Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2014 12:28 - ООН потвърди курса си към пълен ядрен апокалипсис.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2260 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това се случи вчера (17/03/2014г.), в Токио, Япония, а "благия" вестител беше самият Генерален директор на Международната агенция по атомна енергия (МААЕ - IAEA) Юкия Амано (Япония, 66г.), точно шест дни след третата годишнина от трагедията от 11 март 2011-та г. На практика той препредава послание на ООН, а още по-точно - на Съвета за сигурност към ООН, защото поверената му организация е подчинена единствето и само на него. А там не се занимават с волнодумци и празнословци?

image

Оригинала на словото на Амано:
Remarks at Foreign Correspondents" Club of Japan

image

Ще ми бъде трудно, а и отегчително за всички вас, ако започна пълен и детайлен анализ на лавината от лъжи, изречени от този "самурай" на безчестието. Затова ще ви обърна внимание на само два момента, лесно разбираеми и изключително показателни за истинските намерения на световната ядрена мафия.

image

В не дългата му реч цели 8 (осем) пъти се използва обръщението "Дами и господа." В компенсация на което - нито едно достоверно число, а малкото посочени не съответстват на действителноста.
Изглежда като признание, че в света няма на 100% сигурна/безопасна технология и, че ядрената индустрия не правела изключение. Но в същото време нито дума за размера и цената на пораженията при любимата му технология, по сравнение с която и да било друга? Нито дума за похарчените до сега (За 3 години над $ 107 милиарда - остават 40 години. ) и предстоящи още десетилетия да се харчат, за заличаване на последствията, от катастрофата, от преди три години. Амано твърди, че си е научил (цялата ядрена мафия си е научила) урока след Фукушима!!! Но как може да се научи един урок, който още не е написан до края? Кога извадиха разрушеното ядрено гориво от реакторите и басейните до тях? Кога и къде го погребаха на сигурно и безопасно място? Кога изчистиха територията от радиоактивното замърсяване? Кога спряха да изхвърлят радиоактивна вода в Тихия океан, а чрез него по цялото земно кълбо? Колко и до каква степен са пострадалите? До кога ще продължава агонията? Пълният списъкът с въпроси е доста по-дълъг. Та без да знае отговорите на всички тях, как Амано и мафията са си научили урока? А? Това е все едно, след като е прочел само до 10-та страница на "Задругата на пръстена" да твърди, че е прочел цялата трилогия "Властелинът на пръстените"??? Това само в ядрената мафия го могат и едва ли в която и да е друга индустрия.
Веднага след това продължава с поредната тлъста лъжа, че в момента в света се експлоатират 437 ядрени реактора и не знам си колко още се строяли. А каква е истинската картинка?
Още в края на септември 2013-та г. ви разказах за визитата на един от шестимата заместници на Амано - Александър Бичков в България и в частност в АЕЦ "Козлодуй" (
Ядрената мафия призна – това е началото на края!). Тогава той заяви буквално следното:

image


370 според Бичков срещу 437 според Амано? А истината е в твърдението на Бичков. Защото много по-лизо до неговото число е и посоченото в Канадския ядрен годишник, за 2013-та г.

image


При това изобилие от свръх дебелашки и откровено нагли лъжи, какви ли ще са истинските намерения на Амано и кукловодите му? По отношение на вас? По отношение на вашата ядрена безопаснот и сигурност? По отношение на бъдещето на планетата?

Между другото. Похарчените до сега в Япония повече от $ 107 милиарда превишават повече от четири пъти средствата за производството на първите 4-5 ядрени бомби (по проекта Манхатън), в периода 1942-1946-та години. Похарчените тогава пари са възлизали на около $ 2 милиарда, които в наше време биха се равнявали на $ 26 милиарда. А японската сметка ще продължава още много десетилетия да набъбва.

Г. К.





Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835554
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031