Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2014 11:44 - Оли(гофрено)гарха Прокопиев се гаври с американските си спонсори?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1926 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.06.2014 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След броени дни ще се навършат точно шест години, откакто за последен път съм се охарчил за вестник на оли(гофрено)гарха Прокопиев. Предпочитам да следя електронните им варианти, приоритетно "Дневник", защото така съм в течение на актуалните планове и престъпни практики на енергийната и в частност ядрената мафии. Но съдбата си знае, кога и какво да стори и преди 2 дни мой приятел ми подари най-новия брой на в-к "Капитал" (14-20/06/2014г.).

image

ТЕМАТА НА БРОЯ:
Разводът Пеевски-Василев
Империята на задкулисието се разпада с обиски, смъртни заплахи и разпити


Пропускайки пасажите с мръсното бельо на "героите", злорадо размахвано от авторите на материала, забелязваме безпрецедентно отношение към златната кокошка на всецялата организирана престъпна организация владееща България - АЕЦ "Козлодуй"!!! Но познавайки "добрите практики" на тази медийна група да манипулира публикациите си със задна дата вместо да копирам ще заснема и поставя тук историческия текст:

image

Както и да го мислех и анализирах така и не разбрах, какво искат да кажат. Това че затеята със 7-ми блок в Козлодуй, на американската "Уестингхаус" е кух проект или пък искат да предупредят американските си "приятели" и българския народ, че тандемът Василев-Пеевски се кани да ги окраде? И за да разсее всичките ни съмнения ТЕМАТА НА БРОЯ продължава с материала:
Електрификация и банкерска власт
Разводът между Пеевски и Цветан Василев може да постави на изпитание сегашните схеми в енергетиката


Очаквано и двата материала са лишени от поименно авторство. Но ето, какво виждаме в самия край на втория:

image

Само силно манипулационен крясък може да твърди, че знаем "главното" (намек, че проектите са нужни), когато в същото време не знаем нищо друго за тях. Не ли? Как преценявате в магазина, че имате нужда от нови обувки, когато нито знаете дали можете да си позволите да си ги купите, нито знаете дали у дома ще се намери място за съхранението им поради претрупаност от други чифтове, дали няма да ви убиват и да ви образуват мазоли и по-сериозни травми, които после да ви вкарат в нови - здравоохранителни разходи и т.н. и т.н.
Казано на кратко, между редовете прозира откровението - и двата проекта са КУХИ. И това е самата истина, но има едно громно шубе да се изрече на глас. Олиг(офрено)гарха е спонсориран от фондация "Америка за България" с цели три милиона лева, за да ви мъти мозъците.

image

Тази "партньорска подкрепа", изтичаща след 5 месеца, е в основата на дългогодишното мълчание на Прокопиев-ата Икономедиа за престъпленията в АЕЦ "Козлодуй". "Великата демокрация" САЩ също "не забелязват" престъпни практики и корупционни такива в средите на най-голямото държавно електроенергийно предприятие, в най-бедната и най-корумпираната страна-членка на ЕС??? Единствено вярното обяснение е, че и самите американци използват кухия проект за 7-ми блок, за източване на ресурс от родната енергетика в посока подкупване на родни поУтици и последващото им държане в зависимост и послушание. По същото трасе си "партнираме" и с западно-европейците, особено с британци и французи.

За финал само един от последните (в края на февруари 2014 г.) примери за отплатата на Прокопиев, за щедрата американска финансова "подкрепа":

image

Какво предстои? Ще следим. Падението на Прокопиев ще бъде още по-шумно и зрелищтно от това на тандема Василе-Пеевси, за което той сега злорадства.
Не е далеч и разобличаването на истинските цели и намерения на западните ни "партньори", ако до тогава не ни ...

Г. К.

Мястото на България, в зората на световната ядрена мафия?




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9864146
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930