Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2014 09:38 - АЕЦ "Козлодуй" "традиционно" си напазарува журналисти с ваши пари.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1906 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"В началото на 2014 година ръководството на атомната централа осъществи традиционната си годишна среща с журналисти, на която представи резултатите от изминалата година и очерта плановете за предстоящите месеци."
Това научаваме от "новина", публикувана на интернет страницата на АЕЦ-а вчера (04/03/2014г.), но адресирана със задна дата (01/03/2014г.):
01.03.2014 Силен интерес към АЕЦ „Козлодуй”
Цялата "новина" 1:1:

image

Традиционна, традиционна, колко да е традиционна? Ако имате свободно време и си направите труда да посетите страничката с архива на новините

image

ще се изненадате, че подобна среща до сега никога не се е провеждала!!!
Къде е ключа от бараката? А?
Денят е петък! Мястото е почивната база на АЕЦ-а във врачанския Балкан ПОК "Леденика". След 1-2 часовата постановка на "засилен интерес" към АЕЦ-а журналята се отдават на 2-3 дневно безплатно и много благо разпускане. За ваша сметка!!!! АЕЦ-а плаща. А вие плащате на АЕЦ-а. И далеч не само през цените на тока.
Съдейке по официалното съобщение на АЕЦ-а (най-горната снимка) масовото мероприятие не е произвело абсолютно никаква новина. Не е обявен нито един журналистически въпрос и съответния ядрен отговор. Но новината идва от доста изненадващо място!!! Подава ни я органът на ядрената мафия и рожбата на БКП-ДС кланът "Капитал",
парцал "Дневник":

image

От него научаваме, че дълговете на НЕК към АЕЦ-а са намалели от 350 до 110 милиона лева, за последните няколко месеца!!!??? Позовават се на БНР, което предполага, че не са пратили свой представител на купона? Причината за това може да бъде единствено и само оградения в червената рамка линк, водещ към новина, засягаща пряко престъпните интереси на лицето на клана "Капитал" Иво Прокопиев. Поскъпването на тока за т.нар. "свободен пазар" удря в джоба на Прокопиев, Р. Овч., Бог. Манч., Г. Кад. и тям подобна плява. Но подритванията по кокълчета между престъпници на нас ни е безразлично.
Това, което истински ни вълнува е, откъде НЕК е намерила стотици милиони, за да намали драстично задълженията си към АЕЦ-а??? ОТ КЪДЕ? От къде??? ОТ КЪДЕ??? Сетихте ли се? При свиващо се енергопотребление и прогресивно сриваща се икономика - от къде? Няма от къде! Освен от едно единствено място! От външните заеми, което поредното комонуидно правителство прави едва ли не денонощно.
Взимат се пари на заем от вън, които вие всички и вашите деца един ден ще изплащате. С парите се спасяват, временно, безнадеждно разграбени, държавни енергийни мастодонти. С част от същите пари те си канят шепа продажни журналя, които ви описват рая на земята.
По-наблюдателните от вас сигурно са забелязали, на снимката от парцал "Дневник", под червения правоъгълник има линк към още една новина, която намеква за връзка между поскъпването на тока за "свободните търговци" и поредното "модернизиране и удължаване на живота" на блокове 5 и 6 в Козлодуй. Но нито едно продажно журнале не е попитало: "Как така АРЕВА твърди, че ресурса на същите блокове вече е удължен с между 15 и 20 години, а вие се готвите да "усвоите" нови над 500 000 000 (петстотин милиона) лева??? НИКОЙ!!!??? (
Френска атомна бомба в двора на българския ядрен октопод.)
Уикендите в ПОК "Леденика" са наистина прекрасни. Знам го от личен опит. Цените са повече от народни. А за продажни журналя е даже безплатно.

Г. К.



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9891288
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930