Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2014 12:34 - Как Държавна сигурност дирижира поскъпването на тока?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2607 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първо се запознайте с един от главните "герои" в постановката - щатния сътрудник и офицер от Държавна сигурност, "енергийния експерт" Таско Ерменков. Информацията е от сайта "Държавна сигурност", на журналиста Христо Христов:

image

НОВА ТВ, известна още като телевизията на Бойко Борисов (не защото и е собственик, макар че кой знае?, а заради подкрепата си към него), тази сутрин в сутрешния си блок (за съжаление видеото забива в последната третина и така се губи ценен материал, навярно "случайно):

image
Кадъра от участието на този "експерт" е поздрав от все още функциониращата ДС за всички вас!

Компания в студиото му прави Валентин Николов, по известен с прякорите си Кифлата или Баничката, заради експертния си капацитет в областа на доставката на закуски и храна по детски заведения, преди да бъде парашутиран в ПП ГЕРБ, после зам-министър, а после и изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй", до преди малко повече от година.

image
Около 12 минутния разговор беше пресолен от лъжи и измами, "оправдаващи" необходимоста от поскъпването на тока. НО нито дума за корупционните практики в енергетиката и в частност в АЕЦ "Козлодуй", които възлизат на милиарди и само прекратяването им би стабилизирало системата и дажи би позволило поевтиняването на тока. НИ-ТО ЕД-НА ДУ-МА! А то няма как и да бъде иначе. Поздрави от ДС!

Повод за това писание ми даде една от лъжите на ДС офицера Ерменков, че цената на тока в Австрия била ТРИ пъти по-висока от тази в България и за това н,ам к,во си трябвало да бъде ... продължи той по сценарий.

Реших да посетя интернет сайта на Евростат и да проверя верноста на "честната" ДС дума:

image

За ваше удобство съм заградил с червени рамки засегнатите от офицер Ерменков страни, а със синя рамка - с най-евтината електроенергия. (Данните в колонките са по полугодия, за съответната година.) Няма да коментирам. Оставям това на вас.

Ако видите линка към първата снимка ще узнаете по-детайлно биографията на Ерменков. Винаги е бил "на топло", в това число и при правителството на "десния" Костов. В предния парламент влиза от 4-та позиция в листата на БКП, но за отлично справяне със задачите от ДС на предстоящите ще се яви като водач, ако не се лъжа в Сливен.

Г. К.





Гласувай:
7



1. troia - И предполагам
03.09.2014 19:41
г-н Ерменков неумишлено е пропуснал да спомене какви са заплатите в Австрия и какви са у нас.:))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9837308
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031