Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 09:29 - Големият енергиен член на Борисов и калфата на агент Гоце.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2368 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 11.11.2014 09:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Помните ли големият енергиен шлем на агента на Държавна сигурност Гоце (проектите за газопровода "Южен поток", АЕЦ "Белене" и нефтопровода "Бургас-Александруполис"), който беше преименуван от руските медии на "член"? Макар и тотално провалил се (остава само слаба надежда за газопровода) пионките на организираната престъпност, владееща държавата България и умело ръководена зад кулисите от все още действащата Държавна сигурност въобще не са се отказали да търсят генерално финансиране чрез източването на енергетиката, респективно - нашите джобове.
Как става това в наши дни? Опитал съм се да сконцентрирам отговора на този в една фотография, състояща се от две части.

image

(ДП РАО означава Държавно ппредприятие "Радио-активни отпадъци" - бел. Г.К.)

Снимковата част е от предната седмица, където в Парламента две от дъщерните групировки на БКП-ДС, а именно ГЕРБ и АБВ подписаха Програмна декларация, за пистите, по които ще продължават да ни тероризират.
Втората, текстовата част, е дописка на парцала "Капитал" на оли(гофрено)гарха Иво Прокопиев, от преди точно една година (30/10/2013г.), по повод даена пресконференция на група евро-депутати, сред които и Ивайло Калфин. Ето го и линка към конкретния материал:
Забавени проекти за 57 млн. евро в старите блокове на "Козлодуй"

Така става ясна спойващата връзка между престъпните групировки, и тя е ЧЕП (члена на евро-парламента) Владимир Уручев!!! Всеки който желае да се запознае с богатото му престъпно творчество нека се поразходи по-подробно в този блог.

image

Уручев е Главен инженер на блокове от 1 до 4 в АЕЦ-а (затворени в края на 2006-та г.) и непосредствено след спирането им (източването им с $ 300 000 по схемата "да ги спасим") е произведен в
ЧЕП и продължава да се възпроизвежда като такъв вече трети мандат. През всичкото това време той не е преставал да работи активно по разграбването на ядрения под-сектор от родната енергетика. В тези свои тежки занимания той се ползва с подкрепата и протекцията на всички до една дъщерни структури на БКП-ДС, поради което и няма да чуете или прочетете нито една лоша дума за него. С едно единствено изключение, в което пак имам своята предизвикваща роля.

image

Това е рядка снимка от прословутото тефтерче на Филип Златанов, бивш шеф на комисията за конфликт на интереси. ЧЕП Уручев се среща там благодарение на мой сигнал срещу него, не само защото бидейки ЧЕП е заемал ръководен пост в ДП РАО (вижте първата снимка), но и защото по същото време беше и член на Съвета на директорите на АЕЦ "Козлодуй". Днес новината на деня е, че оригинала на въпросното тефтерче е изчезнало ... (
Маноев и Уручев в тайния тефтер на председателя на ...)

Групировката наречена Реформаторски блок многократно са ми отказвали съдействие, както по казуса Уручев, така и по всички престъпления на ядрената мафия, в това число и лицето Радан Кънев.

За финал можете да си припомните или, ако до сега не сте го направили, да се запознаете с
Програмните намерения на правителството да ви "оправи" енергетиката..

Г. К.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9871043
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930