Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2014 10:30 - Путин - Дунав - залива Разбойник.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 10013 Коментари: 19 Гласове:
4

Последна промяна: 20.05.2014 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Натъкнах се на уникално географско откритие, което почти 1:1 припокрива едно от безбройните престъпления на ядрената мафия и затова реших да го споделя с вас. Действието се развива в т.нар. Далечен Изток на Русия, на тихоокеанското крайбрежие, не далеч (42 км.) от град Владивосток.

image

Всеки може да го открие на Google Earth или на Google maps. Приближаваме, за да видим по-добре от близо?

image

Изглежда така, все едно другаря Пут(ят)ин наднича над Дунав (Дунай - на руски език, населено място или работническо селище, но съвпада по име с реката - нашата северна граница), за да види, какво става в залива (бухта - ра руски) Разбойник? Не ли?А какво става или по-скоро, какво има в залива Разбойник?

Бях изрично помолен да поставя координати на мястото, за да бъде по-лесно откриваемо. Аз, по подразбиране, си мислех, че ще го търсите по имената, понеже при мен този метод работи, но щом някой настоявя, моля - в долния десен зелен правоъгълник на следващата фотография:

image


image

Оградените в зелен овал червени варели представляват радиоактивни отпадъци, уважаеми дами и господа!!! Иначе защо да ви занимавам? Това е само едно от многобройните места в Русия, където смъртоносния ядрен боклук се съхранява под открито небе.
Не ви се вярва ли?
Ето ги същите варели, снимани от земята:

image

А ето и източника на достоверната информация, за тяхното съдържание:
Оставшееся ядерное топливо опасностью в "два Чернобыля" вывезут из Приморья в этом году
(Останало ядрено гориво, което се равнява на "два Чернобила" ще извозят от Приморския край през тази година)

Защо ви разказвам всичко това ли? Защото съзрях припокриване с друго едно престъпление, в което без ваша воля сте замесени и всички вие. Представих си как другаря КГБ-ист Путин наднича над река Дунав за да провери, какво става в родния залив Разбойник - АЕЦ "Козлодуй". Да, родната АЕЦ е нещо повече от залив Разбойник.

Именно след идването на Путин на власт се разгръща и реализира най-голямото и уникално, в световен мащаб, престъпление с експериментална експлоатация на рециклирано ядрено гориво в АЕЦ "Козлодуй". Той става президент на Русия през 2000-та година. Замисъла на престъплението се заражда през 2002-ра, а практическата му реализация започва през 2004-та. Не е прекъсвало и до ден днешен, а по-скоро набира скорост.

Знам, знам, знам, че на много от вас все още не ви се вярва, че това което казвам е истина, защото не ви го е потвърдил някой "авторитет", като Р. Овч. или доносник Гоце, но аз съм търпелив. Ще ми е драго да видя лицата ви, когато един ден неизбежна повярвате.

Г. К.




Гласувай:
11



1. анонимен - Тъпак, а кой наднича над френските, ...
13.05.2014 10:47
Тъпак, а кой наднича над френските, английските, американските,...,финладските хранилища на язренни отпадъци. Как е възможно седерунгелите да сте се превърнали в толкова гнусни нищожества. Срещу кого ревеве бе, лайняри, а?. Храни куче да те лае, За такива като вас е тая поговорка.
цитирай
2. gikotev - Re: Тъпак, а кой наднича над френските, ...
13.05.2014 11:00
Нямам обичай да пускам коментари, като горния, НО в случая бях разкъртен от силата на самозадушаващата злоба. Та затова решех да ви го покажа. Пък и да остане нещо, черно на бяло, за това от каква напаст се налага да се браня.
цитирай
3. tanika - Сателитните снимки са покъртит...
13.05.2014 17:08
Сателитните снимки са покъртителни!
Защо не си признаят колко с болни от рак са принудени да се занимават тези руснаци, дори ги пробутват и на "братски държави", съдейки по родната онкоболница - пълна с руско-бългсрко говорящи, както и с "техни хора" в персонала... Докога ще крият истината, за сметка на човешки съдби и животи!!! До кога ще нанасят щети на човечеството и природата - разбойници!!!
П.П. А във връзка с коментара на kushel: от злоба погрозняват тези хулители - видяхме им лицата на 9 май пред ПСА и реверите, закичени с раирани лентички, вече равносилни на свастика и знак за радиоктивност в едно!!!
цитирай
4. alchemist - Чичко Куш(х)ел, пак
13.05.2014 18:59
си показа ума. :)
цитирай
5. nagodi62 - Пълни глупости.
13.05.2014 19:17
Пълни глупости.
цитирай
6. mileidi46 - сигурно е така. . . но не са само те...
13.05.2014 19:56
сигурно е така...но не са само те!!Пак е по,,патриот",че си ги държи в неговата държава,докато западняците ги изхвърлят в ...бедните африкански държави..Гледала съм покъртителен документален филм отдавна ,не си спомням името на държавата,но така си стояха(отворени( варели,по брега на океана...
Проблема е ужасен,престъпен и няма кой да им търси отговорност!!!
човечеството спи....и умира като блеещо овче стадо пред кланица...
цитирай
7. mileidi46 - И забравих да питам-понеже горните ...
13.05.2014 20:05
И забравих да питам-понеже горните коментари и мен ме ,,изкъртиха"...всички си измиват ръцете с някого-с извинение някой да пръдне и на един му мирише седесарски,на друг комунистически,на едни пръднята е бяла като путин на друг-черна като обама...анализи под път път и над път и кой от кой по компетентен!!
Та исках да Ви попитам,понеже нищите тези ядрени проблеми от дълги години-къде отиват нашите ядрени отпадъци???Къде ги съхраняват нашите ядрени ,,гении" в нашата малка държава...знае ли някой?!
надявап се ,че Вие знаете или предполагате?!
Благодаря Ви!
цитирай
8. gikotev - Re: И забравих да питам-понеже горните ...
13.05.2014 20:30
Ситуацията с нашите ядрени отпадъци е следната. До преди около две години отработилото ядрено гориво се изнасяше в Русия, НО само временно. От началото на 90-те години на миналия век условията за ядрен трансфер между България и Русия са предоговорени, за разлика от соц-реализма. Според новите условия в един прекрасен ден (никой в България още не знае, кога ще се случи това) руснаците ще започнат да ни връщат около 5% от общата маса на върнатото гориво, НО именно най-високо-радиоактивната и най-дълго "живеещата" (нинимум 100 000 (сто хиляди) години). Това представляват продуктите на делението на ядрата на урана и плутония.
От около две години на площадката на АЕЦ "Козлодуй" е изградено и въведено в експлоатация хранилище, за временно, сухо съхранение на отработило ядрено гориво, с гаранция от 50 години.
Казано накратко - мъглата е пълна и непрогледна. На България и предстои небивал кошмар, когато същата мъгла започне да се разнася. В света не е открит сигурен и безопасен способ за справяне с този боклук. Да му мислят бъдните поколения. Те ще наследят проклятието на ядрената мафия.
цитирай
9. alchemist - Котев, виждам, че си реален капацитет по тези неща, затова ще те питам.
13.05.2014 21:38
Става въпрос за т.нар. ториева енергетика - доколко е ефективна и съобразна?
Какво става с тези реактори с литий - 6(http://pcworld.bg/5580_toshiba_predlaga_sobstven_yadren_reaktor_v_mazeto)? Или и те са някаква шашма.
цитирай
10. gikotev - Re: Котев, виждам, че си реален капацитет по тези неща, затова ще те питам.
13.05.2014 22:03
Въпросът е резонен. Формално ториевата ядрена енергетика има опция за съществуване, НО има едно малко препятствие!!!! Ядрената енергетика, като такава, прикрива единствено и само военни, т.е. смъртоносни, цели. Във всички сега действащи по света ядрени реактори (около 380 бройки) се произвежда несъществуващия на земята химичен елемент Плутоний, за военни цели, разбира се. Става въпрос за изотопите Плутоний-239 и Плутоний-241 (Pu239 и Pu241). За атомни/ядрени бомби, разбира се. Така е било в началото, преди 72 години, така е и сега.
А какво имаме при ториевата ядрена индустрия? При нейното развитие би се произвеждал изотопа Уран-233, който също не съществува на земана, НО също така става за атомни/ядрени бомби. НО плутониевите изотопи са ПО-ДОБРИ, с по-високи характеристики по време на взрива. Ето защо в света се развива ураново-плутониевата индустрия, а не ториево-урановата.
Е, дано да е ясно и да съм бил полезен.
цитирай
11. kostadin - Ядрените отпадъци не ги е създал ...
14.05.2014 08:10
Ядрените отпадъци не ги е създал Путин или Обама -създали са ги най прогресивните умове на св. офиц. наука ,поради желанието на дебилите политици да управляват все по големи промишлени мощности в угода на тези които с хартиики печанени в частни банкови сдружения печатат зелените гущери.
Проблема обаче е на всички хора по света .
цитирай
12. ok3223 - Кой си ти бе? Прогонен
14.05.2014 09:43
от АЦ"козлодуй" за несправяне с работата.Който, като използува всеобщото невежество на хората по ядрените проблеми, с повод и без повод плашиш хората с несъществуващи опасни проблеми в "Козлодуй" и по света. Таам някъде, на гъза на географията, разбира се руснаците, не янките или фернците, са оставили на открито временно ядрени отпадъци. Които подлежат на рециклиране.
И ривеш, че щяло да стане космически колапс, понеже, защото ... и на теб не ти е ясно. ЗАЩОТО ЕДНО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА НАУКАТА, ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ РЕЦИКЛИРА ЯДРЕНОТО ГОРИВО, ТИ, ТЕНДЕНЦИОЗНО И ОТ НЕВЕЖЕСТВО, ОБЯВЯВАШ ЕДВА ЛИ НЕ ЗА ... СТРАШНО БЕДСТВИЕ. За сведение твое, С РЕЦИКЛИРАНО ЯДРЕНО ГОРИВО РАБОТЯТ ДЕСЕТКИ ЯДРЕНИ РЕАКТОРИ В РУСИЯ И ПО СВЕТА. Какво е лошото на рециклиранет, какво не му харесваш?
Как пазят ядрените отпадъци немци, френци,англичани и американци, които имат стотици ядрени реактори не казваш. Там всички е ок по правило, за поръчкови писачи на лъжи като теб.
Повторното използуване на ядреното гориво е едно от големите постижения на днешната наука.
цитирай
13. gikotev - Re: Кой си ти бе? Прогонен
14.05.2014 10:52
Щом успявам да ти раздрусам злобомера до пръсване значи съм много добър и съм горд със себе си, че успявам.
Тези дни станах на 49 години и за този половин век не е имало случай някой от някъде да ме гони. Нещо повече, когато разкрих безпрецедентното престъпление с експерименталното, рециклирано ядрено гориво не се явявах на работа цели ТРИ седмици, но никой не посмя да ме уволни дисциплинарно. Подли твари като теб се престориха на "приятели" и ме принудиха да подам оставка, след което бях освободен по член "след подаване на предизвестие". Между другото още не е сигурно дали законно съм освободен, защото аз и до ден днешен не съм подписвал никаква заповед.
Чакай наскоро още от житието-битието на любимият ти диктатор Путин.
цитирай
14. zarenkow - Не обръщай внимание на недоклатените девойки, като
14.05.2014 12:54
1. kushel
цитирай
15. ok3223 - Злобомер ... глупак неблагодарен.
14.05.2014 17:33
Хората не са те изритали, а са те пожалили, и са ти дали възможност да си отидеш по "собствено желание".Сигорно, като ти четат пасквилите горчиво съжаляват. Ще даваш мнение по въпроси, по които си гола вода с научна реторика, с която, пред абсолютни лаици демонстрираш претенции за кадърност и топ знания. Какво общо има Путин с някакви ядрени отпадъци, та ги свързваш по години с неговото идване на власт. Той е толкова далеч от тези проблеми, както е всеки с неговото образование и положение в Русия. С тези проблеми се занимават руски ядрени учени от висока класа. Има специализирани институти и институции, които преценяват и решават как да стават и се подреждат нещата в тази област. Има Университети, Академии ...
Опитваш се да правиш евтина политика с цел ДА СЕ ХАРЕСАШ НА НЯКОИ, КОЙТО ДА ТЕ НАЕМЕ НА РАБОТА КАТО СЪВЕТНИК ЛИ, НЯКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ. Още ли си без работа, или пак на "свободна" практика?
цитирай
16. gikotev - Re: Злобомер ... глупак неблагодарен.
14.05.2014 17:55
Както казах и вчера, сега ми е дошла музата да пускам самозадушаващите ги злобни вопли на феновете на ядрената мафия, но това което се случва надхвърля очакваниятя ми. Скъпа, ти каква си му на Путин, та знаещ над и под какво е той? Метреса ли си му след развода или хигиенистка? Оценките ти за професионалните ми качества силно ме развеселяват, иначе не биха видяли бял свят тук.
Ядрената мафия със сигурност яко се кефи на плужеци, като теб. Дерзй, скъпа! Някой ден може и да разрушите планетата, НО заедно с нас ще си идете и вие.

Не ти обещавам, че ще пусна следващия ти коментар. Може да ме обвинят, че съм предизвикал смъртта ти, от задушаване със жлъч, а аз, за разлика от тези, които "хигиенизираш" с език, не съм убиец.
цитирай
17. zarenkow - 17. ok3223 Това че има специалисти го знаем,
14.05.2014 18:06
но Руските специалисти отдавна са на Запад. Какъв ти е проблема та си против да се знае мърлящината, позната ни от Чернобил още. И на тогавашните ли твои идоли не им беше работа нещастни съдбата на обречени от тях войничета деца хвърлени курбан и на всички ни , докато те се бяха запасили с всичко необходимо. Ей мръсник, не се мисли за левия ташак на путин, щото няма и не се меси там където изобщо, ама изобщо не ти е работа.
цитирай
18. tinkov44 - Павел Тинков
14.05.2014 20:28
Към нещастниците, които се опитват да опонират, от политическа, "русофилска" позиция или от техническа неграмотност и простотия:
Ядрената мафия няма нито националност, нито политическа окраска и на този факт господин КОТЕВ нееднократно е наблягал! Става дума за страшно много пари, ограбвани и от наивници като тук опониращите, чрез ужасяващо престъпление срещу бъдещето на човечеството!!! Жалкият опит да се оправдае престъплението на "Иван" с мотива, че същото престъпление вършат и престъпниците "Джон", "Жан" и "Ямамото" представлява примитивен и глупав гърч, в опит да се излезе от клишето!
"Злобомер", не плещи глупости, учените и институтите никога нищо не са решавали - решават единствено олигарсите и назначените от тях вождове, скрити зад идеологически/политически паравани! Право да решават не са имали нито Нобел, нито Бор, нито Кюри, нито Айнщайн ... Ако изобщо знаеш кои са изброените.
Освен това с нож може да се реже хляб, а може и да се убие.
Уважаеми, господин КОТЕВ, поклон за будната и непреклонна гражданска позиция! Дерзайте!
цитирай
19. gikotev - Re: Павел Тинков
14.05.2014 20:56
Благодаря, господин Тинков! Все пак имаше смисъл да пусна злобомерите.
Успех и на Вас!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833252
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031