Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2014 09:53 - Мястото на България, в зората на световната ядрена мафия?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2406 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 29.05.2014 10:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сега ще видите и ще се запознаете с уникален документ, показващ отношението на току що зараждащата се световна ядрена мафия към нашата Родина България. Но преди това се нуждаете е малко въведение.
Датата е 10-ти декември 1945-та година. Мястото е град Чикаго, САЩ. Изминали са точно 123 дни от пускането на атомната бомба над град Нагазаки, Япония. Това е третата гръмната атомна бомба в света, към онзи момент, а през следващите 40 години предстои да взривят над 2000 бройки и все по-мощни. "Бащите и майките" на атомното оръжие, участниците в проекта Манхатън, са ужасени от резултатите от използваните бомби в Япония (Хирошима и Нагазаки), но нямат никакво намерение да се отказват. Трябва нещо да се прави. Трябва да се стартира манипулацията (облъчването на мозъците) на общественото мнение, че от производството на смърт има полза. И тогава стартира издаването на "Бюлетин на атомните физици от Чикаго". Година 1-ва, брой 1-ви, страница 1-ва, статия 1-ва ... България!!! Оригинала на изданието можете да видите в библиотеката на Google.

image

След кликване с мишката върху страницата тя се увеличава и става за четене.

За по-бързо и лесно справяне с материала съм подготвил втори вариант на страницата, с лека маркировка.

image

В първата статия, на първа страница, на първия брой на бюлетина на чикагските атомни физици се отбелязва 4 годишнината от атаката на японската армия над военноморската база на САЩ в пристанището Пърл Харбър, Хаваи. Не се упоменават бомбандировките над Хирошима и Нагазаки!!! Но независимо от това се внушава сигурност за 30-те милиона американски граждани, че в бъдеще им е гарантирана защита от агресии, като японската. Атомното оръжие! И в тази връзка, в средата на статията (в червената рамка) се казва буквално следното:
"Точно сега Сенатския Комитет по атомна енергия, под председателството на сенатор Макмахон, провежда изслушвания на най-изтъкнатите експерти. Тези изслушвания са може би най-важното нещо, което се случва днес в света. Как Конгреса ще определи позицията си по материята и ще формират позицията на американския народ по отношение на атомната енергия. Дали народа ще подкрепи администрацията или не в атомната им политика ще има много по-голям ефект за бъдещето на тази страна (САЩ - бел. Г. К.) и на целия сват, отколкото гражданските войни в Китай или Иран или съдбата на Палестина или България."

Не знам за вас, но когато аз го прочетох това се втрещих. Има много варианти за превод на това послание, но на мен най-понятното и просто за изказ е - проклятие. Случващото се с България през този период е повече от доказателство, че проклятието работи, или по-скоро над изпълнението му се работи. Най-актуалното мероприятие е постановката с американската компания Уестингхаус, за уж готвеното изграждане на 7-ми блок в АЕЦ "Козлодуй". Ще бъде много дълъг разговор ако се връщам назад през всичките почти 70 години, от изричането на това проклятие.

Сината маркировка, във втория материал, на 1-ви брой на бюлетина показва, че ядрото на новия съюз е от участници в проекта за производството и изпитанието на първите атомни бомби, по-известен като "Манхатанския проикт".

С двата резидави диагонали на страницата съм се опитал да я наподобя на мишена и да видя мястото на България на нея.

По нататък статията продължава с известяване за подготовка, на предстояща международна среща на външните министри на страните победителките във Втората световна война, в Москва, за уговаряне на международен контрол над атомното оръжие. На практика иде реч, за подготовка на сценария по който (задкулисно) американците ще предадат атомните си тайни на СССР и по този начин да оправдаят бъдещата надпревара в свръх превъоръжаването. Само че "бащите и майките" на ядрената мафия не могат да си позволят да наричат нещата с истинските им имена.

Защо България? С какво сме им трън в очите на световните "демократи" №1? Надявам се някой ден да разберем и това, ако до тогава не са ни ... вече.

Въпросното издание продължава да съществува и до ден днеше и, разбира се, си има свой интернет сайт. Любопитно е логото му - "12 без 5"!

Г. К.




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840517
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031