Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2014 11:59 - БКП-ДС кланът "Капитал" пак обслужи ядрената мафия срещу вас.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2249 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 15.02.2014 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За някои е Трифон Зарезан, за други - Свети Валентин, а за трети е Две в Едно. Късна вечер е. Наближава полунощ. Градусите са на макс. Сега е момента! За какво? За "новината"!
Прокопиев-ия парцал "Дневник" (в 21:52 часа) пуска "сензационната новина":

image

Нищо особено на пръв поглед. Представители на френският енергиен концерн АРЕВА щели да уважат Родината ни идния месец. Праз голям! НО! Какво виждаме в съдържанието на "новината", ако съзнанието ни е все още трезво, във вихъра на горещите празници?

image

Това с поколенията и плюсовете въобще не ми стана ясно. Снощи си помислих, че е от празника, но и тази сутрин се напънах ... без резултат. Но да не си губим времете с недоразумения.

А когато прочетох това всички празници ми се изпариха на момента. Какво удължаване на живот, какви блокове, какво 2011-та година, каква банкнота от 8 лева на цяло??? Ощипах се, но и това не помогна. Реших пак да посетя сайта на АРЕВА и да проверя, дали няма промяна на информацията за България, публикувана и стояща там много пред 2011-та г. Всичко си бише по прежнему:

image
В превод:

Беше реализирана широка програма за модернизация на блокове 5 и 6. Тя е продукт на успешното сътрудничество между АРЕВА и руската компания Атомстрой експорт. Бяха изпълнение всички иновационни мерки, важни за безопасноста, което позволи удължаването на живота на блоковете в Козлодуй с от 15 до 20 години.”

Но модернизацията, за която твърди АРЕВА е приключила през 2008-ма година!!! То друга и не е имало. Живота на блоковете вече е удължен. Не ли? И какви меморандуми и какви намерения е подписвал тогава Тр. Тр. с тях през 2011 г.???? Какъв? Каква? Какво? Какви? Какви? Какви пари? Аааааааааааа.... стОплих!
Тр. Тр. в синхрон с кукловодите си от БКП-ДС кланът "Капитал" за пореден път заблуждават всички вас, че АЕЦ "Козлодуй" се нуждае от "усвояването" на едни стотици милиони евра, които после вие ще платите през сметките си за ток.

"Усвояването" на въпросните стотици милиони беше статртирано през последния понеделник (10/02/2014г.) и "събитието" беше подобаващо отразане в материала:
АЕЦ "Козлодуй" пална фитила на нова мощна бомба.

Вече всичко ми стана ясно. На връх празниците пак са ни подали купичката с горищата супа. Бях готов да си лягам. Аз и без това не мога да си позволя нито един от двата празника, какво да говорим за ДВЕ в ЕДНО. А водя този здравословен начин на живот благодарение и на парчето Тр. Тр. и още дълго ще продължавам да го водя, благодарение на парчетата, които той сега съветосва:

image

Българската поУитичиска престъпна верижна ядрена реакция.
Като го видах този от пред на фотото се успокоих. Нали точно той ни обещава, че ще ни върне държавата, като преди това я отнеме от мафията, благодарение на съветите на онзи с очилцата от зад.

И понеже Прокопиев-ия парцал "Дневник" се позовава за "новината" на БНТ тази сутрин се поразрових и я открих. Там (който иска да провери
ТУК) не се говори нищо за "удължавания", поколения, Тр. Тр. и тям подобни. Единствено вярното е, че посланика на франция съобщава, че представители на АЕРЕВА ще идват.

За да не мога да ги опровергая и спася читателите им от поредното нагло заблуждение мЪдераторите на парцала превантивно ми отнеха правата да коментирам във форумите им за цял месец, до 9-ти март!!!!

image

Хубаво ли посрещнахте празниците вчера?

Г. К.



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9839411
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031