Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2014 09:49 - Пикантен момент в споразумението за 7-ми "блок"* с Уестингхаус.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2291 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един човечец е подписал от страна на АЕЦ-а споразумевието с Уестингхаус, според кандидата за втори мандат премиер на България Бойко Борисов, от преди 12 дни в ефира на националната БНТ1. Всъщност човечеца не е един, а са двама, от страната на АЕЦ-а, но около тях гравитира и едно призраче, за което и искам да ви разкажа днес.
Първо да си припомним, кои две човечета от страна на АЕЦ "Козлодуй" положиха подписите си под споразумението за моногомилиардния бъдещ грабеж на всички вас.

image

Оригинала на споразумението можете да видите и прочетете от ТУК.
* - Кавичките около думата блок, в заглавието на материала са заради факта, че в самото споразумение се говори за изграждане на един или повече реактори, а не "блокове". Подробности за това можете да научите в материала
Споразумението с Уестингхаус НЕ-Е-ЗА изграждане на 7-ми блок.

А сега и да видим двете човечета.

image

Човечец №1 - Изпълнителния директор на компанията "АЕЦ Козлодуй - Нови мощности" ЕАД Валентин Илиев. Снимката е от сайта на компанията.

image

Човечец №2 - Изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй" ЕАД Иван Генов.

До тук всичко е на ред. Призрачето, за което споменах в началото се "появява" на същата страница, от където взехме и снимката на човечец №1. Нека видим и цялата страница:

image

Виждаме, че ръководството на компанийката, която в бъдеще ще "усвоява" нашите милиарди левченца, се състои от само две човеченца, докато в същото време Търговския закон изисква те да са минимум ТРИМА!!!

image

Ами сега???!!! Има ли трети човек в Съвета на директорите на компанийката "АЕЦ Козлодуй - Нови мощности" ЕАД? Законен ли е този управителен орган и на законова основа ли негов член (човечец) е подписал споразумението с Уестингхаус?

Проверка в документите на компанията в Търговския регистър показват, че трети човек има. Но за да не ви отнемам излишно време (проверката в Търговския регистър можете да си я направите и сами) ще ви покажа, къде още откриваме нашето призраче:

image

И защо този толкова ценен човечец е лико скрит от компанийката, подписала напоследък най-обсъжданото споразумение в страната? На този въпрос може да ни пролее малко светлина един коментар в електронния вестник Медиапул (от преди малко повече от една година):

image

На вас оставам сами да си решите що за човеченца и що за споразумения ви спретват.
Споразуменията от тях - милиардите от нас за тях!

Г. К.




Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9889338
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930