Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2014 13:01 - 3 тревожни версии за потопа във Варна – доказаха и ХААРП?
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 6851 Коментари: 16 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Версиите за потопа във Варна се множат с всеки изминал час, а хората се тревожат, че бедствието въобще не се дължи само на природата

3 тревожни версии за потопа във Варна се разпространяват в мрежата.

Унищожителното бедствие покоси внезапно морската столица, няколко градове и населени места също са засегнати от проблема. Жертвите на наводнението са повече от 13 души, и Добрич даде кръвнина, където опасността от нова приливна вълна не е отминала.

image

Тревожни версии за потопа във Варна

В момента всички търсят виновните за ситуацията, въпреки че цяла България успя да се мобилизира и да помага на потърпевшите от потопа във Варна.

Хората са единни в каузата си и са готови да се справят напук на институциите, които обичат само да си прехвърлят горещия картоф. Някои предположения за изсипалото се небе определено звучат притеснително.

Отмъщението на природата

Природата е решила да си отмъсти, защото сме се самозабравили, гласи масовото мнение в нета.

image

Ето така може да помогнете на хората след потопа във Варна

Изсичането на горите, липсата на разумно потребяване на ресурсите и омразата, която цари между всички, са основните отговорници за настоящите ни проблеми.

„Земята е жив организъм, тя винаги знае кога да ни накара да сведем глави и да се смирим, защото именно това ни липсва!”, убедени са привърженици на тази версия.

Ванга предсказва, че ще има реки от трупове

Днес Фейсбук е потресен от думите на пророчицата, която е дала знак, че през късната пролет на 2014-та ни очаква такова глобално нещастие. Висшата сила трябвало да се намеси, за да възстанови баланс, политиците също няма да са пощадени, гласи послание на Ванга, твърди украинецът Анатолий Любченко.

ХААРП прати потопа във Варна

Още снощи читатели и свидетели на бурята във Варна се кълняха, че такова чудо е абсурдно да се дължи на естествени процеси.

„Беше адски апокалипсис, усещаше се изключително силно статично електричество, удряха серия от мълнии, все едно е самият край!”, споделят изплашени местните.

А преди малко се завъртя и снимка, която се счита за доказателство за влиянието на ХААРП.

„Има ли още някой, който да се съмнява в технологиите на Световния Ред?!”, реагираха защитници на конспирацията.




Гласувай:
50



1. estirbg - Да, и аз виждам в горния десен ъгъл, при черната чертичка
21.06.2014 13:29
характерните следи на кемтрейлс.
Тази седмица и аз наблюдавах мощни широки "писти" по небето, които почти веднага се преобразуваха в тежки оловносиви облаци.
Явно впръсканият химичен състав предполага развитието на подобни смъртоносни унищожителни небесни водни масиви.
ХААРП е съвместно дело на сатана с неговите помощници в човешка плът.
След като ние обърнахме гръб на Твореца и позволихме мерзостта да шества по булеварди и площади свободно (дори бяха пазени от силите на реда прайд-парадите!), съвсем логично е на мястото на оскърбения, отдръпнал се от нас Божий дух, който поддържа равновесие в природата, да ни застигне зловещата сянка на сатана. Оставени сме сиротни, не защото Бог ни изостави, а защото ние се отвърнахме от Него...Ужасите ще се множат тепърва - утрешната горчива истина за непокаялото се човечество.
цитирай
2. buenogan - Кроежните планове на илюминатите ...
21.06.2014 13:30
Кроежните планове на илюминатите не си поплюват. Механизмите за контрол и манипулация са в действие не от скоро. Всяването на страх е най-мощното им оръжие. Направо сме си като на арена за опитни мишки. Един план в действие...
цитирай
3. truthful - Трябва осъзнаване, а не подценяване!!!!
21.06.2014 14:27
Пръскането над България с биологичното оръжие КЕМТРЕЙЛС е повече от 8 години и това може да се види от много материали качени в нета. От 2009 г. пръскането се засили и стана яростно - самолетите летят денонощно. Техният грохот говори за НИСКА ВИСОЧИНА на летене, но радара LBPD в Пловдив ПОКАЗВА ВИСОЧИНИ над 9000 М. Ясно се вижда, че височината не е такава. Ясно се виждат следите от къде излизат и как замъгляват небето с химическа пелена. Всеки божи ден! Химическите следи съдържат опасни вещества за човека, животните и всичко над което се изсипват - наричат се hazardous materials и би трябвало ДА НОСИМ ПРОТИВОГАЗИ!!!!!! Но не носим нали!? Кемтрейлс освен че отравя всичко променя и климата. Как става това? Самолетите летят на различна височина и пръскат с алуминиеви наночастици, чиято площ при разстилане е огромна. Даже и без допълнително нагряване с инсталациите HAARP се получава разместване на пластовете в атмосферата!?!? и създаване на изкуствени промени. Преди това обаче от един безименен остров в Атлантическия океан, който ГО НЯМА НА КАРТИТЕ пак едни мощни антени ХААРП излъчват огромна ел. магнитна енергия и избутват пластовете с топъл въздух от екватора към северния полюс. Топлият въздух разтопява ледниците и снега, а с кемтрейлс и ХААРП може да се манипулират влажните маси въдух във всяка посока. Така се смесват вятър и вода и се направляват над определени територии. Последствиятяа са силни валежи, бури, смерчове и торнадо. Съответно жертви, наводнения, щети за милиарди и ПРОМЯНА НА КЛИМАТА,както и разболявяане на хората с най-различни вируси и гъбни спори в кемтрейлса. Да не говорим за вдишаните наночастици алуминий че могат проникват дори в човешките КЛЕТКИ, а разпръснатия БАРИЙ много токсичен метал как добре се разтваря във въздух и вода!! Управляващите крият истината за тези пръскания, защото те са ГЕНОЦИД над нас!!!! Не се спазват членове от Конституцията за опазване на природата и здравето на човека и това може да го видите. Но трябва да се осъзнаете
цитирай
4. viva1122 - Природно бедствие
21.06.2014 17:59
подплатено години наред с корупция, кражби и безнаказаност от всякакъв характер
цитирай
5. kasnaprolet9999 - Не се карайте, аз съм виновна и пр...
21.06.2014 18:34
Не се карайте, аз съм виновна и причините ще намерите в днескашния ми постинг.
цитирай
6. gosho568 - И аз мисля, че тук е намесен проекта ...
21.06.2014 20:07
И аз мисля, че тук е намесен проекта ХААРП, защото всичко изглежда доста нереалнно!
цитирай
7. kasnaprolet9999 - Прав си
21.06.2014 21:29
viva1122 написа:
подплатено години наред с корупция, кражби и безнаказаност от всякакъв характер

http://afera.bg/razsledvania/63432.html
цитирай
8. truthful - Анонинмен, съвременен идиот си ти, ...
21.06.2014 23:36
Анонинмен, съвременен идиот си ти, щом от носа си по надалеко не можеш да видиш! А кой кого е наказал с глупост - от явно по-явно е!
цитирай
9. anonymous3 - kenefski
22.06.2014 00:28
Разбира се, че има намеса ХАРП, а за невежите малко да прочетат истината за ХАРП и какво може да прави. Не може така от нищото и хоп да удари само във Варна, то е ясно че има изкуствено създадена работа.
цитирай
10. lightsaber123 - Е как
22.06.2014 08:32
версии ще доказват нещо? Вие сте хахави бе :-)
цитирай
11. alchemist - Естествено някой друг да е виновен!
22.06.2014 08:32
Защо никой не обвинява галфона, построил къща върху дренажният канал? Защо кретените, които изсякоха гората и малоумните идиоти, които пък си затваряха очите за техните престъпления не са виновни и те? Защо не са виновни кретените затлачили канала с боклуци?
цитирай
12. lightsaber123 - Хахаха
22.06.2014 08:36
"биологичното оръжие КЕМТРЕЙЛС"

А това определение кърти плочки :-)
цитирай
13. lightsaber123 - Ето нещо и за фена на Бария горе
22.06.2014 08:50
"Поради високата му реактивност с кислорода, в природата не се среща в чист вид, а най-често като съединения в различни минерали.

Най-честата употреба на този елемент е във вакуумните тръби, луминисцентните лампи, в пиротехниката (съединенията на бария горят със светлозелен пламък) и производството на свещи за автомобили. Някои съединения на бария се употребяват също и във фотографията, медицината, производството на стъкло и бои и др.

Приемането на по-високи дози барий причинява стомашно-чревни разстройства, мускулна слабост, затруднено дишане и повишаване или спадане на кръвното налягане."

Бабите с високо кръвно ще му бъдат благодарни :-)

цитирай
14. lightsaber123 - А пък и при медицинските тестове
22.06.2014 09:48
за язва - се пие бариева каша :-)
цитирай
15. truthful - До lightsaber123
22.06.2014 10:36
Кемтрейлс наистина е биологично оръжие - в него се съдържат съставки като: диетилен бромид, наночастици алуминий, барий, стронций, мукоплазма, гъбни спори, канц.вируси и влакна моргелонс. Всичко това се ДИША така свободно и ДЕМОКРАТИЧНО, и лично не виждам повод за смях, никак!!!. Не се къртят плочки с кемтрейлс, а се убиват хора и се създава промяна на климата и бъдещо поробване драги момко, за което ти е бедна фантазията. Трябва да видиш филма Краят на играта - План за световно поробване. Трудно е да се проумее една елементарна истина, но повече от 8 години да ви пръскат с отрови и химикали и вие да се смеете на това и да не го виждате!?
цитирай
16. lightsaber123 - Ами явно трябва да съм много болен
22.06.2014 13:01
Ама от години дори и грип не ме е тръшвал :-)

Стига бе човек - това не е нормално - да вярвате в такива неща... все пак живота си е ваш - живейте си както желаете :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 687750
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930