Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2014 11:19 - Нещо, което няма да чуете от нито един борец за депутатско кюфте!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1979 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.09.2014 11:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Още чакам някой политик, сега и кандидат-политик, медиа или оторизирана институция да разкрие поне едно единствено престъпленийце в най-голямото електропроизводствено, държавно предприятие - АЕЦ "Козлодуй", в най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС, пък било то и за поне 5 стотинки. Чакам! Но дали ще ме/ни огрее?
А докато заедно чакаме ви предлагам развитието на темата с гигантския скок в цената на ядреното гориво за АЕЦ-а от над 500%, за периода 2006-20012-та години, като тренда на поскъпването продължава и през 2013-та г.
Новината идва от местния козлодуйски вестник Kozloduy-bg.Info, който е поместил следната информация, преди малко повече от 14 месеца:


АЕЦ отговаря на нападките в медиите

image

Следва 1:1 цитиране на официалната позиция на АЕЦ-а, на отправените от мен обосновани обвинения, в ефира на националното радио, както правилно е посочено в съобщените, но с нарочното изпускане на името ми. Слава богу въпросното предаване-запис все още не е свалено (за разлика от някои още по-интересни) и всеки желаещ може да го прослуша и му се наслади от ТУК:

image

На снимката е моят събеседник във въпросния разговор, агента от Държавна сигурност с прякор Вергил, истинско име Рамадан Аталай, към момента на разговора - председател на енергийната комисия в НС. В разговора тай обеща, че ако му предоставя нужните доказателства ще ме покани в комисията за разговор. Аз внесох в Деловодството на НС исканите от него документи още на 4-тия ден след разговора, НО той ... излъга целия българси народ и така и не спази обещанието си. И до ден днешен нито един български политик, медиа или институция "не е забелязал/а" този несъществен пропуск, в страна, в която енергетиката всеки един момент ще се сгромоляса!!!

Ето как продължава "опровержението" на АЕЦ-а, цитирано безконтролно (непроверено от независим източник за достоверност) от местния вестник:

image

Или, както казва настоящия меринджей на АЕЦ-а Ив. Ген., под чиято диктовка е писано въпросното "опровержение", поскъпването е само с малко над 50%, т.е. аз съм се "объркал" с един порядък и затова пледирам за над 500%.
Документите, доказващи моето твърдение са на публично разположение в сайта на Търговския регистър, но за по-бързо и лесно можете да видите ключовите от тях и тук:

Над 500% е поскъпнало ядреното гориво в Козлодуй за 6 години.

Но черешката на тортата се появява едва в последния коментар, под статията на козлодуйското издание. Той е бил публикуван преди повече от 14 месеца, но аз го видях едва днес и поради непреходната му ценност и актуалност реших незабавно да ви запозная с него:

image

За по-добро четене кликнете с мишката върху него. Не съм подчертавал нищо, защото то е брилянтно и само ще го разваля. Всяка една буква и цифра си е на мястото. Безспорно човека, който го е публикувал, е от кухнята на ядрената мафия и най-веротно вече трудно понася вонята на престъпната алчност, която заплашва не само въпросното предприятие, но и страната, като цяло.

Тези дни чух, че за новите 240 абонати, за депутатски кюфтета, са се били кандидатирали над 6 000 загрижени за вашето благополучие персони. Не знам доколко те наистина са загрижени за всички нас, но със сигурност никой от тях няма да ви каже и 1% от прочетеното тук от вас. След като станат известни 240-та "победители" след 5-ти октомври се очаква всички те вкупом да ви убеждават, че поскъпването на тока е неизбежно!!!

И за финал, от последния фифансов отчет на АЕЦ-а, за 2013-та г., как се е движила цената на ядреното гориво само за последните 2 години:

image

Това прави общо около 22%, само за последните 2 години и е в 180°-во противоречие с изявленито на АЕЦ-а от преди 14 месеца, че нямало да има промяна!!!

Всеки който гласува на предстоящите избори е съучастник в това и много други престъпления, срещу самите себе си.

Г. К.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9876771
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930