Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2014 11:15 - Появи се ядрен Бермудски триъгълник.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3649 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.02.2014 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
А построяването му е дело не на кой и да е, а на самата Международна агенция по атомна енергия (МААЕ), със седалище във Виена, на подчинение единствено и само на Съвета за сигурност на ООН. Случката е от тази седмица (11/02/2014г.) и следите от нея, разбира се замаскирани, могат да се открият на интернет страницата на тази мракобесна организация. Но преди да ви ги покажа нека видите как изглежда самият ядрен Бермутски, или трябва да бъде преименуван на Евразийски, или само на Азиатски, триъгълник. Преценете сами.

image

Върховете на триъгълника са маркирани от столиците на държавите Беларус, Турция и Китай - съответно Минск, Анкара и Пекин. Защо точно те? Да видим, какво ще ни каже МААЕ.
В един и същи ден на сайта на агенцията се появяват три еднотипни статии, с почти еднакво заглавие и само с по една дума (името на съответната страна) разлика в тях. В оригинал: "How They Do It: Belarus" ("Как го правят: Беларус), и така за останалите две страни. Вътрешната търсачка в сайта на самата агенция не показва наличието на подобни статии, за други страни, народи и ядрени програми, разбира се.

image

Нищо тревожно биха казали повечето от вас. Типична ядрена пропаганда от върховете на световния ядрен Олимп. И сигурно биха били прави, ако нямаше нещо много гнило и дълбоко тревожно в манипулативния начин по който се поднася тази пропаганда, което автоматично предизвиква съмнения за нечистоплътни и откровено престъпни намерения. Ще ви посоча пример за това с първата от трите страни, а всеки един от вас може да продължи търсенията си самостоятелно. Ето как започва статията за Беларус:

image

"Имаше планове (не се уточнява, че става въпрос за времето на СССР, преди 1990-та г.) за изграждане на 2 000 (две хиляди) мега-ватова атомно-когенерационна централа и още една 6 000 (шест хиляди) мега-ватова атомна централа. След аварията в АЕЦ "Чернобил", обаче, плановете бяха отложени. В резултат на това ние изпаднахме в тежка зависимост от вноса на петрол и природен газ, основно от Руската федерация. Вносът на природен газ достигна 95%. Това забележително въздейства на енергийната сигурност на Беларус. Също така, и непредвидимия риск от ръст на цените на вносните горива носи рискове за експорно ориентираната икономика."

По нататък в материала, ОБАЧЕ, под никаква форма няма и намек, че проекта за Белоруска АЕЦ е 100% руски, ще се строи от руски компании и е кредитиран с 10 милиарда щатски долара пак от Русия!!! От къде научаваме за това ли? От интернет сайта на самата Белоруска АЕЦ:

image

И който се разходи до този сайт може да се наслади и на видеото, от 21-ви януари 2014-та г., на което са показани сладките приказки между Президента на Беларус Александър Лукашенко и Генералния директор на РОСАТОМ Сергей Кириенко.
Възникват маса въпроси???? Как изграждането на руска АЕЦ ще намали рисковете за енергийната сигурност на Беларус, която в продължение на 60 години, след старта на експлоатацията на АЕЦ-а ще внася ядрено гориво от Русия, неизвестно на какви цени и при какви условия??? Наднационалната, независимата, експертната, безпристрастната, ни лук яла - ни лук мирисала МААЕ е над тези житейски дреболии? За нея нама нищо по-важно от разпространението и развитието на технологии за производство на ядрена смърт. И нищо не ще я спре!
Не знам колко от вас си спомнят, но АЕЦ "Чернобил" се намира много близо до границата с Беларус, и по оценки на различни източници тя продължава да понася щети, ако не и по-големи от тези на Украйна.
Подобна е ситуацията и с останалите два върха на новосформирания ядрен Бермудски (Азиатски) триъгълник. След като се анонсира с толкова тлъсти лъжи не буди никакво съмнение, че бъдещето му е мракобесно. Какво точно, за сега от МААЕ ни спестяват.
За пълнота на картината съм отбелязал с черни кръгчетата някои от страните и регионите в които вървят подобни процеси, на планове и реални действия по изграждане на нови АЕЦ, но ниезвестно защо никоя една от тях не е предпочетена пред тази странна тройка? Защо ли? Защо?
Продължаваме да следим и когато разбелем ще ви информираме своевременно.

Г. К.



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833076
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031