Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2014 10:22 - Ядрената мафия не крие плановете си за вашето бъдеще.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1507 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сега ще видите корицата на априлския брой на руското про-ядрено списание "АТОМНА СТРАТЕГИЯ". Изображението на корицата анонсира към статия в списанието, описваща дългата, в продължение на десетилетия, сага около непрестанното, упоритото и неотклонно убиване на световния океан, чрез изхвърляне в него на високо-радиоактивни и силно радиоактивни боклуци, продукция на световната ядрена мафия. Да, статията е руска, но те многократно акцентират в нея, че дружките им от САЩ и Франция са по-добри от тях в усилията по убиването на планетата. Цялата статия и целия брой на списанието можете да разгледате и прочетете от ТУК. Още броеве на същото списание от ТУК.

image

Единия скелет казва на другия: "СЕГА СМЕ МНОГО ПО-СВЕЖИ. НЕ ЛИ?"

Този път, обаче, няма да се впусна в подробно превеждане и тълкуване на статията. Да ме извинят приятелите, които не владеят руски език, но могат да ползват преводачи. Вместо това ще използвам случая, за да споделя една нова своя находка/откритие, на ново ядрено бунище, по бреговете на северо-западна Русия, вдъхновено от наученото във въпросната статия.

image

Въпросното място е трудно откриваемо в Google Earth, поради което съм оградил координатите му, в долния десен ъгъл на сателитната снимка. За щастие, обаче, то е описано в Wikipedia в статията:
Гремиха (пункт базирования)

Показвам ви това забравено от Бога място с една единствена цел. Да си попълните колекцията от ядрени бунища, нацвъкани по цялото северо-западно крайбрежие на Руската Федерация, които отдавна изпускат радиация и сега е основание да се просят едни западни милиарди, за да се локализира смъртта.
Останалите ДВЕ северо-западни и ЕДНО юго-източно руски ядрени бунища можете да видите в материала:

КЪДЕ? КЪДЕ? КЪДЕ? Ядреното гробище на България? КЪДЕ?

Ядрената мафия няма тайни относно вашето (и своето собствено) бъдеще. Тези които имат тайни от самите себе си и от най-близките си приятели и роднини, относно нашето бъдеще сте самите вие. А ядрената мафия ехидно ви наблюдава и се попикава от смях, и продължава да сее произвежданата от нея смърт. Докато бездействате няма как да я спрете!

Не си мислете, че се интересувам и ви показвам само руски ядрени бунища. Търся, намирам и ще ви показвам и американски, и южно-африкански, и всякакви други.

Г. К.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9837129
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031