Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2014 11:29 - Министър Щонов: "Ще ви печем на бавен огън, мършиии...!"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1752 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Месец след като направиха това недоразумение министър вече го пускат по националната телевизия, за да си прочете текста от сценария за доунищожаването и доразграбването на българската икономика, енергетика и целия български народ. (Видео от сайта на БНТ)

image

Но понеже гаврата му трябва да се разпространява мълниеносно от БНР са подготвили и уводна страничка към "новината, която изглежда така:

image

Забелязахте ли заглавието? Не става ясно, кой ще плати масрафа! Това нещо на снимката е чудотворец!!!???

През целия 20 минутен разговор не се обелва НИ-ТО ЕД-НА ДУ-МА за многомилиардните кражби от енергетиката. За разследвания, преследвания, осъждания, въдворявания, конфискации и възмездявания.
НИ-ТО ЕД-НА ДУ-МА! Вместо това продължава да защитава необходимоста от ускоряване на една от водещите престъпни писти, за повече от ДВА МИЛИАРДА лева, а именно "удължаването" на живота на действащите в АЕЦ "Козлодуй" блокове 5 и 6.
Напомням, че по тази схема/писта АЕЦ-а вече изплатила към банките 1 милиард лева, но и остава да доизплати още близо 300 милиона, през следващите години.

image

В същото време Щонов и компания се опитват да ни убедят, че трябва да ни бръкнат още веднъж в джобовете, чрез готвените скокове в цените на тока, за да платим нови 1 милиард и 200 милиона, без в тях да влизат лихвите от заемите, което би направило много над 1.5 милиарда!!!!

И за да се убедите в мащабния характер на медийното СЪучастие на организираната престъпност, владееща държавата България, ще ви покажа и светкавичиния репортаж на в-к "Дневник", собственост на патрона на Щонов - оли(гофрено)гарха Иво Прокопиев:

Министър Щонов: Цената на тока ще се увеличи, но ще намерим начин да защитим хората image

Според Щонов, Прокопиев, Плевнелиев, Близнашки и компания хора в България са само престъпниците?

image

Вчера същото престъпление, буквално с пяна на устата по БНР защитаваше и прекия му изпълнител, директора на АЕЦ-а Иван Генов. Подробности в
Шефа на АЕЦ-а заплашва да стреля на месо!.

Утре сигурно ще пуснат Р. Овч. или който и да е друг престъпник, като офицера от Държавна сигурност Таско Ерменков , зада ви "облъчва", колко е полезно да ви грабят?

Чувствате ли вече жегата от огъня, с който ви опичат? Не? ОК! Приятно доизпичане!

Г. К.




Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9838027
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031