!
02.12.2014 22:46
Приемам забележката! Да, стана ми криво, НО тя е справедлива. Обикновено пиша НИ/ВИ или НИЕ/ВИЕ, но този път съм пропуснал.
Ще гледам в бъдеще да внимавам, макар да не е лесно. Благодаря за забележката!
цитирай
3. demokrat63 - Ясно е, че и с тези/ същите/ няма как ...
05.12.2014 20:20
Ясно е , че и с тези/ същите/ няма как да се разберем - трябва да повторим февруарските събития от 2013 г и да поемем по друг път
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9875366
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930