Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2014 09:39 - Споразумението с Уестингхаус НЕ-Е-ЗА изграждане на 7-ми блок!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4492 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 11.08.2014 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всяко копиране и разпространение на части или цялото съдържание на този материал без позоваване на първоизточника ще се счита и третира като кражба на интелектуална собственост. За първи път правя подобно уточнение, защото забелязах подобни действия, след като преди три дни пуснах материала АЕЦ "Козлодуй" публикува акционерното споразумение с Уестингхаус. Четете! .

А сега по същество. Както казах и по-горе, преди три дни, пръв след АЕЦ "Козлодуй", пре-публикувах споразумението с Уестингхаус, което по подразбиране се отнася за бъдещото изграждане на 7-ми, а може би и на 8-ми ядрено-енергийни блокове, в рамките на действащата централа. От тогава изминаха повече от 60 часа и аз търпеливо чаках, да видя дали някой ще види и съобщи истинското съдържание и смисъл на това споразумение. Забелязвайки, че подобно "щастие" не се задава решавам да го сторя аз, защото после пък ще бъда упрекнат, че съм мълчал твърде дълго, и ... не дай си, Боже, срещу меркантилен интерес.

Всички, които са се докосвали и опитвали да четат това творение (който не е може да го стори от ТУК) се хванаха и вече коментират под път и над път безспорния факт, че над 15% от него е скрита (почернена) и така се самоосвободиха от отговорноста да търсят и покажат истината през видимата (непочернена) част.
А всичко се оказва много по-просто. Истината е съобщена още в самото начало на споразумението, буквално на първите ДВЕ страници от общия му обем от 104 страници. И за да не бавим топката ето ги и въпросните две страници 1:1, надлежно декорирани в червено от мен. (Всеки може да се убеди в тяхната оригиналност от който и да е от двата линка, дадени по-горе.) Снимките се увеличават след кликане с мишката върху тях.

image

image

Още веднъж: "Проектното дружество е създадено ... за да разработи, проектира, планира, получава разрешения, финансира, построи, експлоатира, ремонтира, изведе от експлоатация и ремонтира един или повече ядрени РЕ-АКТ-ТОР-И, които ще са разположени ... "

Ключовата дума е РЕ-АКТ-ОР(-И)!!! Да виждате някъде думата БЛОК (UNIT in English)? А? Виждате ли? Ако все още се чудите, какво точно искам да ви кажа и покажа е хубаво да видите принципната схема на един ядрено-енергиен блок. Ето я:

image

Ядрено-енергийния блок представлява цялата съвкупност и взаимосвързаност на всички компоненти от схемата, до жиците (проводниците) след електро-генератора. Един РЕ-АКТ-ОР сам по себе си не поизвежда ток и няма да отговори на въждаленията и очакванията на всички български фенове на ядрената мафия. Но когато това стане ясно и свършен факт ще е вече много късно и всички ние ще сме вече "назад" с няколко милиарда лева. Което е и истинската цел на мероприятието.

НЕЩО СЛОЖНО ЗА РАЗБИРАНЕ?

Именно тази свещена простота в планираното и вече активно реализиращо се мащабно престъпление, и целта никога да не го видите и разберете, провокира (по сценарий раздаден на "играчите" от шефа на Уестингхаус Дани Родерик, по време на тайните му срещи с тях на 29-ти юли, три дни преди подписването на споразумението) лавината от политически и "експертни" коментари през последните седмици и дни. Такива като мен, които "не разберат" нито ще ги чуете, нито ще ги видите.

А ето един от тях, от тази сутрин:

image

Към него трябва да се прибави и старши-лейтенанта от Държавна сигурност Таско Ерменков, а също така и "експертите" Явор Куюмджиев (БКП), Иван Иванов (ДСБ), Дилян Добрев (ГЕРБ) и т.н. и т.н. Обърнете специално внимание на единомислието на "политическите противници"! Всички споменати тук имена днес пеят в един и същи общ хор и на един глас. И на никой от феновете им ни му прави впечатление тази внезапна обич и взаимност.
В същото време никой от тях, АБСОЛЮТНО НИ-КОЙ, няма да ви каже истината, че 7-ми блок никога няма да го има. Вместо това постановката на "противопоставяне" ще се точи с години, а през това време джобовета на всички нас ще продължават да олекват с пълна сила. Честито на всички вас! 

За да е пълна картинката и за да не остане и капка съмнение, че за части от секундите може в мозъците ви да проблесне искра и неочаквано да прогледнете истината, родните "медии" са се подготвили с напълно ангажираща програма и след престъпници като Р. Овч. пуска проблемите на поредната фолк-силиконка. Ей така, за да не скучаете, докато те ви "решават проблемите".

image

Защото всичко останало ви е на ред. Ами много се радвам за вас!

Допълнение!

Минути по-късно щафетата е подета от ДС продукцията на оли(гофрено)гарха Прокопиев:

image

На практика се преразказват участията на "играчите" в сутрешните блокове на "национално-отговорните" телевизии. Прокопиев-ите издания вече ми забраниха да коментирам във форумите им до живот, защото не са в състояние да отговарят на поставените от мен там въпроси. Така де, ДС не съществува за да се саморазобличава, а за да мачка и унищожава. Не ли?

Георги Котев.
Гласувай:
131. meto76 - http://www. scribd. com/doc/2...
11.08.2014 12:48
http://www.scribd.com/doc/236467998/Emea-press-Note-Bg-knpp7-Sha-Info
цитирай
2. gikotev - Re: http://www. scribd. com/doc/2...
11.08.2014 12:55
За съжаление не можах да отворя линка. Не може ли да се потърси по-лесен начин за достъп до инфото! Благодаря!
цитирай
3. mileidi46 - PRESS NOTE Westin...
11.08.2014 17:16
PRESS NOTE

Westinghouse Electric Company LLC 1000 Westinghouse Dr., Cranberry Township, Pa., 16066 www.westinghousenuclear.com1��Уестингхаус�� предоставя допълнителна информация за публикуваното акционерно споразумение с АЕЦ ��Козлодуй�� София�� ���� август �������� г�� ��

Във връзка с публикуването на акционерното споразумение за изграждане на нови мощности в АЕЦ ��Козлодуй��, ������������������������ E�������������� C������������би искала да предостави следната информация: ��Уестингхаус�� договори добросъвестно акционерното споразумение за разширяване на мощностите в АЕЦ ��Козлодуй��, съобразно най��добрите международни търговски практики и високи стандарти за реализация на проекти, за да гарантира, че изграждането на 7��ми блок в АЕЦ ��Козлодуй�� ще се осъществи по безопасени ефикасен начин. Информация за хода на проекта беше предоставена на основните политически партии, а самият проект ще продължи повече от 60 години напред. Нашата цел е да предоставим на гражданите на България безопасна, надеждна и достъпна енергия, с оглед на необходимостта от диверсификация на ядреното гориво, енергийна независимост и икономически растеж. Разкриването на някои от условията в споразумението биха дали на нашите конкуренти значителни предимства на глобалния пазар. Затова се принудихме да премахнем част от информацията, свързана с детайлното ценообразуване на специфични компоненти от оборудването и нашата стратегия за внедряване. ��Уестингхаус�� работи в България повече от 20 години, като спазва високи стандарти на бизнес етика и ще продължи да го прави и по отношение на този проект. ��Уестингхаус�� е поела ангажимент за значително разширяване на съществуващите производствени мощности в България, създавайки хиляди нови високоплатени работни места за реализацията на този проект и внедрявайки технологията AP1000

��

, която е призната в Европа, Азия и Америка като най��модерния технологичен избор. В допълнение, ��Уестингхаус�� ще създаде значителни възможности за българските фирми да произвеждат оборудване за новата мощност в АЕЦ ��Козлодуй�� и други проекти по света, като разкрие повече от 10 000 работни места през следващите 3 до 5 години в сферата на високите технологии и създаде възможности за износ в цял свят. За да се изясни неточната информация, представена в някои статии и репортажи в медиите, бихме искали да насочим вниманието Ви към следното: Акционерното споразумение: 1)НЕ изисква никакви инвестиции от страна на АЕЦ ��Козлодуй��, негови дъщерни дружества или от държавата, докато и освен ако за това не е дадено пълномощие в процеса на одобрение, предвиден в споразумението на акционерите.


цитирай
4. mileidi46 - PRESS NOTE Westin...
11.08.2014 17:17
PRESS NOTE

Westinghouse Electric Company LLC 1000 Westinghouse Dr., Cranberry Township, Pa., 16066 www.westinghousenuclear.com22)НЕ изисква държавни гаранции, договори за изкупуване на електроенергия или цени за построена мощност. Споразумението между акционерите предвижда рамка, в която ще се обсъждат възможностите за осигуряване на най��ниската цена за финансиране на разходите, така че да се запази стойността на проекта на възможно най��ниското ниво. Българското правителство ще разгледа всички варианти и ще избере оптималния, за да постигне ниски цени на енергията. Акционерното споразумение: 1)Ангажира ��Уестингхаус�� да работи за определяне на цената, условията и реда за финансиране, обхвата на лицензиране, както и за капацитета на местните доставчици, за да минимизира риска и да осигури участие на български компании до максималната възможна оперативна степен. Компанията ще предостави анализ на бъдещото търсене на енергия и прогнозна цена за електроенергията, произведена от бъдещия реактор в АЕЦ ��Козлодуй��. 2)В заключение искаме да подчертаем, че ��Уестингхаус�� се съгласи споразумението да бъде публично оповестено, въпреки че международните търговски практики, включително тези, свързани с производството на ядрена енергия, не препоръчват разкриване на специфичните договорни условия, тъй като това би застрашило конкурентоспособността на съответните дружества. Осигурихме тази възможност, за да демонстрираме желанието си за прозрачност в максималната възможна степен, без това да уврежда нашето конкурентно предимство на глобалния пазар.

��Уестингхаус��, част от групата на корпорация ��Тошиба�� (��K��:6502), е глобален лидер в иновациите в областта на ядрената енергия, както и водещ доставчик на продукти и технологии за ядрени реактори на световно ниво. През 1957 г. компанията предостави първия в света водо��воден реактор в Съединените щати (в Шипингпорт, Пенсилвания). Днес технологията на ��Уестингхаус�� е в основата на около половината работещи атомни електроцентрали в света, включително за над 50% от тези в Европа. АР1000 е търговска марка на ������������������������ E�������������� C������������ ����C.


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9420745
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5353
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930