Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2014 12:31 - Ядрената мафия призна неизбежното си поражение.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2040 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 12.05.2014 19:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Новината идва не от къде да е, а от една от най-мощните в света групировки на ядрената мафия - Руското атомно общество. Ето какво откровение са поставили на интернет страницата си преди пет дни: 14 технологий будущего

image

14 технологии на бъдещето. А какво виждаме под №3?

image

Историческо откровение, което си струва да се преведе.

3. Нови технологии в енергетиката

Според прогнозите на аналитиците след около 20 години технологиите ще позволят пълно обезпечаване с енергия (топло и електро - бел. Г. К.) на всеки дом чрез използването само но "зелени" (ВЕИ - бел. Г.К.) технологии.


Има ли нещо неясно?

Въпросителните?

1. Цялата тази сага можеше вече отдавна да е приключила и забравана, ако убиствено-престъпната ядрена мафия не препятстваше развитието на ВЕИ технологиите през последните 70 години. Кога и как ЯМ ще поеме отговорноста за това?

2. Каква ще бъде съдбата на произведената до този момент и предстоящата да се произведе ядрена смърт, под формата на отпадъци?

3. Персоналната отговорност за десетилетията нарочна заблуда, откровенни лъжи и безчислени жертви?

Ще има и персонални отговорности, но ядрената мафия още не го осъзнава и и е трудно да го помисли, още повече - да го изрече. Но ние сме търпеливи. Аз вече започнах да съставям списъка на членовете на българския клон на ЯМ, които неизбежно ще понесат последствията на престъпленията си.

В списъка ми, за сега, има и няколко бели петна, но скоро и те ще бъдат запълнени. Използвам случая да обърна внимание на този факт на едно изключително отвратително създание, което от известно време се навърта около блога ми и се опитва да да разпръсква смъртоносна радиация. Все още се крие, но е неизбежно да бъде разкрит и разобличен.

image

Той ще се познае по писанията си. Но нека не се съмнява, че престъпленията му се следят.

image

Неизбежно ще му бъде търсена отговорност за набеждаването ми в продажност, а също така и на журналиста г-н Иво Инджев. Не на последно място и за внушенията, които разпространява, за професионалната ми несъстоятелност.

Г. К.

Не бяха изминали и 20 минути от публикуването на материала и гнидата пак се впи да пие кръв и пръска радиация:

image
"Фризиран" коментар.

image






Гласувай:
3



1. podvodni - Г-н Котев, в началото на миналият ...
12.05.2014 19:14
Г-н Котев, в началото на миналият век, Никора Тесла се опитва да убеждава американският банкер Дж.П. Морган, за предимствата на технологията по безжично предаване на ел.енергия и добиването на напълно безплатна такава с цел финасиране на неговите проекти, на което банкерът му задал един простичък въпрос - А аз къде ще сложа електромера.
Та не е важно каква е мафията - ядрена, неядрена, слънчева, водна или вятърна, важното е електромера да отчита консумацията.
цитирай
2. gikotev - Re: Г-н Котев, в началото на миналият ...
12.05.2014 19:38
Съгласен съв с Вас, г-н Подводни. Историята която разказвате е достоверна. След смърта на Тесла първите посетители в хотелската стая, в която е живеел, са агенти на ФБР. Те не се интересували от трупа му, а от записките му. И до ден днешн те се съхраняват в техните си строго-секретни архиви.
Моите лични впечатления и наблюдения също ме приближават до убеждението, че отласъл Енергетика е основния "жизнено важен сок" за т.нар. политическа класа по целия свят. Но независимо от това трябва сме оптимисти и да си вярваме, а и да работим, така че един ден нещата да си дойдат по местата.

Поздрави!
цитирай
3. gikotev - След кратък размисъл взех компромисно решение.
12.05.2014 19:43
Наложи се да изтрия един коментар, но преди да го сторя го снимах и след кратка "фризура" го пуснах в съкратен вид под статията. По този начин искам да помоля желаещите да оставят мнението си да не ме вкарват в режим на обяснение пред трети лица, независимо кой какво мисли че знае за някого другиго. Благодаря за разбирането!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832597
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031