Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2014 20:44 - САЩ затягат ядрената примка около врата на България.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3890 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 30.07.2014 13:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Току що по БНТ, в централните новини, съобщиха за днешното (29/07/2014г.) посещение на шефа на американско-японската Уестингхаус Дани Родерик у нас и разговорите му с правителството в оставка и представители на почти всички (точно така беше казано) политически сили. Кои са тези "почти всички" не стана ясно. Целта - прокарването на загробващия, убийствения и никому (освен на ядрената мяфия) ненужен проект за изграждане на 7-ми блок в АЕЦ "Козлодуй".
Този проект никога няма да бъде реализиран. Сигурен съм в това на 100%!

image

Целта му е единствено и само източване на национален/български ресурс, за подкупване и превръщане в послушни и управляеми български "политици", за целите на американските анти-български интереси. Това е и единственото обяснение за срещите и разговорите с "почти всички" политически партии. Само заслужилите и доказали лоялност и готовност да доунищожат България?

Разговора на Родерик с Пъпеш Цонев по БНТ можете да висите ТУК.

Измамата лъсва още в самото начало на разговора, където Родерик заявява "В момента обсъждаме споразумението, което ще позволи на “Уестингхаус” да инвестира в България." А истината е, че договорките постигнати с родните продажници са Уестингхаус да продаде дела си от 30% в проекта на България през първата година след въвеждането на проекта в експлоатация. КОЙ ИНВЕСТИТОР СИ ПРОДАВА ДЯЛОВЕТЕ, КОГАТО ПРОДУКЦИЯТА МУ ЗАПОЧВА ДА НОСИ ДОХОДИ/ПЕЧАЛБИ?????!!!!! 

КОЙ ?
КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ? ....

Още по темата:

Обвинявам САЩ в целенасочено унищожаване на България.

Мястото на България, в зората на световната ядрена мафия?

29/07/2014г. В-к "Стандарт":
" Държавни гаранции по проекта няма да има и страната ни няма да плаща нищо, преди блокът да заработи, стана ясно още след срещите на Родерик. За строителството пък има осигурено финансиране, включително и от американска банка, каза още Родерик.Копирано от standartnews.com Държавни гаранции по проекта няма да има и страната ни няма да плаща нищо, преди блокът да заработи, стана ясно още след срещите на Родерик. За строителството пък има осигурено финансиране, включително и от американска банка, каза още Родерик.Копирано от standartnews.com Държавни гаранции по проекта няма да има и страната ни няма да плаща нищо, преди блокът да заработи, стана ясно още след срещите на Родерик. За строителството пък има осигурено финансиране, включително и от американска банка, каза още Родерик.Копирано от standartnews.com Държавни гаранции по проекта няма да има и страната ни няма да плаща нищо, преди блокът да заработи, стана ясно още след срещите на Родерик. За строителството пък има осигурено финансиране, включително и от американска банка, каза още Родерик.Копирано от standartnews.com Държавни гаранции по проекта няма да има и страната ни няма да плаща нищо, преди блокът да заработи, стана ясно още след срещите на Родерик. За строителството пък има осигурено финансиране, включително и от американска банка, каза още Родерик.Копирано от standartnews.com Държавни гаранции по проекта няма да има и страната ни няма да плаща нищо, преди блокът да заработи, стана ясно още след срещите на Родерик. За строителството пък има осигурено финансиране, включително и от американска банка, каза още Родерик.Копирано от standartnews.com Държавни гаранции по проекта няма да има и страната ни няма да плаща нищо, преди блока да заработи, стана ясно още след срещите на Родерик. За строителството пък има осигурено финансиране, включително и от американска банка, каза още Родерик."

Така де, ще плащаме после всички ние, на банките, с лихвите, начислени в цената на тока, за десетилетия напред. Ако въобще това недоразумение някога стигне до подключвани към енергийната система. А що се касае до гаранциите, ако няма държавни то какви ще са? Тези банки да не са самоубийствени, да дават пари на тъмни балкански субекти без сигурност, че ще си ги върнат с лихвите? Значи, ако гарант не е държавата то това ще бъде някоя от двете държавни компании - БЕХ или НЕК? Не ли? И каква е разликата?
И друг път съм го посочвал тук, но пак ще повторя, че в самите Съединени атомни щати, най-мощната икономика в света, два подобни блока се строят в момента с държавно гарантиран заем от 6.5 милиарда долара!!!! Отпуснати през февруари 20014 г. от администрацията на Обама, с опция да набъбнат до 8.3 милиарда!!!! Как си представяте изграждането на половината от това съоръжение в най-бедната (и най-корумпираната) страна-членка на ЕС без гаранции?????

image

Става ясен и факта, че и американска банка ще участва в схемата по подкупване и подчиняване на български продажни "политици", а в крайна сметка масрафа за собственото ни угнетение от страна на васалните родни продажници ще го платим всички ние. Толкова ли е трудно за осмисляне?

НЯКОЙ ОНТ ВАС ДА Е ЧУЛ ДО СЕГА ПОНЕ ЕДИН БГ "политик" ДА Е ПРОТИВ 
УБИЙСТВЕНАТА ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА? ИЛИ ПЪК НЯКОЙ ОТ ТЯХ ДА Е ИЗНЕСЪЛ ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В РОДНАТА АЕЦ ПЪК БИЛО ТО И ЗА 5 СТОТИНКИ? ПОНЕ ЕДИН? ЕДИН? ЕДНИЧЪК!

Продължението на историята около това посещение:

Станаха ясни абонатите за ядрената ясла през идния сезон!

Г. К.










Гласувай:
8



1. анонимен - Кога ли хората най-после ще осъз...
29.07.2014 21:05
Кога ли хората най-после ще осъзнаят, че изпаднахме в най-тежкото си робство, без надежда скоро да се измъкнем от него.
цитирай
2. fascindoo - а кой доведе "Уестингхаус"?
29.07.2014 21:42
Драгомир Стойнев, новият министър на икономиката и енергетиката от кабинета "П.Ор" през септ. 2013, се завърна от 4-дневно посещение в САЩ с една поразяващата новина, че на площадката на АЕЦ „Козлодуй“ ще се появи 7-и реактор, произведен от американската компания "Уестингхаус".

Други въпроси?...
цитирай
3. dimat - Напоследък спрях да се занимавам с политиците.
30.07.2014 11:29
Те са такива,каквито "народът" им позволява,а нашият овчи народ,чиито представители (предимно деца и младежи) печелят престижни награди по разни олимпиади,затъва все повече и умира като такъв.Има само сбирщина от индивиди,с които всеки и наш и чужд гост се гаври,както си иска.Народът блее,мучи,реве като магаре и все повече се свива в черупката си.Това е положението - един умиращ народ.И ние ще внесем една новост в световната история - ще бъдем първия "народ" изчезнал от историята,без войни,масов мор,или природен катаклизъм,а тихо и кротко упоени от собствената си тъпота,малоумие,страх,разделение и подобни "ценности".
цитирай
4. анонимен - Димат, невероятно точно си го ка...
30.07.2014 15:28
Димат, невероятно точно си го казал. Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842075
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031