Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2013 15:42 - Странните стандарти на Международната агенция по атомна енергия (МААЕ).
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1073 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ето какво можеше да се види тези дни (от 27/09/2013г.), а който побърза може още да го види ТУК, на титулната интернет страница на МААЕ:

 image
 

А ето го и самото кратко съдържание на съобщението:

image

Практически абсолютно безсъдържателно съобщение, в две изречения, от които научаваме, че двама човека са се срещнали и са се разбрали да се срещнат отново. Къде тук е новината? Ъ?

Но нека видим и кой е човека от страната на МААЕ, представен като заместник генерален директор (Herman Nackaerts, Deputy Director General for Safeguards). (Всички снимки в материала се увеличават, след кликане с мишката върху тях.)

 image

image

image

Няма публикувана негова биография или визитка на страницата на МААЕ!!!??? Господин Никой си договаря единствено нова среща с новия преговарящ от иранска страна, за ядрената програма на персийската държава и това е водеща новина на 1-во място на страницата на МААЕ!!! 

Какво се случва по същото време? На същата дата (от 27/09/2013г.) родния ядрен регулатор АЯР публикува следното съобщение:

Приключи посещението на заместник генералния директор на МААЕ в България

Заместник генералният директор на МААЕ г-н Александър Бичков бе на посещение в България по покана на председателя на АЯР от 23 до 25 септември 2013 година.

 image
 

Къде, къде по-пълно и съдържателно съобщение, НО не уважено от цензурите на МААЕ. Защо? Защо ли? Защо?

Нека видим и кой е Александър Бичков, представен на страницата на МААЕ и го сравним с горе упоменатия зам-генерален директор. За разлика от първия нашия гост е в списъка на шестимата легитимни заместник-генерални директори на МААЕ, има си биография и даже ... списък с мероприятията, в които е взел участие откато заема високия пост. Излиза, че Бичков е минимум с ранг по-високо поставен от преговарящия с иранците, НО неговото мероприятие, макар и „по-съдържателно” не е отразено.

 image
image

Ето списък на последните визити на Александър Бичков, отразени на интернет страницата на МААЕ, в който не фигурира посещението в България и АЕЦ „Козлодуй”:

 image
 

Защо е този двоен стандарт? Не знаем! Можем само да гадаем. Ще предложа своята версия.

По време на посещението си в АЕЦ „Козлодуй”, на 25-ти септември, Бичков си позволява еретическото, за всеки ядрен мафиот по света, откровение, че „... в света в момента се експлоатират 370 ядрени реактора ...”, когато в същото време самата МААЕ, на собствената си интернет страница упорито твърди, че те са 434 (четиристотин тридесет и четири). Разликата е 64 ядрени реактора!!!


image
 

Макар и да казва истината Бичков явно се е изпуснал, след тежка трапеза от предната вечер, каквито нашия клон на ядрената мафия дава с удоволствие на високите си господари. Е, щом не може да си държи езика зад зъбите и не си мери чашките така ще е. А може да последват и по-сериозни санкции?

Надявам се, че вече имате по-пълна и вярна представа, за истинските методи и похвати за достоверно поднасяне на информация от страна на МААЕ пред лицето на цялото човечество. Същите, които гарантират ядрената безопаснос в световен мащаб!

Г. К.




Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840370
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031