Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2014 09:54 - Децата на Фукушима в битка с невидим враг.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1885 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес се навършват три години от трагедията в АЕЦ "Фукушима-Даичи", Япония. По този повод вчера (10/03/2014г.) световната информационна агенция Ройтерс публикува репортаж за децата от едноименната префектура. За децата, които са се родили след трагедията. Не е приятно четиво, поради което и няма да си правя труда да превеждам страховете на невинните деца. Ще пусна само снимките.
Благодаря на приятеля, който ми изпрати материала!
Оригинала:
The children of Japan"s Fukushima battle an invisible enemy

image

У нас титаничната битка на радния клон на ядрената мафия срещу народа продължава с невиждана ожесточеност. Няма никакво съмнение, че са решили да ни ...

image

В най-голяма степен родната ядрена мафия, както и побратимите и по света, е подпомагана от самите жертви. Да, да, от самите вас. Вие какво направихте, за да я изобличите и обезвредите?

image

Въпреки гигантския размер на престъпленията в АЕЦ "Козлодуй" нито един поУитик - НИ-ТО ЕДИН ПО-у-И-ТИК !!! - не си мърда и ъгълчето на устната, за да стори нещо, а всеки един от тях си протяга ръката, за да си получи дела от вашето страдание. А вие какво направихте срещу това?

image

Медии, институции, НПО-та, отделни хора. Кой стори нещо, за да се предотврати трагедия, като японската/украинската(Чернобил)/американската(Три Майл Айланд) у нас? КОЙ? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

image

КОЙ ? КОЙ? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

image

Когато родния клон на ядрената мафия стори същото, както успешно го направи японския вашите поУитически лидери ще си счупят краката и устите, за да ви "помагат и спасяват", както сега го правят японските.

image

Щом си имате "спасители" спете спокойно и си носете новите дрехи.

image

Без никакво съмнение, много скоро, вашите собствени деца и внуци ще ви питат, със сълзи в очита и рани по телата си, защо не сте направили нищо, за да ги предпазите, когато сте имали нагледен пример и опит от подобни страдания в далечни земи и народи. А вие им отговорете, че идолите ви не са ви дали инструкции за това. И се надявайте, че това ще спре сълзите им и ще излечи раните им.

image

И тогава пак няма да си признаете собтвената вина пред тях. Защото така ви учат собствените ви идоли, на които сте продали душите си и душите на вашите деца и внуци.
И пак няма да посмеете да си зададете въпроса: "Кое ми е по-скъпо - детето или партийния лидер?" А какво остава да си отговорите.
Тъжна картинка ...

Г. К.



Гласувай:
7



1. tinkov44 - Децата на Фукушима
12.03.2014 09:28
Адмирации!
Вчера чух от ТВ, че броят на тежко облъчените японци, в резултат на аварията във Фукушима, които до момента са получили необратими увреждания с най-вероятно фатални последици, вече са надхвърлили петнадесет хиляди?! Моля Ви, калкулирайте цената на това число човешки живота в цената на "най-евтината" японска атомна енергия.
Прекланям се пред хората с Вашите знания, с Вашата гражданска съвест, с Вашата смелост и Вашия дух!
Благодаря Ви!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9875384
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930