Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2014 10:20 - Р. Овч., Цв. Риз., Дим. Цон. и bTV пак ви ... вие си знаете какво. (допълнена)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2889 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 10.03.2014 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди близо една година (на 24/04/2013г.) телевизията на Държавна сигурност bTV покани престъпника Р. Овч. за да ме "опровергае" и ви "убеди", колко много и безпределно съм ви заблуждавал аз, в същото предаване ("Гъз в гъз") два дни по-рано (на 22/04/2013г.). (Линкове и към двете предавания ще поставя в края на материала.)
Когато сценария на постановката по "опровергаването" ми достига до въпроса за бъдещото съхраняване на високо-радиоактивните продукти на деление, на ядреното гориво от АЕЦ "Козлодуй" Р. Овч. демонстрира перфектна предварителна/домашна подготовка и за първи път в ефир показа и каза, че цял ден го е носил куфарче(!!!!). Какво извади от куфарчето Р. Овч.?


image

Този символ на злото извади и показа тази малка капсула и даже я размаха.

image

Както виждате от първата снимка тя, капсулата, стои на специална стъклена поставка, която от своя страна е изписана на английски език. Р. Овч. заявява, че макета на капсулата му е подарен от френската компания КОЖЕМА (COGEMA) и зачита част, само част (!!!), от изписания на стъклото/поставката текст. Според прочетеното от него капсулата онагледава обема на количеството отработило ядрено гориво, което ще се произведе за 20 (двадесет) години от едно средно-статистическо френско семейство, ако ползва само ток от АЕЦ. После той преминава в режим на свободни съчинения, според които същото количество ядрен отпадък ще се произведе от едно средно българско семейство за 30 години, явно искайки да подскаже по-ниското потребление на ел-ток от нас, защото сме по-бедни от французите.
Но злата същност на престъпника Р. Овч. не му позволява да прочете и останалата част от писанието върху стъклената поставка на капсулата. След по-малко от една година аз все пак издирих автентичния текст на цялото съдържание на текста и всички вие сега можете да го видите:


image

Превеждаме: "Черният цилиндър, във вътрешноста на този контейнер, представлява остъкленото количество продукти на деление, съответстващи на 75 000 кВт*ч електроенергия произведена от ядрено гориво, или казано иначе - консумацията на едно средно френско семейство за 20 години. ..." Не превеждам последното изречение, защото то не носи същностен, а само процедурен характер.
Какво ни спести Р. Овч. от истината преди една година? Факта, че според КОЖЕМА едно средно френско семейство, за 20 години ще изконсумира 75 000 кВт*ч (киловат-часа) електрическа енергия. Възможно и вярно ли е това??? Хващайте се за калкулаторите! Разделете 75 000 на 20 (години), а полученият резултат на още 12 (месеца). И какво получихте? При мен е 312.5 кВт*ч !!! Това прави под 80 кВт*ч за всеки един член от средно, четиричленно семейство.
Аз живея сам, на свободен наем и изключително скромно, защото вече четвърта година съм лишен от правото да печеля кавото и да било, по вина на същия този Р. Овч. и цялата престъпна държавна машина, в това число и "медии". При мизерния си начин на живот успявам да снижа сметките си за ток до около 80 кВт*ч, за месец, само в най-топлия период на годината (юли и август). Няма да навлизам в подробности за лишенията, които си самоналагам.
Ще кажа само, че ще продължавам да го правя, докато престъпници като Р. Овч., Цв. Риз., Дим. Цон. и стотици други не си получат заслуженото, заради системната им гавра с всички нас. И вярвам, че това неизбежно ще се случи. След това мерзко предаване поисках полагащото ми се право на отговор и продуцентите ми се обадиха и обещаха ... но ме излъгаха.

Предаването с участието на Р. Овч.:
Енергийните афери

Моето участие: Докъде стигат пипалата на енергийния октопод?


Според официалната статистика на Евростат през не далечната 2011-та година едно френско семейство е консумирало 13 (тринадесет) пъти повече електроенергия от подобно, но българско семейство!!!! Червените числа от дясно на таблицата съм ги поставил аз, след пресмятане, и всеки може сам да си ги провери.

image

Преизчислено през съотношението на популациите на двете страни (населението на Франция е около 65 милиона) се получава, че френското семейство консумирало около 50% повече електроенергия от българското, преди 3 години. Най-вероятно сега разликата е още по-голяма, заради срива на потреблението у нас през последната година. Това би означавало под 200 кВт*ч на домакинство, средно на месец. Проверете си сметките?

Г. К.


 


Тагове:   bTV,   контейнер,   р овч,   кожема,   цв риз,   дим цон,


Гласувай:
5



1. bojinkata - Р. овч. е за затвора, най-малкоот! ...
10.03.2014 12:15
Р.овч. е за затвора, най-малкоот! Както вкараха ЮТимошенко. Сега пак й се радват. Дали този престъпник ако влезе на топло, ще искаме да излезе?
цитирай
2. gikotev - Аз даже го слагам по 15 стотинки, ...
10.03.2014 12:50
Аз даже го слагам по 15 стотинки, средно претеглено между дневна и нощна тарифа и ми излиза около 12 лева.
цитирай
3. nikikm - Здравей!
10.03.2014 17:22
Възхищавам ти се и те поддържам! Така е в кривото огледало на "демокрацията" в България. "Свестните у нас считат за луди.."Че ги и преследват,защото са носители на Истината,която пък е най-мразеното нещо,наред със Справедливостта от крадливата шайка,която ни управлява!Поздрави, здраве и успех!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9891743
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930